Beste torrent-sites 2020 - onze vergelijking

Torrent of het delen van bestanden is erg populair. Bestanden en inhoud worden door verschillende gebruikers op internet uitgewisseld. Om deel te nemen aan deze ruilhandel, gebruikt u torrent-sites. We hebben ons tot doel gesteld torrent-sites te vergelijken om de beste torrent-sites voor 2020 te onthullen.

Torrent: waar gaat het over

Zoals in het begin al vermeld, gaat het om het uitwisselen van bestanden. Dit betekent dat als u inhoud downloadt, andere gebruikers bestanden van u of uw apparaat kunnen laden. Het volledige bestand wordt echter nooit volledig geladen, maar alleen individuele pakketten van verschillende bronnen, die na het volledige laadproces opnieuw worden samengesteld. Bestanden die niet worden gedeeld, worden niet gevonden. Torrenting hangt dus sterk af van de gebruikers!

Wissel Torrent-pagina's uit Welke rol spelen torrent-sites hierin?

De torrent-sites spelen de rol van de uitwisseling. Alleen gegevens worden uitgewisseld tussen de deelnemende gebruikers, maar de Download wordt niet gedaan via de torrent-sites. Het gaat over de individuele deelnemers. Om de gewenste gegevens te krijgen, heb je de torrent-pagina's nodig, die een directory met de beschikbare torrents bieden - de torrents geven op hun beurt toegang tot de daadwerkelijke bestanden.

Torrent-sites vergelijken: onze favorieten

Ongeacht of je al een torrent-professional of een beginner bent: we gebruiken de volgende torrent-pagina's graag keer op keer, de uitwisseling werkt er heel goed mee. Probeer het gewoon zelf! U zult zeker veel inhoud vinden die voor u interessant is.

Torrent-klanten - onze aanbeveling

Naar bestanden downloadOm het te kunnen doen, heb je er ook een nodig Torrent-client. In onze ervaring vuze en uTorrent zeer goede torrent-clients die niet te ingewikkeld zijn om te gebruiken, maar toch veel handige functies hebben.

Waarschuwing: zijn torrent-sites illegaal?

Torrent-sites zelf zijn niet illegaal. Maar het hangt af van wat je laadt. Omdat veel content onderhevig is aan copyrightbeperkingen en niet zomaar mag worden gedeeld. Bijvoorbeeld de nieuwe film die net is begonnen. In zo'n geval is delen in strijd met de wet en dat zou kunnen waarschuwingen of schadeclaims ontvangen - dat kan duur zijn! Om deze reden zou je absoluut nooit zonder torrenting moeten doen VPN bedienen. Alleen met een betrouwbare VPN ben je beschermd tijdens het delen van bestanden!

Kunt u uw favoriete torrent-site niet vinden?

Als je een torrent-site kunt aanbevelen, alsjeblieft! We kijken uit naar nieuwe tips. De torrent-pagina's uit onze lijst werkten allemaal in onze test. Dat kan natuurlijk veranderen. Als je iets opmerkt terwijl je het probeert, zou een feedback naar contact@vpntester.de geweldig zijn! Bij voorbaat dank!

Beste torrent-sites

Maar hier zijn onze top torrent-sites in vergelijking. Veel kijkplezier en vooral uitproberen.

1337X 

De wat kleinere database loopt niet voorop bij innovaties. Maar het biedt wel oudere en zeldzamere inhoud die anders moeilijk te vinden is.

Lime Torrents 

Onderhoud is hier erg belangrijk - geweldig!

kickasstorrents (KAT)

De officiële torrent-site wordt vaak online gekopieerd of vervalst, maar alleen het origineel is overtuigend! Maar dat is netjes, dankzij een zeer goede zoekfunctie vind je niet alleen je bestanden terug, maar krijg je ook geweldige informatie over de individuele torrents op KAT.

Monova 

Als je helemaal niet van adverteren houdt, misschien niet optimaal. Maar afgezien daarvan is Monova een echt duidelijke en ongecompliceerde torrent-site - bovendien kun je de advertenties gemakkelijk omzeilen.

Torlock

Torlock vertrouwt op kwaliteitscontrole door de gebruiker om vervalsing te voorkomen: als je een torrent-nep op de torrent-pagina vindt en me laat weten, ontvang je een dollar.

ETTV-torrents 

Pas op voor fans uit de Amerikaanse serie: ETTV Torrents is precies de juiste torrent-site voor jou - grote series! De site waarschuwt er ook voor zonder VPN niet te gebruiken, erg knap!

The Pirate Bay

Een oude rot in de torrent-industrie: The Pirate Bay doet al jaren goed torrentwerk en is al aangeklaagd door auteursrechtadvocaten. De torrent-site kon echter keer op keer met succes opstaan.

Toorgle 

Toorgle is een meta torrent-zoekmachine. Dit betekent dat je dit ene platform kunt gebruiken om meer dan 450 verschillende torrent-sites aan te boren.

Torrents.me 

Heeft zijn beste tijd achter de rug, wat je kunt zien aan de inhoud. Zou meer kunnen zijn, maar Torrents.me is heel gemakkelijk te gebruiken. En ook hier als blikvanger de waarschuwing, altijd aan VPN te gebruiken voor bescherming.

Sky torrents 

Zeker een van de meest uitgebreide torrent-sites op het internet. U vindt hier zeker bijna alles.

TorrentDownloads 

Supergrote database met veel bestanden - geweldig!

Torrent Galaxy

Duidelijk ontwerp, goede zoekfuncties en een heel 'sterrenstelsel' vol resultaten - zo hoort het ook.

EZTV 

Een tip van onze lezers: volgens jou bevat EZTV ook echt zeldzame data. Anders is de selectie niet enorm.

RARBG 

Ook een torrent-site voor liefhebbers van zeldzaamheid met verloren "schatten".

ExtraTorrent 

Voorzichtigheid is hier beter, want het lijkt erop dat de pagina al meer dan een jaar niet is onderhouden. ExtraTorrent is erg populair, maar deze onderhoudstekort kan een valkuil zijn voor torrent-gebruikers ...

Zoogle 

In tegenstelling tot ExtraTorrent is hier veel huidig ​​onderhoud. Zoogle biedt een grote database en altijd interessante innovaties.

Torrentz2 

Ook hier heb je dankzij het principe van de meta-torrent-zoekmachine in één klap door tientallen torrent-sites gezocht. Gewoon snel.

Torrent via Onion / TOR (Darknet)

Je kunt Torrentz2 ook gebruiken om te zoeken naar torrents in het Darknet - en je bent eigenlijk direct anoniem. Hiervoor heeft u echter een TOR-browser of een TOR-verbinding nodig. Sommige VPNs bieden dit zelfs aan als een geïntegreerde functie. Let op: de Darknet is een heel bijzonder terrein waar je bekend mee moet zijn. Hier meer over.

Beste torrent-sites - Darknet

Link: Torrentz2 - http://torrentzwealmisr.onion/

Ben jij een torrent-beginner? Onze tips voor jou!

Torrenting is leuk en je zult geweldige inhoud vinden. Maar torrenting brengt ook gevaren met zich mee waarvan u zich bewust moet zijn. Dus als je voor het eerst torrent-sites wilt gebruiken, lees dan zeker vooraf onze tips.

Pas op voor nep-torrents

Helaas is er ook een vervalsing in torrents. Je bent blij dat je een heel specifiek bestand hebt gevonden - als je het na het volledige vindt Download als je erop klikt blijkt het iets heel anders te zijn. Dit is natuurlijk behoorlijk vervelend ... Je kunt jezelf beschermen tegen dergelijke vervalsingen door de torrent-beoordelingen van andere gebruikers te controleren of door zelf een waarschuwing te schrijven als je gevallen bent voor een nep.

Bescherm uzelf tegen waarschuwingen - met één VPN

Zoals in het begin al werd uitgelegd, is veel inhoud auteursrechtelijk beschermd. Zodra je ze laadt, maak je jezelf feitelijk strafbaar. Daarom mag je Torrent alleen in combinatie met één gebruiken VPN bedienen! Op deze manier kan niemand uw identiteit ontcijferen en zelfs als een filmbedrijf etc. om openbaarmaking van uw gegevens vraagt, is dit helemaal niet mogelijk omdat u dankbaar bent VPN je bent niet op de torrent-site met je eigen IP-adres.

Torrent-pagina's alleen met VPN gebruik
een VPN beschermt u tegen waarschuwingen op torrent-sites!

Pas op voor virussen en malware

Van de miljoenen bestanden die je via torrent kunt uitwisselen, zijn er natuurlijk ook wat minder vriendelijke kopieën. Bestanden kunnen zijn gewijzigd en uitgerust met virussen of Trojaanse paarden. Dit geeft natuurlijk een vervelende verrassing - als je niet de nieuwste virusbescherming op je computer hebt of torrenting gebruikt en niet op je "normale" apparaat en er dus geen gegevens verloren gaan in geval van nood.

Zet gewoon vervelende advertenties uit

Permanente webactivering kan echt vervelend zijn. En torrent-sites bieden er vaak veel van omdat ze ervan leven. Maar adblockers helpen u daar vakkundig - hier (tips voor veilig internetgebruik)

Video-instructies: gebruik torrent

Beste Torrent-pagina's 2020 - onze vergelijking 1

We hopen dat deze beste torrent-sitelijst ook de juiste site voor jou heeft! Veel plezier met wisselen, luisteren, streamen etc.!


Geplaatst op:05 / 14 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links