CinemaXX: is de service echt legaal?

In dit artikel zullen we het hebben over een andere controversiële streamingdienst die ook in het Duits beschikbaar is: Cinemaxx. Dit is een gratis platform dat erg populair is bij veel gebruikers. Maar is het legaal om deze streamingdienst te gebruiken? Of is het illegaal en wordt u met een waarschuwing bedreigd? In dit artikel kom je erachter.

CinemaXX: wat is het?

CinemaXX is een online dienst voor het bekijken van films. Bezoekers kunnen hier verschillende gratis HD-films vinden die interessant zijn voor alle leeftijden en smaken. Ongeacht genre en jaar van uitgave worden alle films in goede kwaliteit uitgezonden.

Daarnaast wordt de lijst met films en series voortdurend bijgewerkt en aangevuld. Gasten van deze virtuele bioscoop kunnen op elk moment van de dag gratis genieten van films! U hoeft zich niet eens te registreren om deze streamingdienst te gebruiken.

Cinemaxx
Cinemaxx

CinemaXX: is dit streamingplatform illegaal?

De exploitanten van dergelijke platforms, die de inhoud naar hun websites uploaden zonder toestemming van de uitgever en auteursrechthebbende, overtreden altijd de wet. Ze hebben niet het recht om dit te doen, het is illegaal. Hoe zit het met de gebruikers van deze streamingportals? Bent u ook strafbaar als u alleen uw favoriete films en series kijkt? Sinds de uitspraak van het Europese Hof van Justitie in april 2017 is er ook een duidelijk antwoord op deze vraag: ja, het zijn ook strafbare feiten.

Het Europese Hof van Justitie heeft geoordeeld dat het simpelweg bekijken van schijnbaar illegale inhoud ook een inbreuk op het auteursrecht is. Aangezien u willens en wetens auteursrechtelijk beschermde en illegaal geplaatste films, series of voetbalwedstrijden bekijkt, krijgt u mogelijk een waarschuwing van de zogenaamde waarschuwingsadvocaten. Het kan erg duur zijn. Een bioscoopbezoek is in ieder geval veel goedkoper!

Cinemaxx is een van die illegale streamingdiensten, maar het is nog steeds online beschikbaar.

Hoe kun je jezelf beschermen?

We raden je aan legale streamingdiensten te gebruiken zoals bijvoorbeeld Netflix, Amazon Prime of Maxdome. Een abonnement kost doorgaans niet meer dan 10 euro per maand. Maar je krijgt toegang tot een brede selectie actuele films en series in de beste kwaliteit.

Als je echter niet zonder gratis streamingportals zoals CinemaXX wilt, raden we aan VPN te installeren. De VPN Service verbergt uw IP-adres en versleutelt op deze manier uw identiteit. Voor streaming raden we u aan VyprVPN, Surfshark of CyberGhost VPN te gebruiken.

Andere gratis streaming portals:

Movie4k.to

Hdfilme.net

Filmpalast.to

kkiste.ag

Kinoger.com

Movie4u.cc

Stream.to

Film stream

 


Geplaatst op:03 / 31 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links