De krachtige CyberGhost VPN Advertentiebelofte ontmaskerd.

CyberGhost VPN is een bekende in Duitstalige landen VPN Service. Als de service tot voor kort nog Roemeens-Duitse exploitanten had, zorgt een Israëlische investeringsmaatschappij nu voor verdere activiteiten en ook voor klantreclame.

CyberGhost VPN - Lege beloften

De CG-reclame suggereert absolute veiligheid en anonimiteit.

Reclame suggereert dat CyberGhost om de te beschermen Privacy van gebruikers vooral toegewijd. Je zou dat bijna geloven, omdat het privacybeleid en andere documenten, die CyberGhost VPN Op hun eigen website gepubliceerd, kunnen ze verhullen hoe de dienst in werkelijkheid werkt.

Wie tot de tegenstelling van de reclameclaims en de realiteit op het terrein wil komen, moet al verschillende documenten van dichterbij lezen en zelf samenstellen. Dit wordt bemoeilijkt door het feit dat deze tekstpassages, die over het algemeen een duidelijk beeld geven van de procedures, niet zijn gekoppeld. Schijnbare transparantie wordt gebruikt om opzettelijk informatie weg te laten en het voor de individuele lezer moeilijk te maken om een ​​echt beeld te krijgen.

Adverteren werkt, maar de algemene voorwaarden houden niet altijd vast wat werd beloofd.

De CyberGhost VPN reclame beloften
De CyberGhost VPN reclame beloften

In advertenties ziet het er zo uit, maar in de gebruiksvoorwaarden is het dan gedetailleerd:

Privacybeleid van CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/de_DE/datenschutz

Waarom verzamelen wij uw persoonlijke gegevens?

We verzamelen de persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Service verbetering en personalisatie van de gebruikerservaring met Cyberghost VPN
  • Om onze website en ons bedrijf goed te beheren
  • Nakoming van het contract tussen u en ons, en / of stappen die wij op uw verzoek uitvoeren om een ​​dergelijk contract aan te gaan
  • Wetenschappelijk onderzoek, fraudedetectie en -preventie en serviceverbetering
  • Om u te informeren over onze nieuwe services of wijzigingen in onze bestaande services
  • Om u technische of servicegerelateerde berichten te sturen
  • Om de gebruiksvoorwaarden af ​​te dwingen
  • klantenanalyse

...

Uittreksel uit de gebruiksvoorwaarden van CyberGhost:

https://www.cyberghostvpn.com/de_DE/agbs

8. Jouw verantwoordelijkheid

...

U bent gebonden aan de gebruikersovereenkomsten, toepasselijke wetten en andere voorschriften en bent verantwoordelijk voor de naleving ervan. Dat begrijp je wel CyberGhost aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor uw activiteiten. In geval van gebruikersovertredingen valt CyberGhost binnen het wettelijke kader toegewijd om samen te werken met geautoriseerde publieke en private criminele en wetshandhavingsinstanties en agentschappen.

...

Het wordt nog nauwkeuriger als je naar de Engelse versie kijkt:

https://www.cyberghostvpn.com/en_US/terms

8. Jouw verantwoordelijkheid

...

De huidige gebruiksovereenkomst, de toepasselijke wet- en regelgeving is bindend voor u en u bent de enige die verantwoordelijk is voor de naleving ervan. U begrijpt dat CyberGhost geen verantwoordelijkheid voor uw acties op zich neemt. In geval van schending door de gebruiker, Cyberghost kan naar eigen goeddunken samenwerken met openbare of particuliere autoriteiten zoals voorzien door de wet.

...

Cyberghost kan naar eigen goeddunken samenwerken met openbare of particuliere autoriteiten / bedrijven!


Hoe kunt u zich dat in detail voorstellen?

CyberGhost VPN heeft locaties in Duitsland, Roemenië en ook Israël (eigenaar). Het wordt bedoeld met "wettelijke verplichtingen" en ook samenwerking met "particuliere wetshandhavingsinstanties" Abmahnanwälte. Dit betekent dat CyberGhost gegevens over het gebruik van de service gebruikt en, in geval van inbreuk op het auteursrecht, overeenkomstige gegevens van de betreffende gebruiker verzamelt en doorgeeft. In de Duitse versie van de algemene voorwaarden is niet wettelijk verplicht om te praten, dezelfde versie van deze voorwaarden in het Engels, maar weet in plaats daarvan ook op "eigen discretie bij de overdracht van gegevens aan derden". Dit is een vertaalfout die nu kan worden uitgesloten. Vermoedelijk worden alleen veelzeggende woorden die de feitelijke reikwijdte van de gegevensoverdracht beschrijven weggelaten in "Duits". Ten slotte worden Duitstalige klanten bijzonder kritisch geacht wat betreft de gegevensoverdracht en formuleringen in algemene voorwaarden.

CyberGhost VPN recensie


Geplaatst op:01 / 06 / 2019

Laat een bericht achter