Filmpalast: legaal of illegaal? Alles wat u moet weten over het videoportaal

Wat is Filmpalast?

Filmpalast is een online streamingplatform waarmee je gratis de nieuwste films kunt kijken. De website is bekend onder het domein “filmpalast.to”. Gelieve niet te verwarren met "filmpalast.net“Omdat dit twee verschillende websites zijn. We hebben het hier vandaag over het videoportaal filmpalast.towaar u een grote verscheidenheid aan films kunt streamen zonder dat u een abonnement hoeft op te zetten.

Filmpalast-website

Is Filmpalast legaal?

Bekijk de nieuwste films zonder een cent te betalen. Dat klinkt niet zo goed. Dat is het ook niet, omdat de inhoud auteursrechtelijk is beschermd en onlangs is er een wet die het streamen van deze films verbiedt. Videoportals zoals Filmpalast of movie4k bevonden zich lange tijd in een legaal grijs gebied en je hoefde je geen zorgen te maken dat je betrapt zou worden. Maar vandaag is het anders. Gebruikers van dergelijke websites krijgen nu steeds vaker waarschuwingen met grote bedragen. Dit betekent echter niet dat u deze diensten niet langer kunt gebruiken, alleen dat u zich in de toekomst moet beschermen!

Hoe kun je jezelf beschermen tegen waarschuwingen?

Allereerst zal ik uitleggen hoe de autoriteiten uw naam en adres krijgen om u te waarschuwen. Elk apparaat heeft zijn eigen IP-adres. Zonder dat zou je helemaal geen internet kunnen gebruiken. Elke website kan uw IP zien. En dat is precies waar het probleem ligt. U kunt ook worden getraceerd via uw unieke IP. Het is belangrijk om jezelf hier te beschermen. U moet uw eigen IP-adres versleutelen zodat u het eigenlijke adres niet meer kunt achterhalen. Dat kan met behulp van een VPNService.

een VPN vermomt het eigen IP en verandert het met een ander. Je kunt het zelfs gebruiken om te doen alsof je in een heel ander land bent. Dit kan u veel voordelen opleveren en u ook beschermen tegen waarschuwingen. Ik adviseer je een gratis VPN omdat deze ook met autoriteiten kunnen samenwerken. Onze aanbevelingen zijn VyprVPN of NordVPN. Dat kan Lees hier alle testrapporten.


Geplaatst op:03 / 28 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links