Kinox is illegaal, maar nog steeds erg populair! Is er een Kinox-alternatief?

We behandelen deze onderwerpen in het volgende artikel:

  • Wat is Kinox?
  • Is de website geblokkeerd? Is het illegaal?
  • Hoe kan ik mezelf beschermen?
  • Die VPN- Raden we diensten aan?
  • Welk Kinox-alternatief is er?
  • De belangrijkste vragen zijn samengevat.

Wat is Kinox?

Kinox is een online streamingplatform. Het is volledig gratis te gebruiken en biedt altijd de nieuwste bioscoopfilms, soms zelfs voordat de bioscoop begint. De website is een van de meest populaire portals in de Duitstalige landen en een van de meest bezochte websites in Duitsland. “Kinox zu” is de opvolger van de originele website kino.to en is nog steeds up-to-date.

Kinox-website

Is "Kinox gesloten" geblokkeerd? Is het platform illegaal?

Het domein Kinox zu of Kinox su is door het Europese Hof van Justitie geblokkeerd omdat het aanbieden van het platform wettelijk verboden is. Toch vind je ze altijd onder een nieuwe naam, inclusief alle films en series. Het bekijken van inhoud die twijfelachtig is door copyright is ook verboden voor gebruikers van dergelijke websites en kan een boete krijgen. 

Hoe kan ik mezelf beschermen?

Met uw IP-adres kunnen autoriteiten u volgen en u een boete geven. Het is dus belangrijk om je eigen IP-adres te verbergen. Dat werkt met een VPN-Services die zijn eigen IP met een ander ruilt. Dit heeft als voordeel dat niemand kan achterhalen wat u op internet heeft gedaan. U kunt ook doen alsof u zich in een ander land bevindt en zo services gebruiken die in Duitsland zijn geblokkeerd. 

 

Die VPN- Raden we diensten aan?

veel VPN- Aanbieders kunnen u beschermen tegen waarschuwingen. Het is belangrijk om de juiste te vinden die bij je past. We hebben een beetje ondersteuning op onze website gecreëerd die u kan helpen de juiste provider voor u te vinden. Over het algemeen kunnen we u hier ook het beste aanbieden VPN- Bel providers voor streaming, wat ons duidelijk heeft overtuigd in de test. VyprVPN. Een gebruiksvriendelijke service die veilig is en alle sloten kan omzeilen.

VyprVPN-logo

Naar VyprVPN recensie        VyprVPN website

Welk Kinox-alternatief is er?

Het platform biedt veel van zijn eigen domeinen om altijd gebruik te kunnen maken van de dienst. Sommigen van hen zijn bijvoorbeeld:

  • bioscopen
  • kinox.tv, .io, .me, .si

Natuurlijk zijn er ook enkele andere Kinox-alternatieven. Al het bovenstaande is auteursrechtelijk gerelateerd en is in dit geval niet legaal. Legale alternatieven zijn Netflix en Co.

Samengevat belangrijke vragen over Kinox:

Wat is Kinox?

De website is een platform waarop je voor de bioscooprelease de nieuwste bioscoopfilms kunt bekijken.

Is de service legaal?

Nee Het bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud is verboden door het Europese Hof van Justitie en wordt gestraft.

Hoe kan ik mezelf beschermen?

Met behulp van een VPN u kunt uw eigen IP-adres versleutelen en uzelf beschermen tegen opsporing door de autoriteiten.

Welk Kinox-alternatief is er?

Alternatieven zijn kinos.to, kinox.tv, .io, .me, .si, .top. Of ook websites zoals KKiste, Streamkiste, bs.to, etc.


Geplaatst op:04 / 30 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links