Is KKiste legaal? Hoe kun je jezelf beschermen?

KKiste-logo Wat is KKiste eigenlijk?

KKiste is een online streamingplatform waar je de nieuwste films en series kunt bekijken. Allemaal zonder een cent te hoeven betalen. De kwaliteit van veel video's is niet per se de beste, en auteursrechtelijke problemen zijn ook erg serieus. Dit is waar het probleem voor veel gebruikers ligt. Het enige dat u hoeft te doen, is op een geselecteerde film klikken en u kunt kiezen tussen verschillende links waar u naar de daadwerkelijke stream wordt doorgestuurd.

KKiste bestond vroeger onder het domein "KinoKiste.to", "kkiste.to" of ook onder de naam "kkiste su". U kunt de service momenteel vinden onder het volgende domein: "kkiste ag". De website wordt regelmatig geblokkeerd, maar verschijnt keer op keer.

Website van KKiste.ag

Is KKiste legaal?

Nee De dienst bevond zich lange tijd in een legaal grijs gebied. Ondertussen zijn er echter wetten opgesteld die tegen deze streamingplatforms ingaan. Dat DownloadHet bekijken of bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud is ten strengste verboden voor gebruikers. Alle gebruikers zijn eenvoudig terug te traceren via hun IP-adres en dan gewaarschuwd. Zo'n waarschuwing is helemaal niet grappig, omdat het vaak erg duur kan zijn.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen waarschuwingen?

Om niet meer traceerbaar te zijn, raden we aan er een te gebruiken VPNService graag VyprVPN. Volmachten kunnen ook bescherming bieden tegen waarschuwingen verschil tussen VPN en proxy, hebben we al uitgelegd in een ander artikel! Dit camoufleert uw eigen IP-adres en kan doen alsof u zich in een heel ander land bevindt. Dit kan natuurlijk voor veel dingen erg handig zijn. Waarschuwingen kunnen niet alleen worden vermeden, maar ook geoblokkades kunnen worden vermeden. Dit betekent dat u wereldwijd toegang hebt tot alle inhoud op internet. Koopjes die alleen in andere landen bestaan, zijn plotseling beschikbaar. Ook eigen VPN-Services meestal ook advertentie- en trackingblokkering en vele andere handige functies voor beveiliging.

Is er een doosalternatief?

Natuurlijk zijn er veel vergelijkbare websites die dezelfde diensten aanbieden. Hier moet men echter onderscheid maken tussen illegale en legale alternatieven.

Illegaal doosalternatief

De auteursrechtelijk beschermde alternatieven voor KKiste zijn natuurlijk veel populairder omdat ze gratis zijn. En als u nog nooit een waarschuwing heeft ontvangen, wordt u niet zo snel afgeschrikt. We willen u meteen waarschuwen dat de wet pas relatief nieuw is en dat het probleem van waarschuwingen pas echt op gang komt. Bescherm uzelf dus!

 • Movie4k
 • bs.to
 • zie hierboven
 • kinokiste.me
 • filmpaleis
 • cameraman
 • CinemaxX

Juridisch alternatief

De juridische platforms hebben natuurlijk veel voor- en nadelen. Enerzijds moet je hier een maandelijks abonnement betalen en kun je vaak niet eens alle films en series zien, en anderzijds is de kwaliteit van de films uitstekend en zonder onderbrekingen. Bovendien hoeft u zich hier geen zorgen te maken over waarschuwingen. Alleen de geoblokkades in het buitenland zijn waanzinnig vervelend. Maar ook hier kan dat VPN helpen.

 • Netflix
 • Maxdome
 • Amazon Prime
 • Apple TV
 • Sky Cinema

Geplaatst op:03 / 20 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links