Linux neemt WireGuard VPN in zijn team

WireGuard is nu, vanaf versie 5.6, onderdeel van de Linux-kernels. De uitvinder Linus Torvalds is overtuigd van de service. "WireGuard is een kunstwerk". De beveiliging tegen afluisteren wordt in ieder geval gegarandeerd door de modernste crypto-algoritmen en is dat in vergelijking met OpenVPN of IPsec, gloednieuw!

Wat is een VPN?

een VPN is er om uw eigen IP-adres te verbergen en anoniem op internet te kunnen surfen. U bent beschermd tegen waarschuwingen, vanwege illegale streaming of vanwege auteursrechtelijke problemen Downloads. Bovendien kunt u eenvoudig geoblokken omzeilen en toegang krijgen tot alle delen van het internet. A VPN-Service biedt veel opties voor privacy en kan tegelijkertijd ook vervelende advertenties blokkeren. Er zijn verschillende versleutelingsprotocollen, zoals OpenVPN of PPTP, die speciaal zijn ontworpen voor beveiliging. WireGuard is ook een van deze protocollen.

Wat is WireGuard?

Het is een coderingsprotocol voor VPN-Diensten. De service is momenteel een rijzende ster en kan op zijn best worden getoond. We hebben de service uitgebreid en onafhankelijk getest en beoordeeld. Samenvattend zijn er enkele voor- en nadelen, maar het protocol is vorig jaar heel goed ontwikkeld en zou het protocol van de toekomst kunnen worden. Het kan een hogere betrouwbaarheid en hogere snelheden bereiken met nieuwe en verbeterde versleutelingsmethoden. De uitvinder van Linux was vanaf het begin verliefd op het protocol, zoals je kunt zien in ons artikel een jaar geleden. Nu is het zover. Linux en het protocol zijn verenigd.

WireGuard-logo
WireGuard-logo

Geplaatst op:03 / 12 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links