Movie4k nieuw? Alles wat u moet weten over de streamingportal!

Movie4k-logo

Movie4k is nu beschikbaar onder nieuwe namen

Het streamingplatform Movie4k of Movie2k staat al jaren op internet. Om verschillende redenen van copyright wordt de website echter keer op keer geblokkeerd. Movie4k verschijnt constant onder een nieuw domein. Het nieuwste domein is Movie4kstream.online. Het kan natuurlijk voorkomen dat dit binnenkort verouderd is.

Movie4kstream.online website
Movie4kstream.online website

Wat is Movie4k?

Op de website kun je de nieuwste en populairste films streamen. En helemaal gratis. Zoals je kunt zien op de homepage zijn er alle actuele films. Je hebt ook toegang tot de nieuwste series, zoals "The Walking Dead" of "Game of Thrones". De website is een paradijs voor filmliefhebbers en heeft alles te bieden. In totaal zouden er meer dan 90.000 video's zijn, die allemaal gratis kunnen worden bekeken. Dat moet een kusje hebben ?!

Is Movie4k legaal?

Dat is precies het probleem. De streamingdienst Movie4k en soortgelijke zoals kkiste bevinden zich al lang in een legaal grijs gebied. In de tussentijd zijn deze services echter officieel illegaal omdat ze inhoud zijn waarop copyright rust. Precies dat Download dergelijke bestanden kunnen worden bestraft. Er worden in toenemende mate waarschuwingen verzonden naar gebruikers van dergelijke inhoud. Je moet hier een hogere boete verwachten.

Movie4k alternatief

We moeten natuurlijk onderscheid maken tussen twee alternatieven. Tussen een betaalde, maar ook legale versie, of de illegale alternatieven.

Juridische alternatieven

Een legaal alternatief voor Movie4k zou natuurlijk Netflix of Maxdome zijn. Hier betaal je een maandelijks abonnement en heb je ook toegang tot een flink aantal films of series. Deze platforms hebben echter al enkele nadelen. En ze hebben niet ALLES in de aanbieding. Als je "Game of Thrones" wilt kijken, kun je dit niet doen op Netflix. De reden hiervoor is dat platforms zoals Netflix de licentie moeten kopen om de films of series uit te zenden en dit is vaak niet beschikbaar of verloopt snel. Desalniettemin heb je een geweldige streamingervaring zonder onderbrekingen en in de beste kwaliteit.

Illegale alternatieven

Vaak hebt u geen toegang meer tot uw gebruikelijke websites omdat deze om auteursrechtelijke redenen zijn geblokkeerd. We hebben hier een paar alternatieven opgesomd om u de zoekopdracht voor hen te besparen:

  • verbrandingsserie (bs.to)
  • doos
  • bioscoop box
  • cameraman
  • CinemaxX
  • filmpaleis
  • zie hierboven

Kun je jezelf beschermen tegen waarschuwingen?

Ja Je kunt jezelf beschermen tegen waarschuwingen. Met gebruik van een VPN u kunt uw eigen IP-adres verbergen en anoniem op internet surfen. Dit maakt het voor autoriteiten en hackers onmogelijk om te achterhalen wie er achter het opgegeven adres zit. A VPN heeft natuurlijk veel meer privacyvoordelen. We raden alleen gratis diensten af! Een goeie VPN voor deze streamingdoeleinden zou zijn, bijvoorbeeld VyprVPN.

Aan de VyprVPN recensie


Geplaatst op:03 / 19 / 2020

Laat een bericht achter