NordVPN Coupon voor slechts $ 2.62 per maand (3 jaar $ 94.54)

NordVPN biedt een speciale korting voor onze lezers: 3 jaar voor slechts $ 94.54, Met de weergegeven coupon kunt u deze speciale prijs buiten de aanbiedingstijden gebruiken. Hiervoor moet je gewoon de kortingscode invoeren in de winkel van de aanbieder.

Wie voor NordVPN Beslist krijgt veel functies voor weinig geld. De service omvat nu de keuze uit meer dan 1200 VPNServers in 80 verschillende landen, verschillend VPN- Logboeken en ook geoptimaliseerde locaties voor streaming en het delen van bestanden. Het geheel kan op bijna elk apparaat worden gebruikt en in veel gevallen heel gemakkelijk met uw eigen ontwikkelde apps / applicaties.

NordVPN Kortingsbon

NordVPN Testresultaten uit het testrapport

Link naar het volledige testrapport "NordVPN"

NordVPN

2.8 EUR
9.5

Geschwindigkeit

9.7 / 10

Privatsphäre

9.5 / 10

Ausstattung

9.5 / 10

Service

9.5 / 10

prijs

9.4 / 10

Voordelen

 • Eenvoudige bediening van apps + software. Klantengebied in het Duits
 • Grote serverselectie wereldwijd beschikbaar.
 • Hoge gegevensbeveiliging dankzij meerdere codering + veel extra functies
 • Geweldige klantenservice (livechat)
 • Zeer goede prijs / prestatieverhouding + betalen via Amazon Pay is mogelijk!

negatief

 • Betalen via PayPal is alleen via derden en wordt geassocieerd met een toeslag.
 • Toepassingen voor Windows + macOS is alleen beschikbaar in het Engels.

NordVPN is ideaal voor streaming

de NordVPN Servers bevinden zich in verschillende landen, bieden een goede snelheid en zijn over het algemeen dus ook veilig voor waarschuwingen voor streaming. Dit omzeilt natuurlijk ook georestrictions en u kunt ook gebruik maken van tv-portals uit het buitenland zoals zattoo.com of wilmaa.com, of toegang krijgen tot de lokale lokale tv-stations op internet. (ard.de, zdf.de, srf.ch, orf.at enz.). Videoplatforms zoals Amazon Prime of zelfs Sky kunnen ermee worden gebruikt, alleen met Netflix via Duitse locaties kan het tot het feit komen dat men er geen toegang mee krijgt. Netflix heeft een strikt beleid VPN-Services en daarom de meeste providers geblokkeerd, en NordVPN IP-adressen ook. Netflix via de VS-server is echter mogelijk.

NordVPN voor het delen van bestanden (delen van bestanden, torrent)

De locaties die zijn geoptimaliseerd voor P2P zijn ook ideaal voor het gebruik van torrents. Dit betekent dat u absoluut veilig bent en er vanuit kunt gaan dat u geen waarschuwingen ontvangt. In onze test bleek dat we in veel gevallen MIT torrent NordVPN zou het sneller dan zonder kunnen gebruiken, wat ook aangeeft dat het ook omwille van is Download-Speed ​​kan handig zijn NordVPN voor gebruik.

Snelheid met NordVPN

In de meeste gevallen hebben we met NordVPN behaalde zeer goede transmissieprestaties. De gemeten waarden kwamen altijd overeen met de verwachte resultaten, dat wil zeggen:

 • tot 50MBit / s een verlies van ongeveer 8%
 • tot 100MBit / s een verlies van ongeveer 12%
 • tot 150MBit / s een verlies van ongeveer 18%
 • ongeveer 150MBit / s een verlies van ongeveer 25%

Deze resultaten weerspiegelen de gebruikelijke inspanning die nodig is voor de codering van de gegevens en hangt ook af van het gebruikte apparaat. Normaal gebruikt men de bandbreedte 1 tot 10MBIT / s voor het gebruik van internet (inclusief streaming), terwijl het verwachte verlies van transmissiesnelheid, met minder dan 5%, in de praktijk niet merkbaar is.

NordVPN ziet af van logboekregistratie van gebruikersactiviteit.

NordVPN heeft het hoofdkantoor van het bedrijf in Panama, wat niet de reden heeft om belastingen te besparen, zoals velen denken, maar dit werd vooral gedaan omdat je als bedrijf niet verplicht bent om je eigen klanten daar te kennen. Daar is het dus wettelijk gedekt NordVPN slaat de activiteiten van gebruikers niet op. Dit heeft ook een positief effect op de privacy en de bescherming van hun eigen activiteiten, omdat gegevens die niet beschikbaar zijn niet kunnen worden doorgegeven bij het aanvragen van informatie.

Conclusie van de NordVPN Kortingsbon

Ik denk dat de prijs die je krijgt door de coupon niet beter wordt VPN-Leveranciers. Voor iets minder dan 2 euro per maand krijg je een dienst die echt veel te bieden heeft en ook aan de eindapparatuur VPNRouter werkt echt perfect en biedt ook een goede bescherming.

Dus absoluut mijn aanbeveling om deze speciale prijs te gebruiken, zolang deze nog beschikbaar is!


Geplaatst op:02 / 04 / 2018

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links