OVPN Server in Oostenrijk 2020

OVPN een VPN-Service bekend om zijn sterke focus op beveiliging. Het bedrijf maakt zijn eigen apparaten en is constant in ontwikkeling.

OVPN is ook de eigenaar van het bedrijf VILFO en biedt veilig VPNRouter. Natuurlijk werkt de service perfect met routers. OVPN biedt KillSwitch, Own DNS, Shared IP, Own Torrent Server en nog veel meer.

De service breidt ook het aantal servers uit, en wat vooral interessant kan zijn voor onze lezers is dat OVPN heeft een server toegevoegd in Oostenrijk. Dit is geweldig nieuws omdat OVPN-Gebruikers hebben nu onbeperkte toegang tot Oostenrijkse inhoud. Over het algemeen bieden er maar een paar VPN-Dient de Oostenrijkse server.

Zoals altijd is het zo VPN-Server in Wenen, fysiek eigendom van OVPN en bevat geen harde schijven of logboeken.

Toegang tot de server in Oostenrijk

Er zijn verschillende manieren om er verbinding mee te maken VPN-Server in Wenen.

Desktopclient

Mogelijk moet u zich handmatig afmelden en weer aanmelden om de nieuwe serverlijst te laden.

  • Neem contact op met de OVPN Desktopclient
  • Optie 1: Selecteer "Selecteer beste server in Oostenrijk" in het eerste dropdown-menu en druk op "Verbinden".
  • Optie 2: Selecteer "Handmatig server selecteren". Selecteer de nieuwe server in Wenen in de serverlijst en klik op Verbinden.

OpenVPN-GUI en systemen van derden

Voor verbinding met OpenVPN GUI, Tunnelblick, Viscositeit of een andere VPNAan elke guide op de O zijn clients van derden toegevoegdVPN Website leverde de nieuwe configuratiebestanden voor Tokio.

OVPN Server in Oostenrijk: WireGuard®

de VPN-Server in Wenen ondersteunt uiteraard ook WireGuard. Zoek in de WireGuard-configuratiegenerator om een ​​configuratiebestand en sleutel te vinden om verbinding te maken met het nieuwe VPN-Server in Oostenrijk om te genereren.

Datacenter- en serverspecificaties

OVPN huurt momenteel 1U in het datacenter van Interxions in Louis-Haefliger-Gasse 10. Het bedrijf heeft momenteel een 1 Gbit / s uplink voor het netwerk van de M247. De huidige transit- en peeringfuncties zijn Telia, Cogent, Tata Communications, VIX & Peering.CZ.

OVPN zegt dat als het zijn maximale servercapaciteit nadert, het zeker extra servers zal sturen om zijn klanten snel te houden.

De rackserver is een HP ProLiant DL20 Gen9-model, dat is uitgerust met de Intel® Xeon® E3-1220 v5 @ 3.00GHz-processor, 8 GB RAM en 2 × 1 GbE Intel NIC's. Net als bij alle andere datacenters werkt de server zonder harde schijven of andere permanente opslag.

Streamen vanuit Oostenrijk en ORF met OVPN

OVPN heeft de functies ontwikkeld waarmee u het blokkeren van streamingproviders kunt omzeilen en gemakkelijk toegang kunt krijgen tot Oostenrijkse streamingdiensten. Oostenrijkse IP's worden dus niet geblokkeerd door streamingproviders!

OVPN Server in Oostenrijk: foto van het rek

Voorkant van de server:

OVPN Server in Oostenrijk: front
OVPN Server in Oostenrijk: front

 

Achterkant van de server:

OVPN Server in Oostenrijk: terug
OVPN Server in Oostenrijk: terug
 
POPUP-netwerk
OVPN Server in Oostenrijk 2020 1

Topaanbieding van OVPN

OVPN biedt een nieuwe promotie: 24 maanden voor slechts € 119,76. (€ 4.99 / maand), inbegrepen zijn een gratis OVPN T-shirt en multihop!

00dagen
:
00uur
:
00minuten
:
00seconden

Geplaatst op:10 / 05 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links