ProtonVPN Server: uitbreiding van de infrastructuur als reactie op Corona

Thuiskantoor, videoconferenties enz.: De corona-crisis leidt ook tot een enorme toename van het internetverkeer. ProtonVPN reageert op deze bijzondere situatie met nieuw protonVPN Servers, zowel op bestaande als op nieuwe locaties.

Meer servers voor betere capaciteiten in de corona-crisis

De Zwitserse provider heeft momenteel servers in in totaal 49 landen wereldwijd. Begin april kwamen daar nog drie landen bij: ook Argentinië, Mexico en Taiwan zijn de thuisbasis van ProtonVPN Server.

ProtonVPN Server update

8 protonVPN Server in Mexico

ProtonVPN heeft in 2019 een enquête gehouden onder zijn gebruikers. Het kwam onder andere uit dat ProtonVPN Servers in Mexico zouden erg populair zijn. Om deze reden heeft de provider 8 servers in Mexico gestationeerd (meer bepaald in Tuxtla Guiérrez, Chiapas) als onderdeel van zijn serveruitbreiding in de corona-crisis. Deze zijn echter niet voor protonenVPN gratis gebruikers dachten dat alleen die gebruikers met een betalingsplan (Basis of Plus en Visionary) toegang hebben.

8 protonVPN Server in Argentinië

Argentinië was ook het protonVPN Klanten waren favoriet in het serveronderzoek. De provider reageerde hier ook op en vond 8 protonenVPN Server toegevoegd. Argentinië is het tweede land na Brazilië waarin de service een serverinfrastructuur heeft. Hetzelfde geldt hier: de nieuwe servers zijn alleen beschikbaar voor klanten van Basis, Plus en Visionary, maar niet voor ProtonVPN gratis.

12 protonVPN Servers in Taiwan

Ook in Taipei werden nieuwe protonen gelanceerdVPN Server gerealiseerd. Nu staan ​​er servers op 5 locaties in Azië, namelijk in Singapore, Japan, Zuid-Korea, Hong Kong en zelfs Taiwan. In Singapore is er een aparte server voor BitTorrent, in Hong Kong is er een die directe toegang biedt tot het Tor-netwerk. Net als bij de andere twee nieuwe serverlocaties, is toegang alleen van toepassing op betalende gebruikers en niet op ProtonVPN gratis gebruikers.

Updates in andere landen

Naast de nieuwe servers in Taiwan, Argentinië en Mexico is er ook goed nieuws voor bestaande locaties. Enerzijds werd de capaciteit van de Secure Core-beveiligingsfunctie gemaximaliseerd in Bulgarije, Duitsland, Letland, Nederland, Estland, Oostenrijk, Denemarken, Japan, de Verenigde Staten, Slowakije en Moldavië. Er waren serververhogingen in Frankrijk, Canada, Ierland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Italië. Dit nieuwe protonVPN In de huidige, soms overbelaste tijden, helpen servers voor betere prestaties. Trouwens, als je meer videoconferenties moet houden, vertrouw dan niet op Zoom, maar op Jitsi.

Meer informatie in onze ProtonVPN recensie. Details over ProtonMail ook in het bijbehorende ProtonMail-testrapport. En als je jezelf wilt overtuigen, kom dan hier ProtonVPN gratis.


Geplaatst op:04 / 20 / 2020

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links