Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie

Tegenwoordig zijn er bijna elke dag grotere en kleinere datapieken. Hoe weet u of uw gegevens niet zijn beïnvloed en - erger nog - aangetast zijn? Surfshark heeft nu een geheel nieuwe functie ontwikkeld waarmee u kunt controleren of uw gegevens lekken. We hebben Surfshark HackLock ™ is al getest voor de officiële release en vertelt je wat de functie echt kan!

Het doel van Surfshark HackLock ™ is het automatisch en periodiek zoeken naar lekken om te zien of uw persoonlijke gegevens zijn gehackt. Als dit het geval is, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht en (of moet u) passende maatregelen nemen om uw gegevensbeveiliging te herstellen.

HackLock ™ is nog steeds niet beschikbaar voor gebruikers. Surfshark wil de functie aanbieden, maar in de toekomst in verschillende tarieven. Voor meer informatie moet je geduld hebben. alles Surfshark momenteel officieel bekend maakt, kunt u aan de kant van de provider lezen. Wat Surfshark Al het andere kan van ons worden geleerd Surfshark recensie.

Maar we hebben de exclusieve optie van Surfshark om HackLock ™ vooraf te testen en onze lezers een eerste blik te geven op de nieuwe functie.

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 10

Wat kan Surfshark HackLock ™?

HackLock ™ scant regelmatig relevante en openbare databases en forums op gecompromitteerde gegevens van de respectieve gebruiker. Deze persoonlijke informatie zijn de gegevens die u gebruikt wanneer u zich registreert voor of Services gebruikt. Dit kunnen e-mailadressen, sofinummers, wachtwoorden, creditcardgegevens, enz. Zijn. ontdekt Surfshark HackLock ™ vindt uw gegevens zelfs tijdens het zoeken in een lek, dus er is een groot risico dat deze gegevens kunnen (kunnen) worden misbruikt. In een dergelijk geval kunt u, door u te waarschuwen voor HackLock ™, adequaat reageren door het risico van misbruik te minimaliseren en al uw accounts dienovereenkomstig te beschermen.

Zou je dat zelf kunnen doen? Rechts. Maar om duizenden databases te doorzoeken voor uw persoonlijke informatie, zou u echt veel tijd nodig hebben en uiteindelijk zou u waarschijnlijk niet alles relevant vinden. HackLock ™ biedt veel verlichting.

Dit is hoe HackLock ™ werkt: onze exclusieve pre-test

Uit de theorie, puur in de praktijk, zouden we zeggen. Hier kunt u stap voor stap zien hoe Surfshark HackLock ™ verloopt:

1 Eerst moet u uw e-mailadres invoeren.

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Stuur je dan Surfshark een e-mail die uw identiteit verifieert. U moet deze e-mail bevestigen

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 12

 

 

 

 

 

 

3. Handig biedt Surfshark HackLock ™ geven u de mogelijkheid om niet slechts één e-mailadres in te voeren, maar meerdere.

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 13

4. Dat is het eigenlijk voor jou. Nu begint Surfshark HackLock ™ Doe zijn onderzoek en doorzoek openbare en relevante forums en databases om te zien of uw gegevens lekken.

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 14

5. wanneer Surfshark HackLock vindt iets in zijn zoekopdracht, u wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en moet zo snel mogelijk handelen!

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 15

6. De snelle informatie dat uw gegevens zijn gecompromitteerd, biedt u de mogelijkheid om verdere bedreigingen onmiddellijk te verbieden. U hoeft alleen gebruikersgegevens te wijzigen, wachtwoorden te vernieuwen, enz. Surfshark HackLock ™ geeft je ook enkele tips.

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Surfhark HackLock ™ biedt u ook de mogelijkheid om wachtwoorden te controleren. Dit onderzoek voert de functie afzonderlijk van het zoeken naar e-mailadressen uit om uw gegevens te beschermen.Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 17

 

 

 

 

 

 

8. Nogmaals, u krijgt een info wanneer de zoekopdracht toeslaat.

Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 18

 

 

 

 

 

 

 

Wij denken: deze functie staat erop! In de onze Surfshark HackLock ™ Test heeft goed gewerkt. Trouwens, werkt Surfshark al met extensies, creditcardgegevens en andere persoonlijke gegevens moeten ook in de zoekopdracht worden geïntegreerd. Geweldig - dus houden we onze datasoevereiniteit en laten we hackers er dom uitzien!

Hack-Lock-zoekactie naar gestolen creditcardgegevens     Hack-Lock Zoek naar gestolen gegevens van uw sociale verzekering

 

 

 

 

 

 

 

 
POPUP-netwerk
Surfshark HackLock ™: Exclusieve pre-test van de nieuwe functie 19

Surfshark Black Friday-aanbieding

Je kunt nu 27 maanden tot gewoon $59,76 ontvangen! De servicekosten na 27 maanden $59,76 per jaar.

00dagen
:
00uur
:
00minuten
:
00seconden

 


Geplaatst op:09 / 20 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links