Anonine VPN - Service zonder franje

Anonine VPN

2.87 EUR
8.2

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

8.6 / 10

Ausstattung

7.2 / 10

Service

8.3 / 10

prijs

7.4 / 10

Voordelen

 • Hoge snelheid
 • Openbare servers beschikbaar in Zweden
 • Handig serveroverzicht op de website
 • Geen blokkering door Netflix
 • Veel veilige netwerkprotocollen

negatief

 • Enkele servers met Windows en iOS
 • Nauwelijks extra functies
 • Optiek en bediening uitbreidbaar in de iOS-app
 • Geen MacOS-software

Anonine VPN recensie

Een nieuwe kameraad is de arena binnengekomen. Zijn naam: Anonine VPN, Nou, zo nieuw is het VPNService eigenlijk niet, want het bedrijf is al meer dan tien jaar actief. Oorspronkelijk opgericht in Zweden, bevindt het hoofdkantoor zich nu op de Seychellen. Anonine wil vooral scoren met een hoge beveiliging bij het surfen en downloaden, evenals openbare servers in Zweden. Als dit werkt en als het hele pakket correct is, wordt de test weergegeven.

ProductAnonine VPN
Aanbevolen toepassingenAnonieme communicatieFirewall beschermingVeilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPN-router

Onze conclusie over Anonine VPN recensie

Al met al doet Anonine dat VPN een goede indruk, maar met de topservices kan de provider het niet bijhouden. Voor serverselectie, gebruiksgemak en extra functies zijn niet genoeg, de prijzen zijn slechts gemiddeld laag. Echt goed, echter, toon de bereikte bandbreedtes met in de buurt VPNServers en hoge beveiliging.

Bedrijfsgegevens

bedieningslocatieSchweden
billing locatie
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
serverlocaties35
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Anonine VPN: Oké geprijsd

Rechts goedkoop is Anonine VPN gezien de serverselectie en het scala aan functies niet, wordt de service vergeleken met de prijs concurrentie meer op het middenveld. Voor het maandabonnement is gebruikelijk 6,99 euro verschuldigd, voor drie maanden geldt een eenmalige vergoeding van 17,97 euro (komt overeen met 5,99 euro per maand). De goedkoopste abonnementsoptie is het abonnement van 12 maanden voor 47,88 euro (ongeveer 3,99 euro per maand).

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)6.99 EUR
Tarief (12 maanden)47.88 EUR (per maand 3.99 EUR)
Tarief (24 maanden)68.88 EUR (per maand 2.87 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account5
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

Apps en protocollen

De selectie van servers bij Anonine VPN De bottom line is in orde, vergeleken met topservices, maar het is uitbreidbaar: op het moment van testen zou het gewoon 57-server van 35-landen kunnen zijn (vanaf maart 2019). Weinig landen hebben meerdere hosts, waaronder de Verenigde Staten (9), het Verenigd Koninkrijk (3), Duitsland (2) en andere. Het aantal beschikbare netwerkprotocollen doet een beroep: Naast de snelle en veilige OpenVPN/ Stunnel (UDP en TCP) IPSec IKEv2, L2TP / IPSec en PPTP zijn beschikbaar. Beveiliging is ook overtuigend: mazen als IP, WebRTC, DNS en Windows-lekken bestonden niet, omdat het IP-adres altijd geheim blijft. Iedereen die vaak en vaak uploadt en downloadt via peer-to-peer-verbindingen (P2P) of torrent kan tevreden zijn, omdat Anonine VPN staat het delen van bestanden toe. Zeer goed: gebruikersgegevens worden niet verzameld. Een klein nadeel is de apparaatbeperking tot vijf verbindingen tegelijkertijd, wat normaal gesproken voldoende zou moeten zijn.

Beschikbare protocollenIKEv2L2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTP
Eigen applicaties / appsAndroidApple iOSDD-WRTLinuxMac OSXTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngelsSchwedisch

Anonine VPN: Windows ja, Mac nee

Het slechte nieuws eerst: Mac-gebruikers hebben te maken met de handleiding VPN-Einrichtung content. Maar er is op zijn minst een goede gids op de website. Het goede nieuws: Windows heeft een desktop-client, ook al ziet deze er wat spartaans uit. Installatie, installatie en bediening zijn behoorlijk. Bij het openen van de software worden eerst alle servers weergegeven asterisksymbool Aan de rechterkant kunt u favorieten maken in een afzonderlijke lijst. Met de groene toets voert u een snelle verbinding in, voordat u de mogelijkheid hebt om de gewenste server en het gewenste protocol te selecteren. Onder de ruiter call log Bovendien kunnen de activiteiten worden begrepen. In de instellingen vindt u algemene opties (gedrag bij opstarten, taal, poort) - en de kill-schakelaar, die het internet afsluit, zodra er geen VPNVerbinding bestaat meer. Afgezien daarvan ziet het er wat mager uit qua functies, maar dat is genoeg voor normaal gebruik.

Anonine-VPN-Ramen
De favorietenlijst maakt langdurig gebruik mogelijk: idealiter komen hier alleen de snelste en belangrijkste servers binnen.

Anonine VPN: De iOS-app - mooi is anders

Au weia: een app voor iOS-apparaten (iPhones en iPads) biedt Anonine VPN Terwijl op. Hier gebeurde het echter in termen van optica en - gerelateerd - de operatie. Na het inloggen begroet de app je met een interactieve, inzoombare wereldkaart bezaaid met virtuele pinnen en een indicatie dat de verbinding niet veilig is. Bij een zijn VPNServer, u kunt op de knop naast de hint (snelle verbinding) of op een van de rode naalden tikken om een ​​specifieke server te selecteren. Zodra dat is gebeurd, verschijnt de bevestiging van de verbinding en een groene lijn tussen de werkelijke locatie en de eerste VPNLocatie op de kaart. Bovendien verschijnt de locatie linksboven in een vervolgkeuzelijst waarmee u andere, aanzienlijk comfortabelere servers kunt bedienen.

Anonine-VPNiOS-1
Na het zoomen (met twee vingers) wordt de kaart een beetje duidelijker.

De presentatie met de kaart is op zichzelf een leuk idee en visueel aantrekkelijk, echt duidelijk en gemakkelijk te gebruiken maar niet. Een andere doorn in het oog is de vervolgkeuzelijst: de afzonderlijke landenvlaggen van de serverlocaties worden hier getoond wanneer ze worden uitgevouwen, maar het bijschrift steekt in de afbeelding - niet echt leuk. Zijn er meerdere beschikbaar VPNServer in één land, een kipper op de vlag en de keuzes verschijnen. Trouwens: de kill-schakelaar en andere functies hebben Anonine VPN opgeslagen voor de mobiele apps. Al met al is de iOS-app qua functionaliteit in orde, het ontwerp en de ietwat oncomfortabele bediening zijn echter uitbreidbaar.

Anonine-VPNiOS-2
Helaas is het lettertype in het serveroverzicht moeilijk te herkennen. De rest van de app voorziet niet in luchtsprongen in Bedienungsfetischisten.

Anonine VPN: Android is meer

In vergelijking met de iOS-app ziet de applicatie voor mobiele Android-apparaten sinds de nieuwste update er veel netter uit: in tegenstelling tot de iOS-versie is er hier geen kaart, maar een eenvoudige vervolgkeuzelijst en knoppen - veel comfortabeler en chic. Met een eenvoudige Tipper on Connect zonder voorafgaande serverkeuze maakt u verbinding met het individuele optimum VPNServer. Het is echter niet mogelijk om te bepalen wat dit is. Daarom is het waarschijnlijk raadzaam om een ​​nabijgelegen host in het overzicht te targeten. Nieuwsgierig: in de Android-app hebben gebruikers toegang tot bijna twee keer zoveel servers als in de Windows-client of de iOS-applicatie. Een nadeel van beide mobiele applicaties: het netwerkprotocol kan niet worden gewijzigd, hier wordt IPSec standaard gebruikt.

Anonine-VPN-Android
Update brengt duidelijkheid: de nieuwe versie van de Android-app stuurt de kaart met pensioen, maakt de zaak duidelijker en vereenvoudigt de werking merkbaar. Hopelijk kunnen iOS-gebruikers binnenkort ook profiteren van het nieuwe ontwerp.

Speedtest

Bij Anonine VPN je moet beter vastgrijpen, want hier is het snel - tenminste op de korte en middellange afstand. Lofwoorden zijn beschikbaar voor in de buurt VPN-Server: in de steekproef vielen vooral de hosts in Duitsland (omlaag: 70,7 MBit / s | omhoog: 42,6 MBit / s), Groot-Brittannië (omlaag: 40,4 MBit / s | omhoog: 45,8 MBit / s), Frankrijk (omlaag: 34,7 MBit / s | Omhoog: 26,9 MBit / s) en Zweden (Omlaag: 34,6 MBit / s | Omhoog: 36,67 MBit / s) positief, de beginsnelheid zonder VPN werd opgenomen in de meting bij 120,6 Mbps Download en 49,74 Mbit / s upload. Zelfs met de aangevinkte Amerikaanse server is de bandbreedte nog net voldoende voor videostreaming in 4K resolutie (bijvoorbeeld met Netflix). Aan de andere kant bieden de hosts uit China, Japan, Brazilië en Australië, die minder dan 5 procent van de oorspronkelijke gegevenssnelheid leveren zonder VPN bereikt en zelfs niet zonder vertraging in Full HD-kwaliteit streamen.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 29.03.2020
Speedtest vergelijking Anonine
In vergelijking met het tempo zonder VPN Anonine-servers knikken aanzienlijk, maar met de snelheden van nabijgelegen hosts kan veel doen. (Bepaling via Speedtest.net)

Internetprivacy

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Anonine VPN: Streamen met Netflix gaat!

De favoriete serie of de geweldige film is niet beschikbaar op Netflix Duitsland, maar in de Amerikaanse versie van de streamingdienst? Geen probleem: vier speciale en aangewezen Amerikaanse Netflix-servers zijn te vinden op Anonine VPN op. Voor de verbinding moet echter worden opgemerkt dat u eerst het netwerkprotocol PPTP of L2TP moet selecteren. met openVPN Helaas werkt de pret niet, omdat alleen de bekende foutmelding verschijnt.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsJOYNTVNowARD (EN)MDR (EN)
Anonine-VPN-Netflix
Netflix VS met Anonine VPN zien? Dat werkt!

Download & Torrent

Met Anonine ben je veilig voor waarschuwingen en kun je het gemakkelijk gebruiken voor het torrenteren van teken. Onderbrekingen komen ook niet echt voor, omdat de stabiliteit van de verbinding gegarandeerd is.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

De service kan eenvoudig worden aangesloten op routers, wat de bescherming van het gezin op de eenvoudigste manier garandeert. Dit betekent dat alle apparaten die op het WLAN zijn aangesloten, ook zijn beschermd tegen de gevaren van internet.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metDD-WRTTomaat

online Gaming

De service biedt geen applicaties voor gameconsoles zoals Xbox of Playstation. Er is ook geen DDoS-bescherming. Om echt zorgeloos en zonder onderbrekingen te kunnen streamen, raden we hiervoor een andere provider aan.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

VPN reizend

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

De service biedt een livechat, een website met veelgestelde vragen en uw eigen e-mailadres als contactoptie. Dit is een groot pluspunt voor de service in onze test.

Service
Taal van de applicatiesEngelsSchwedisch
ServiceE-mailFAQ websiteForum
Taal in klantenservice

Anonine VPN: Eb bij de extra functies

Zoals eerder vermeld, wacht Anonine VPN met relatief weinig extra functies. Een kort overzicht inclusief aanwijzingen en uitleg vindt u hieronder:

 • Kill Switch: Onderbreek de internetverbinding zodra de VPNVerbinding stopt onverwacht. De functie is te vinden onder:
  • Windows: Instellingen -> Kill Switch
 • server Details: Biedt informatie over serverstatus, uptime, laadtijd en latentie.
 • Warrant Canarische: Ondertussen biedt Surfshark VPN een regelmatig bijgewerkte Warrant Canary Statement. Dit zorgt voor meer transparantie voor de gebruikers.
speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR
Anonine-VPNFuncties server informatie
Ook interessant voor gamers: Over de knop Ping Laat de latentie van elk VPNShow -Servers.

Geplaatst op:04 / 18 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links