Avira Phantom VPN Test: niet aanbevolen!

Avira Phantom VPN

5 EUR
4.3

Geschwindigkeit

7.4 / 10

Privatsphäre

1.8 / 10

Ausstattung

2.9 / 10

Service

6.4 / 10

prijs

2.9 / 10

Voordelen

  • Alles in het Duits beschikbaar
  • Gratis tarief
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede snelheden

negatief

  • Gegevensoverdracht naar Avira - zonder gebruikers te vragen!
  • Alleen verhuurserver - risico op waarschuwingen
  • Torrent niet toegestaan
  • Hoge prijs voor weinig functie
  • Monitoren en bespioneren van gebruikers mogelijk

Avira Phantom VPN recensie

De meesten van ons associëren de naam Avira met de bekende antivirussoftware. Maar wist je dat het ook een bijbehorende heeft VPN daar? Je zou denken dat dit, Avira Phantom VPN, zou grote bescherming moeten bieden. Hij komt tenslotte uit de familie Avira. Helaas moeten we naar onze Avira Phantom gaan VPN Maar test zegt: hier is iets misgegaan ...
ProductAvira Phantom VPN
Aanbevolen toepassingenAmazon VideoSkyGo (DE)

Onze conclusie over het Avira Phantom-testrapport

Zoals onze Avira Phantom VPN Testrapport toont aan dat de aanbieder enorme zwakke punten heeft. Eerst en vooral met betrekking tot het essentiële onderwerp van privacy - gegevens worden verzameld, doorgegeven, enz. Massale surveillance, spionage en het risico van waarschuwingen zijn verkrijgbaar bij Avira Phantom VPN op de agenda. Jammer, want we hadden op meer verwacht van een provider van virusbescherming. Om eerlijk te zijn, het eindresultaat van onze test heeft ons zelfs een beetje wakker geschud ... We geven zelden een absolute waarschuwing aan een provider. Maar met Avira Phantom hebben we geen andere keuze dan dit absoluut niet aanbevolen! de VPN biedt zijn gebruikers gewoon geen voordeel. En tegen een verhoogde prijs.

Bedrijfsgegevens

bedieningslocatieDuitslandVerenigde Staten
billing locatie
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
serverlocaties34
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven

Avira Phantom VPN is beschikbaar als een gratis versie met 500 MB datalimiet / maand en een Pro-versie. De bijna 8 Euro bevindt zich in het bovenste segment van de providers.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)7.95 EUR
Tarief (12 - 5 apparaatmaanden)59.95 EUR (per maand 5 EUR)
Tarief (mobiel tarief - 1 maand)4.95 EUR (per maand INF EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account1
testmogelijkheden

Apps en protocollen

Om positief te worden opgemerkt over dit onderwerp zijn het eenvoudige gebruik en de Duitstalige uitvoering van de software. Maar ook hier is er een gebrek aan beveiligingsfuncties: DNS-lekbescherming, blokkering van malware, Windows-lekbescherming, Killswitch, Firewall, WebRTV-lekbescherming, etc. zijn niet allemaal beschikbaar. Zou dat zo zijn VPN de gebruiker wordt niet gewaarschuwd en zijn gegevens zijn al niet versleuteld, zonder dat hij het weet. Avira Phantom VPN kan niet worden gebruikt op andere apparaten zoals routers.

Beschikbare protocollenL2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)
Eigen applicaties / appsMac OSXWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngels

Speedtest

Over het gebrek aan bescherming van Avira Phantom VPNWat uw privacy betreft, we hebben nu onze kritiek gedetailleerd uitgelegd. Maar hoe zit het met de prestaties van de aanbieder? Natuurlijk hebben we hier ook tests uitgevoerd, waarbij heel weinig gebruikers de servers gebruikten ten tijde van de test. Er waren geen pauzes en de vertragingen en gemeten snelheden zijn gemiddeld. Het was echter absoluut onduidelijk of codering van onze gegevens überhaupt plaatsvond! Er is hier geen controle!

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 02.06.2020

Privacy en anonimiteit

Wat verwacht je van een? VPN? Privacy, privacy en anonimiteit staan ​​zeker synoniem met u bovenaan de "verlanglijst". Des te angstaanjagender dat Avira met zijn Avira Phantom VPN miste deze drie doelen volledig en vormt integendeel een bedreiging voor uw privacy! Kortom, onze test heeft aangetoond dat Avira Phantom VPN deelt uw persoonsgegevens, werkt samen met autoriteiten, gebruikt virtuele servers zonder beveiliging tegen bewaking en is ongeschikt voor torrenting. Dat zeggen we niet zomaar, maar er zitten feiten achter!

Gegevens worden verzonden naar Avira - zonder verzoek van de gebruiker!

Hoewel de instructies voor gegevensbescherming dit niet duidelijk vermelden of de verklaring onvoldoende is, MAAR: zodra Avira Phantom op een apparaat is geïnstalleerd, worden specifieke apparaatgegevens naar Avira verzonden (inclusief de gebruikersnaam die wordt gebruikt om in te loggen op het apparaat, het IP-adres, Besturingssysteem etc.). Dat wil zeggen, de controle over uw eigen gegevens is verdwenen. Zelfs na het verwijderen van de gratis versie van de VPN de gegevens blijven bij Avira!
Absoluut niet VPN-Provider!

Deze overdracht van gebruikersgegevens naar andere databases, zonder de gebruiker te vragen, is er één voor VPNOperator volkomen onaanvaardbaar. Voor Avira is het natuurlijk praktisch, omdat de gebruikersgegevens tegelijkertijd prachtige producten kunnen promoten of verkopen. Waarom bestelt u niet de juiste firewall, antivirus, enz ... Dus u wordt een gegevensprovider voor een bedrijf dat zichzelf verkoopt als een beschermer van uw gegevens!

De gebruikte verhuurservers zijn kwetsbaar voor bewaking

Deze onzorgvuldige omgang met gebruikersgegevens bracht ons ertoe de servers die door Avira Phantom worden gebruikt nader te bekijken: de servers die we hiervoor hebben gecontroleerd, waren allemaal verhuurservers. Daarachter staan ​​bekende hosts, die in het verleden al gebruikersgegevens hebben vrijgegeven toen ze om informatie van de autoriteiten vroegen of dat moesten doen. U bent dus absoluut niet beschermd tegen bewaking en waarschuwingen etc.! Dergelijke verzoeken rechtstreeks aan de hoster gaan meestal zelfs voorbij Avira en de provider heeft er geen controle over logfiles.

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

streaming

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatforms

Download & Torrent

Torrent is volgens Avira niet verboden. Dat betekent niet dat het wordt aanbevolen. Omdat als je als gebruiker per ongeluk een auteursrechtelijk beschermd werk maakt downloadest, uw gegevens worden op verzoek gedeeld en u kunt het slachtoffer worden van waarschuwingen. Natuurlijk kun je er niet om vragen VPN dekt illegale acties. Maar op de een of andere manier is er helemaal geen bescherming van de gebruiker en zijn privacy. En dat is niet wat het zou moeten zijn, als u het eens bent VPN gegarandeerd! Er zijn zeker providers die hun gebruikers beschermen en geen gegevens delen. Natuurlijk moet worden gezegd dat de locatie van Avira in Duitsland een probleem heeft vanwege de juridische situatie.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel met

online Gaming

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

VPN reizend

We raden af ​​om deze service te gebruiken tijdens het reizen. Je zou net zo goed zonder kunnen VPN naar het buitenland gaan.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

De service kan ook niet scoren met klantenondersteuning. Er is geen live chat. Velen VPNLeveranciers bieden tegenwoordig livechat om problemen snel en met weinig moeite op te lossen. Dit is echt heel voordelig. EEN VPN kan veel nut hebben, maar helaas is Avira nutteloos.

Service
Taal van de applicatiesDeutschEngels
ServiceE-mailFAQ website
Taal in klantenserviceDeutschEngelsFranzösischenglisch

features

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Geplaatst op:09 / 24 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links