CyberGhost VPN: Test, ervaring en alternatieven

CyberGhost VPN

2 EUR
8.3

Geschwindigkeit

7.2 / 10

Privatsphäre

7.5 / 10

Ausstattung

9.1 / 10

Service

9.2 / 10

prijs

8.6 / 10

Voordelen

  • Compleet in het Duits
  • Eenvoudige applicatie
  • Interessante extra functies

negatief

  • Snelheid verlaagd door proxy te gebruiken
  • Gegevensoverdracht aan particuliere bedrijven en autoriteiten volgens de AV
  • Misleidende anonimiteit, hier is duidelijk overdreven in reclame

CyberGhost VPN test

CyberGhost VPN is een zeer populaire VPNAanbieder in het Duitstalige gebied, De operator is gevestigd in Roemenië. Samenwerking op het gebied van reclame met heise.de en chip.de maakte het bedrijf bekend naast een crowdfunding-campagne.

ProductCyberGhost VPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAnonieme communicatieFirewall beschermingHoge anonimiteitNetflix (DE)Veilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPN-router

Onze conclusie

Kortom, we vinden CyberGhost niet slecht, het beschermt betrouwbaar tegen vele gevaren die bestaan ​​voor normale gebruikers op internet en creëert ook betrouwbare verbindingen en identiteiten in veel landen. Het is gemakkelijk te gebruiken en u hoeft zich geen zorgen te maken, maar toch niet voor de betaalbare prijs. U moet echter het testrapport bekijken en vervolgens beslissen of de provider bij u past.

Bedrijfsgegevens

Cyber ​​Ghost VPN werd opgericht in 2010 en is sindsdien veranderd voor zijn gebruikers om de perfecte te zijn VPN-Een ervaring aanbieden. Cyberghost is absoluut niet onze top VPN, maar zijn functies en aanbiedingen zijn in de loop der jaren enigszins veranderd en het loont zeker om het in de gaten te houden. Overigens heeft de aanbieder zijn bedrijfslocatie in Roemenië, waar ook klanten worden gefactureerd.

bedieningslocatieRoemenië
billing locatieRoemenië
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties90
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven

Het gratis tarief van de aanbieder is sinds 2018 niet meer actief.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)11.99 EUR
Tarief (12 maanden)45 EUR (per maand 3.75 EUR)
Tarief (24 maanden)76.56 EUR (per maand 3.19 EUR)
Tarief (39 maanden)78 EUR (per maand 2 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account7
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

Toepassingen en protocollen

De eigen apps en software voor de computer lijken erg op elkaar en bieden een grafisch zeer goed doordachte weergave van de functies. Een kaart met de huidige of de geselecteerde locatie wordt altijd weergegeven. Bij het maken van een verbinding verandert zelfs een animatie uw eigen locatie. Dit helpt ook onervaren gebruikers om eenvoudig te identificeren met welke locatie ze momenteel zijn verbonden en welk IP-adres ze momenteel gebruiken. Bovendien kunnen extra functies die zijn gemaakt via de proxy-functionaliteit worden in- en uitgeschakeld. De gedetailleerde grafische weergave heeft ook het nadeel dat de apps, vooral op langzamere apparaten alleen schokkerig zijn of soms helemaal niet kunnen reageren.

Beschikbare protocollenIKEv2OpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSASUSWRTChrome-extensieDD-WRTFirefox-extensieFireTVKODI-add-onLinuxMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindowsWindows Phone
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischRussischenglisch

Speedtest

In de premiumtarieven worden meer en snellere verbindingen gebruikt. Deze worden echter gemakkelijk herkend en gerouteerd via extra proxyservers. Hierdoor wordt het dataverkeer zowel bij verzenden als ontvangen onderzocht. De resulterende langzamere ping-tijden waren gemakkelijk te herkennen. Zelfs een "compressie" van de aangeboden gegevens leverde natuurlijk geen verbetering op. Dit helpt alleen bij langere en grotere hoeveelheden data, maar niet bij kleine datapakketten zoals die gebruikt worden door online games of VoIP etc. In totaal betekent het gebruik van alle functies die CyberGhost biedt een reductie in bandbreedte van 15-20%. Dat is een vrij forse waarde en valt zeker niet in het TOP-gebied.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 09.11.2020

Privatsphäre

Enerzijds rechtvaardigt CyberGhost VPN het uitbesteden van factureringsactiviteiten, ook in de zin ervan met de bescherming van gebruikersgegevens: CyberGhost verzamelt en gebruikt geen Persoonlijke informatie zoals e-mailadres, naam, adres en betalingsinformatie.

CyberGhost beschrijft in de regelgeving VPN omgaan met gebruikersgegevens als volgt:

Log data: CyberGhost houdt geen logboeken bij waarmee conclusies kunnen worden getrokken over het IP-adres, de tijd of de inhoud van het verkeer. Er moet uitdrukkelijk worden vermeld dat we de communicatie-inhoud, gegevens over bezochte websites of IP-adressen niet loggen.

CyberGhost VPN registreert alleen voor statistische doeleinden niet-persoonlijke gegevens (zoals de belasting op de server), die op geen enkel moment een bedreiging voor uw anonimiteit kunnen vormen. Ze dienen alleen de kwaliteitsverbetering van de service.

Dit is mooi geschreven, maar aangezien je elk gebruikt apparaat handmatig moet toevoegen, kunnen er ook andere gegevens uit worden gelezen en is het IP-adres dus maar één kenmerk van hoe je de gebruiker duidelijk kunt identificeren. Want in de algemene voorwaarden staat ook geschreven over de "verantwoordelijkheid van de gebruiker:

U bent gebonden aan deze gebruiksvoorwaarden, de wet- en regelgeving en u bent verantwoordelijk voor de naleving ervan. CyberGhost neemt geen verantwoordelijkheid voor uw activiteiten. CyberGhost werkt samen met gebruikers van de wet en naar eigen goeddunken met openbare en particuliere criminele en wetshandhavingsinstanties en entiteiten in geval van juridische schendingen door gebruikers.

CyberGhost behoudt zich het recht voor om toegang te krijgen tot CyberGhost voor overtredingen van de wet VPN geheel of gedeeltelijk beperken of opschorten en gerechtelijke stappen ondernemen.

Alle gegevens die door de gebruiker worden verzonden of ontvangen, worden via SSL-verbindingen verzonden, opgesplitst en onderzocht. Alleen dan is het mogelijk om “trackingcodes” uit de data ed te verwijderen. Dit kan en staat meestal ook in de logfiles van de proxy server veel persoonlijke en evalueerbare gegevens opgeslagen!

Interessant is ook het transparante rapport de CyberGhost VPN heeft gepubliceerd.

Ik zou daarom zeggen dat CyberGhost een goede bescherming biedt tegen bewuste hackers of sniffers in het netwerk of bij de internetprovider, maar er kan geen sprake zijn van anonimiteit jegens CyberGhost of autoriteiten of zelfs sommige bedrijven.

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

streaming

Het is mogelijk om Netflix DE en sommige andere streamingplatforms te gebruiken en hun geografische vergrendelingen te omzeilen in het buitenland. Een van de uitzonderingen is Amazon Prime Video. Dit videoportaal kan bijvoorbeeld niet worden gebruikt met Cyber ​​Ghost. Maxdome en DAZN kunnen ook niet worden gebruikt met deze service.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)DAZN (EN)Sky (DE)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)WaipuJOYNTVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

torrenting

de Download en torrenting is niet expliciet toegestaan. Toch is het mogelijk en vooral Duitse gebruikers moeten veilig zijn.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

deze VPN kan worden aangesloten op routers. U moet hiervoor echter nog iets handmatig configureren. We hebben een handleiding gepubliceerd voor het installeren van de ASUS-router met cyberghost over dit onderwerp.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

online Gaming

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsolesPlayStationXBox
DDoS-bescherming

VPN reizend

deze VPN kan niet 100% worden aanbevolen voor reizen, omdat het vaak moeilijk is om een ​​redelijke verbinding tot stand te brengen in hotelnetwerken. In onveilige netwerken bent u nog steeds beschermd met Cyber ​​Ghost.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

De provider biedt alle documenten en software, evenals de klantenservice volledig in het Duits, dit heeft enkele voordelen, omdat dit voor de meeste gebruikers eenvoudiger en begrijpelijker is. Daarom is contact met de klantenservice niet echt nodig. CyberGhost spreekt ook over een 365Tage-klantenservice, maar in mijn test werden sommige verzoeken pas 2 dagen later beantwoord. Dat zou niet moeten gebeuren, maar goed, we zijn allemaal mensen (de meesten van ons). Over het algemeen is er echter een dikke PLUS voor eenvoudige bediening, zelfs voor leken.

Service
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischRussischenglisch
ServiceE-mailFAQ websiteForumLive chat
Taal in klantenserviceDeutschEngelsFranzösisch

CyberGhost-functies VPN

CyberGhost gebruikt een combinatie in zijn netwerk VPNVersleuteling en ook het gebruik van proxyserver. Als gevolg hiervan kan de verkoper toegang en identiteit bieden op locaties in 89-landen, evenals extra functies zoals: Advertentieblokkering, tracking blocker, anti-phishing, anti-virus enz. We hadden onze eerste ervaring met de provider in 2014, maar sindsdien is er technisch veel veranderd.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Häufig gestellte Fragen

 
POPUP-netwerk
CyberGhost VPN: Test, ervaring en alternatieven 1

CyberGhost VPN: Black Friday-aanbieding

39 maanden cybergost VPN kost nu slechts € 78! Het aanbod is beperkt in de tijd.

00dagen
:
00uur
:
00minuten
:
00seconden

Geplaatst op:02 / 23 / 2016

10-gedachten ook “CyberGhost VPN: Test, ervaring en alternatieven ”

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links