CyberGhost VPN is niet bestand tegen diepgaande testen

CyberGhost

2 EUR
4.9

Geschwindigkeit

5.9 / 10

Privatsphäre

2.9 / 10

Ausstattung

5.8 / 10

Service

6.5 / 10

prijs

3.5 / 10

Voordelen

  • Instructies, website etc. beschikbaar in het Duits
  • eenvoudige installatie

negatief

  • Slechte prijs-prestatie verhouding
  • Logbestanden van gebruiksgedrag worden gemaakt!
  • Gevaar voor waarschuwingen groot
  • Gegevens worden doorgegeven aan autoriteiten
  • Functies onvoldoende
Verbindingen per account7
Tarief (1 maand)11.99 EUR
Tarief (12 maanden)45 EUR (per maand 3.75 EUR)
Tarief (24 maanden)76.56 EUR (per maand 3.19 EUR)
Tarief (39 maanden)78 EUR (per maand 2 EUR)
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
video platformsNetflix (DE)zattoo (CH)WaipuJOYNTVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

"Wij beschermen u". Dus de reclamebelofte van CyberGhost VPNdat ons op veel plaatsen echt opdringerig maakte. Helaas ziet de uitvoering van deze belofte er niet zo rooskleurig uit. En anders kan hij VPN Service uit Israël is niet volledig overtuigend. Bekijk onze CyberGhost-review en ontdek het zelf!

CyberGhost werd opgericht VPN in Roemenië. Ondertussen heeft de Israëlische financiële investeerder KAPE Technologies het overgenomen (net als ZenMate) en concentreert zich sterk op internationale gebruikers. Over het algemeen wil CyberGhost klanten winnen - en dus verkopen. Helaas blijven de privacy en anonimiteit van de gebruikers buiten de boot. CyberGhost biedt alleen standaardbeveiliging. Maar nu niet meer.

CyberGhost verzamelt uw gegevens!

Geweldige CyberGhost-beloften
Helaas weerspiegelt de bruisende CyberGhost-marketing de realiteit niet!

Als CyberGhost VPN belooft in advertenties dat hij je beschermt, het privacybeleid spreekt een heel andere taal. Omdat de service veel van uw gegevens verzamelt voor verschillende doeleinden - van onderzoek tot klantanalyse tot de handhaving van gebruiksvoorwaarden. En wat daarin zit, is echt gek:

Logbestanden en gevaar voor waarschuwingen: CyberGhost stuurt gegevens door naar autoriteiten!

"In het geval van gebruikersschendingen is CyberGhost wettelijk verplicht samen te werken met bevoegde openbare en particuliere wetshandhavings- en wetshandhavingsinstanties en -instanties." (Fragment uit de gebruiksvoorwaarden van CyberGhost)

Dat betekent dat je absoluut niet anoniem bent! CyberGhost VPN beschermt u niet tegen onderzoek door autoriteiten! Wat betekent dat CyberGhost-gebruikers lopen een verhoogd risico voor hen waarschuwingen fladderen het huis in. Omdat uw gegevens worden gedeeld! CyberGhost wordt ook uitgevoerd VPN Logbestanden, ook over uw activiteiten en uw inloggegevens, worden toch vastgelegd. veel VPNs bewust afzien van dergelijk toezicht en dit is alleen waar in de zin van anonimiteit.
...

Locatie Israël - monitoringpartner van de NSA

We willen u niet vervelen met algemene voorwaarden, enz. Maar deze voorbeelden zijn echt indrukwekkend, zoals CyberGhost VPN gaat over uw gegevens en uw privacy! Voor een VPN Service is echt geen renomée! En de locatie van Israël heeft ook een bittere nasmaak: laten we even terugdenken aan de onthullingen van Edward Snowden. Zo kwam onder meer aan het licht dat Israël samenwerkt met de NSA op het gebied van internetsurveillance.

Test: onze CyberGhost VPN Ervaringen

Tot zover de belangrijke onderwerpen anonimiteit en privacy bij CyberGhost. Natuurlijk hebben we ook gekeken naar de prestaties van de dienst. Op het eerste gezicht ziet het geheel er behoorlijk kleurrijk en met veel details uit, maar geeft nog steeds een goed overzicht. Visueel aantrekkelijk, dat moeten we toegeven.
Optiek alleen is geen goede VPN, Laten we naar de functies gaan. Je hebt geen grote selectie op de locaties. Omdat CyberGhost VPN heeft slechts een paar landen met hun eigen servers in het programma. Over het algemeen is het 30 VPN-Locations. Bovendien krijgt u als gebruiker de volgende functies: verwijdering van malware en virussen; Datacompressie als snelheidsboost voor uw internet; Blokkering van online trackers; Advertentieblokkering en anonimisering van uw browser en cookies.

Functies brengen nauwelijks iets met zich mee

Wat op het eerste gezicht goed klinkt, doet op het tweede gezicht niet veel. Nogmaals, CyberGhost heeft te veel geklaagd over zijn reclamebeloften. Adblockers, virusbescherming en dergelijke behaalden zeer slechte resultaten in onze tests. Trackingcodes werden niet goed gefilterd omdat het detectiepercentage veel te laag was en de virusbescherming nauwelijks bruikbaar was. Een even ontnuchterende ervaring is de snelheid: alles ok, als CyberGhost VPN naar 25Mbit / s. Voor meer moet je serieuze afwijkingen verwachten.
CyberGhost VPN is beschikbaar voor MacOS en Windows, evenals voor iOS en Android. U kunt maximaal 5-apparaten tegelijkertijd gebruiken met een gebruikersaccount VPN verbinden. CyberGhost levert op thuisrouters zoals Asus VPN maar een slechte prestatie.

CyberGhost VPN Kosten - het kan beter en goedkoper!

Als je nu denkt dat CyberGhost VPN Met al deze stigma's gunstig, had je het mis. De service vereist meestal langetermijnbetalingen en beperkt het gebruik van het apparaat.

Bovendien biedt het, zoals beschreven, geen goede functies, noch beschermt het u en uw privacy. Integendeel, CyberGhost handelt VPN Autoriteitvriendelijk en geeft gebruikersgegevens door. Je moet er geen streaming of bestandsuitwisseling mee gebruiken! Hoe dan ook, onze conclusie: kies een andere, goedkopere, sterkere en efficiëntere versie VPN Provider - de anonimiteit leeft echt! Als alternatief kunnen we bijvoorbeeld de nieuwkomer 2019 gebruiken Surfshark naar het hart!

CyberGhost VPN alternatief: Surfshark VPN

 
POPUP-netwerk
CyberGhost VPN is niet bestand tegen inkomende tests 1

CyberGhost VPN: Black Friday-aanbieding

39 maanden cybergost VPN kost nu slechts € 78! Het aanbod is beperkt in de tijd.

00dagen
:
00uur
:
00notulen
:
00seconden

Geplaatst op:07 / 12 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links