FrootVPN Test & ervaar ideaal voor P2P

FrootVPN

2.08 USD
6

Geschwindigkeit

8.0 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

3.0 / 10

Service

5.0 / 10

prijs

5.0 / 10

Voordelen

 • Hoge bescherming, vooral voor auteursrechten!
 • Zeer goede anonimiteit
 • goedkoop
 • Goede serververbindingen
 • Torrent / P2P specialisatie

negatief

 • Kleine server selectie
 • Gespecialiseerd voornamelijk in het delen van bestanden
Verbindingen per account5
Tarief (1 maand)9.99 USD
Tarief (12 maanden)35.88 USD (per maand 2.99 USD)
Tarief (24 maanden)49.99 USD (per maand 2.08 USD)
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
video platforms

VPNTester_Checkliste In het najaar 2014 stond op de website van ThePirateBay een advertentie voor één VPN-Service, wat blijkbaar een initiatief was van de oprichters van ThePirateBay om de vrijheid op internet te blijven beschermen. De service kreeg binnen een week tot 100.000 nieuwe gebruikers. Sindsdien zijn enkele van de oprichters van Piratebay verdwenen en het is nog onduidelijk wie nu de daadwerkelijke exploitant van Froot isVPN is. Wat zeker is, is dat FrootVPN absoluut toegewijd aan de anonimiteit en bescherming van gebruikers tegen verbijstering en toegang door autoriteiten. In mijn contact met een van de oprichters wisselden we gecodeerde e-mails uit en mocht ik de service 3 maanden testen.

FrootVPN is gevestigd in Zweden en opereert onder de Zweedse wetgeving.

Dit garandeert een extreem hoog niveau van bescherming tegen toegang door autoriteiten zoals bijna geen enkel ander land in Europa (misschien is Zwitserland uitgesloten). Met name, en men moet zich hieraan houden, worden "kleine misdrijven" van het auteursrecht beschermd, met andere strafrechtelijke gegevens beschermt de Zweedse wet minder. FrootVPN Om veiligheidsredenen werken slechts enkelen VPN-Server en garandeert een volledige vrijheid van record (geen logbestanden)!

FrootVPN Server in:

 • Schweden
 • Canada
 • Verenigde Staten
 • Frankrijk

NAT wordt niet één keer gebruikt om IP-adressen toe te wijzen. NAT is een technologie die vaak wordt gebruikt om routergebruikers een IP-adres te geven en de gegevens dienovereenkomstig in en uit te sturen. NAT onthoudt tijdens het gebruik natuurlijk welke gebruiker (IP-adres) welke gegevens heeft verzonden of opgevraagd. Dus niet de data direct, maar de datapakketadresregels worden gelezen. Dit is eigenlijk geen probleem, aangezien deze gegevens slechts milliseconden worden bewaard, maar als je toegang had tot de server LIVE, zouden gebruikers er mogelijk IP-adressen mee kunnen achterhalen. Omdat de FrootVPN De oprichters wilden blijkbaar zelfs de mogelijkheid uitsluiten om data te loggen tijdens het gebruik.In plaats van NAT wordt op Linux-routers een zeer rudimentaire dienst gebruikt om volledig met elkaar te kunnen opschieten. Dit is eigenlijk een ingrijpende maatregel, maar het kan ook nodig zijn als je denkt aan de inspanningen van de NSA om miljarden mensen te volgen / monitoren. En frootVPN biedt ook Amerikaanse server, maar ze kunnen de jongens daar niet de klok rond bewaken 🙂

Filesharing P2P / Torrent met FrootVPN

Vanwege deze maatregel ontvangen alle gebruikers slechts één gemeenschappelijk IP-adres per server. Dit maakt het echter ook gemakkelijker voor de meerderheid van de gebruikers, wat een voordeel is, vooral voor het delen van bestanden.

De beperkte serverselectie kwalificeert FrootVPN Allereerst om zijn identiteit geheim te houden en / of om bestanden te delen. U moet niet verwachten dat u inhoud die is geblokkeerd voor lokaal gebruik uit andere landen, kunt ontgrendelen.

Prijzen van FrootVPN

Een paar FrootVPN Feiten in het korte overzicht:

 • Provider uit Zweden (gerelateerd aan ThePirateBay)
 • Goedkope prijs (zonder bindend slechts $ 4.99 / maand; $ 2.99 / maand voor 12 maanden)
 • FrootVPN vertrouwt op OpenVPN en L2TP / IPSec-protocollen
 • Er wordt geen NAT gebruikt, dus alleen het 1 IP-adres voor alle gebruikers van een server
 • Absoluut geen logbestanden / activiteitenrecords
 • Alle apparaten met OpenVPN of L2TP zijn mogelijk (Windows, Mac OSX, Linux, Apple iOS, Android)
 • Torrent en P2P uitdrukkelijk toegestaan!
 • Alleen beschikbaar in het Engels.

de VPN Tester beoordeeld. Mijn FrootVPN Conclusie.

FrootVPN is daarom naar mijn mening niet in lijn met anderen VPN-Services, maar aanbevolen voor alle downloaders en torrent-gebruikers. Het feit dat het aantal gebruikers is gestegen tot 300.000 ondanks het gebrek aan wereldwijde dekking suggereert ook dat FrootVPN maakte echt een goede naam in de gemeenschap van filesharers. Dit zou niet mogelijk zijn geweest in het geval van toegang of gegevensoverdracht aan autoriteiten, of zouden er overeenkomstige rapporten op internet zijn geweest. Daarom kan worden aangenomen dat het inderdaad erg veilig is.


Geplaatst op:03 / 09 / 2016

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links