FrootVPN Test & Experience ideaal voor P2P

FrootVPN

1.39 Amerikaanse Dollar
6

Geschwindigkeit

8.0 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

3.0 / 10

Service

5.0 / 10

prijs

5.0 / 10

Voordelen

 • Hoge bescherming, vooral voor auteursrechten!
 • Zeer goede anonimiteit
 • goedkoop
 • Goede serververbindingen
 • Torrent / P2P specialisatie

negatief

 • Kleine server selectie
 • Gespecialiseerd voornamelijk in het delen van bestanden
Verbindingen per account5
Tarief (1 maand)4.99 Amerikaanse Dollar
Tarief (12 maanden)29.88 Amerikaanse Dollar (per maand 2.49 USD)
Tarief (36 maanden)50.04 Amerikaanse Dollar (per maand 1.39 USD)
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
video platforms

VPNTester_ChecklisteIn het najaar 2014 stond op de website van ThePirateBay een advertentie voor één VPNService, blijkbaar een initiatief van de oprichters van ThePirateBay om de vrijheid van internet te blijven beschermen. De service bracht nieuwe gebruikers tot 100.000 in slechts één week. Sindsdien zijn enkele van de oprichters van Piratebay verdwenen en het is nog onduidelijk wie nu de daadwerkelijke exploitant van Froot isVPN is. Wat zeker is, is dat FrootVPN absoluut toegewijd aan de anonimiteit en bescherming van gebruikers tegen verbijstering en toegang door autoriteiten. In mijn contact met een van de oprichters wisselden we gecodeerde e-mails uit en mocht ik de service 3 maanden testen.

FrootVPN is gevestigd in Zweden en opereert onder de Zweedse wetgeving.

Dit garandeert een extreem hoog niveau van bescherming tegen toegang door autoriteiten, zoals bijna geen ander land in Europa (mogelijk met uitzondering van Zwitserland). Vooral en men moet zich eraan houden, alleen "triviaal" auteursrecht wordt beschermd, terwijl andere criminele gegevens de Zweedse wetten minder beschermen. FrootVPN Om veiligheidsredenen werken slechts enkelen VPN-Server en garandeert een volledige vrijheid van record (geen logbestanden)!

FrootVPN Server in:

 • Schweden
 • Canada
 • Verenigde Staten
 • Frankrijk

NAT wordt zelfs niet gebruikt voor IP-adrestoewijzing. NAT is een techniek die vaak wordt gebruikt om gebruikers van routers een IP-adres te geven en de gegevens door te geven. Natuurlijk onthoudt NAT tijdens het gebruik welke gebruiker (IP-adres) welke gegevens heeft verzonden of opgevraagd? Dus niet de gegevens rechtstreeks, maar de adresregels van het gegevenspakket worden gelezen. Dit is eigenlijk geen probleem, omdat deze gegevens alleen voor milliseconden worden opgeslagen, maar als u toegang tot de server had, zou LIVE ma mogelijk de IP-adressen van gebruikers kunnen achterhalen. Omdat de FrootVPN Oprichters wilden kennelijk zelfs loggen in de operatiegegevens uitsluiten in plaats van NAT, het is slechts een zeer rudimentaire service die wordt gebruikt op Linux-routers om volledig zonder een record te kunnen opschieten. Het kan een radicale stap zijn, maar het kan nodig zijn om na te denken over de inspanningen van de NSA om miljarden mensen te volgen en te volgen. En FrootVPN biedt ook Amerikaanse server, maar ze kunnen de jongens daar niet de klok rond bewaken 🙂

Filesharing P2P / Torrent met FrootVPN

Vanwege deze maatregel ontvangen alle gebruikers slechts één gemeenschappelijk IP-adres per server. Dit maakt het echter ook gemakkelijker voor de meerderheid van de gebruikers, wat een voordeel is, vooral voor het delen van bestanden.

De beperkte serverselectie kwalificeert FrootVPN in de eerste plaats om zijn identiteit geheim te houden en / of alleen het delen van bestanden. Men zou niet moeten verwachten inhoud te kunnen ontgrendelen die is geblokkeerd voor lokaal gebruik uit andere landen.

Prijzen van FrootVPN

Froot accepteert duidelijkVPN anonieme betaalmiddelen (Bitcoin), PayPal en ook creditcards. de

Een paar FrootVPN Feiten in het korte overzicht:

 • Provider uit Zweden (gerelateerd aan ThePirateBay)
 • Goedkope prijs (zonder bindend slechts $ 4.99 / maand; $ 2.99 / maand voor 12 maanden)
 • FrootVPN vertrouwt op OpenVPN en L2TP / IPSec-protocollen
 • Er wordt geen NAT gebruikt, dus alleen het 1 IP-adres voor alle gebruikers van een server
 • Absoluut geen logbestanden / activiteitenrecords
 • Alle apparaten met OpenVPN of L2TP zijn mogelijk (Windows, Mac OSX, Linux, Apple iOS, Android)
 • Torrent en P2P uitdrukkelijk toegestaan!
 • Alleen beschikbaar in het Engels.

de VPN Tester beoordeeld.Mijn FrootVPN Conclusie.

FrootVPN is daarom naar mijn mening niet in lijn met anderen VPNMaar om het aan te bevelen voor alle file sharers en torrent-gebruikers. Het feit dat het aantal gebruikers is toegenomen tot 300.000 ondanks het gebrek aan wereldwijde dekking, geeft ook aan dat FrootVPN maakte echt een goede naam in de gemeenschap van filesharers. Dit zou niet mogelijk zijn geweest in het geval van toegang of gegevensoverdracht aan autoriteiten, of zouden er overeenkomstige rapporten op internet zijn geweest. Daarom kan worden aangenomen dat het inderdaad erg veilig is.


Geplaatst op:03 / 09 / 2016

Laat een bericht achter