GooseVPN Review. Geweldig voor tv, Netflix, Amazon, Maxdome of zelfs P2P.

GooseVPN

2.75 USD
8.8

Geschwindigkeit

9.3 / 10

Privatsphäre

7.5 / 10

Ausstattung

8.0 / 10

Service

9.8 / 10

prijs

9.5 / 10

Voordelen

 • Goedkope aanbieder zonder bindend
 • Streaming vanaf Netflix, Amazon & SkyGo mogelijk
 • Locaties in 25-staten en eenvoudige software voor de belangrijkste apparaten
 • Goede snelheden & uitstekende klantenservice
 • Probeer 1 maand gratis!

negatief

 • Alleen beschikbaar in het Engels
 • Betaling via PayPal of creditcard

GooseVPN recensie

We hebben de vrij nieuwe provider GooseVPN in detail bekeken. Laat me je vooraf even kort vertellen: Wat de service zo bijzonder maakt, is dat Netflix, Amazon Video & Co ook vanuit het buitenland te spelen is. Verdere voor- en mogelijke nadelen vindt u in de volgende recensie.

ProductGooseVPN
Aanbevolen toepassingenAmazon VideoAnonieme communicatieFirewall beschermingVeilige gegevensoverdrachtSkyGo (DE)Sloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrent

Conclusie GooseVPN

De leverancier uit Nederland is nog relatief nieuw op de markt. De toegangssoftware is heel eenvoudig en maakt het heel gemakkelijk om de verbindingen te maken. Het belangrijkste is dat de dienst zeer geschikt is voor alle soorten tv of streaming. Evenzo, het delen van bestanden en Downloads veilig en beveiligd op de dedicated servers. De service biedt echter geen absolute gegevensbeveiliging met betrekking tot gerichte monitoring. Maar het is voldoende om aan de algemene bewaking te ontsnappen.

inhoud

 • Onze conclusie
 • Het Bedrijf
 • prijzen
 • Apps en applicaties
 • snelheden
 • Privatsphäre
 • Anonymität
 • Download & Torrent
 • router
 • gaming
 • Bij het reizen,
 • Klantenservice
 • Functies en bediening

Het Bedrijf

GooseVPN is een aanbieder uit Nederland. De dienst is nog vrij nieuw en biedt nog steeds een groot aantal van 25 verschillende serverlocaties en software & apps voor de belangrijkste devices.

de GooseVPN server

De provider huurt servers op 25 verschillende locaties, maar er wordt geen “virtuele” maar dedicated hardware gebruikt, waardoor de provider ook goede controle over de functies kan uitoefenen. Zoals bij alle varianten van verhuurservers, worden de IP-adressen niet op de provider zelf geregistreerd, maar op de host. Als gevolg hiervan komen autoriteiten altijd eerst naar de hoster wanneer ze proberen gebruikers van een adres op te sporen. In dit geval servers van GooseVPN zelfs zonder medeweten van de aanbieder in beslag genomen of onder toezicht.

GooseVPN Server en locaties
GooseVPN Server en locaties
bedieningslocatieIndiëNiederlande
billing locatieNiederlande
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties23
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven vanaf GooseVPN

PayPal-betalingen ALLEEN met gedeponeerde creditcard

Eén ding moet van tevoren worden gezegd: GooseVPN accepteert op dit moment alleen PayPal-betalingen + om betalingen via Duitse PayPal-accounts te doen, u moet een creditcard op uw eigen PayPal-account hebben gestort. Dit is verrassend voor veel gebruikers die niet weten dat PayPal anders gewoon de betaling weigert.

De tarieven van GooseVPN hebben geen minimum bindingen. U kunt dus al alleen 1 per maand boeken en hoeft geen grote toeslagen te betalen.

 • 1 maand GooseVPN (50GB datavolume inbegrepen) slechts € 2.99
 • 1 maand GooseVPN Onbeperkt slechts € 4.67 (kortingscode invullen: vavt30)
 • 12 maanden GooseVPN Onbeperkt slechts € 48 (kortingscode invullen: vavt30)

Vanuit mijn filosofie: "Beter een korting dan een commissie!" Ik heb een goede deal kunnen sluiten voor mijn lezers.
-30% korting op alle onbeperkte tarieven GooseVPN permanent!

GooseVPN exclusieve kortingen voor lezers
Exclusieve kortingen voor lezers

GooseVPN Probeer 1 maand gratis!

De aanbieder staat de dienst ook toe in de eerste maand en zonder verdere verplichting gratis.

Waar u rekening mee moet houden, is dat u zich via PayPal moet identificeren. 0,02 Euro wordt dus eenmaal door PayPal afgeschreven. Maar het is al nodig om een ​​creditcard op de PayPal-rekening te hebben! Men kan de verdere afschrijvingen of verlenging van de gratis test op elk moment direct met PayPal beëindigen. Zonder verdere rechtvaardigingen!

GooseVPN Probeer 1 maand gratis!

 

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)12.99 USD
Tarief (12 maanden)59.88 USD (per maand 4.99 USD)
Tarief (24 maanden)71.76 USD (per maand 2.99 USD)
Tarief (36 maanden)99 USD (per maand 2.75 USD)
Aantal gelijktijdige verbindingen per accountonbeperkt
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

Software en applicaties 

De provider is nog steeds een heel jong bedrijf en kan de vereiste software en apps van externe bedrijven maken. Daarom zijn de functies momenteel beperkt tot de basisvereisten. Extra functies zoals DNS-selectie, DNS-lekbescherming, firewall, enz. Zijn daarom momenteel tevergeefs. De basisfuncties bieden daarom ook de basisfunctionaliteit met een VPNServer van de provider om verbinding te maken. Dit is gebaseerd op de Open protocollenVPN en IEKV2, afhankelijk van apparaatondersteuning.

Beschikbare protocollenIKEv2L2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTP
Eigen applicaties / appsAndroidApple iOSDD-WRTKODI-add-onLinuxMac OSXWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngels

Geteste snelheid met GooseVPN

Onze snelheidstests hebben dat aangetoond GooseVPN heeft snelle servers. Deze garanderen ook minimale stilstandtijden. Deze goede resultaten versterken de reputatie van de aanbieder als topaanbieder voor streaming. Bovendien werkt torrenting heel goed en zonder onderbrekingen.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 22.03.2020

Gegevensbeveiliging en privacy met GooseVPN

GooseVPN Natuurlijk kan het als jonge dienst met voornamelijk gehuurde servers niet voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Dat is hoe ik denk, maar niet bepaald het doel van de service. Het gaat om het bereiken van privacy en het bedriegen van juridisch toezicht, de provider beschermt niet tegen gerichte monitoring. Dit zou gedeeltelijk zelfs problematisch zijn vanwege de lokale wetgeving in de nederlagen of de EU, zeer snel worden bedrijven ervan beschuldigd terrorisme ermee te ondersteunen, wat natuurlijk complete onzin is, maar ook feit.

Dus wie GooseVPN gebruikt, dat basiseisen heeft voor privacybescherming. Dit punt is echter niet geschikt voor mensen voor wie anonimiteit en bescherming tegen onderzoek bijzonder belangrijk is!

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

GooseVPN voor Netflix, Amazon en andere videostreamingdiensten.

GooseVPN tot nu toe heeft geluk gehad met het indexeren van IP-adressen die op de meeste platforms voor het delen van video's worden gebruikt. Filmverhuurbedrijven staan ​​erop dat het gebruik van VPN-Diensten uit het buitenland moeten worden voorkomen, daarom platformen zoals Netflix & Co as VPN-Service blokkeren dat bekende IP-adressen worden gebruikt. Vanuit mijn oogpunt is het absoluut te voorzien dat de IP-adressen van Goose VPN Vroeg of laat kom je op deze lijsten terecht, maar op dit moment kun je er nog steeds gebruik van maken.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)Sky (DE)zattoo (CH)ARD (EN)MDR (EN)RBB (DE)Arte DE)3Sat (EN)Servus TV (DE, AT, CH)

Bestanden delen en torrents met GooseVPN

In mijn test waren er slechts twee servers toegestaan ​​voor P2P-bestandsuitwisseling via torrents. Dit is ook een redelijke beslissing, zoals men neemt door servers te nemen in landen waar er geen legale Abmahnmöglichkeit is door IP-adressen, zoals VPN-Service bespaarde veel moeite. De snelheid op de bestaande servers was ook goed. Vandaar dat men kan Goose VPN ook aanbevelen voor torrent-gebruikers.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

GooseVPN op de router

Door de OVPN Configuratiebestanden van Goose VPN OpenSource-softwareoplossingen en ASUS kunnen ook eenvoudig worden gemaakt VPN-Gebruik er een router bij. Dit is naar mijn mening een groot voordeel aangezien ik denk dat veel gebruikers GooseVPN zal ook in het buitenland gebruiken om tv-streams vanuit het buitenland via de router toe te staan.

GooseVPN Software voor Windows, Mac, iOS en Android
GooseVPN Software voor Windows, Mac, iOS en Android
Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metDD-WRT

online Gaming

Dat kan je Goose VPN voornamelijk voor online gaming. Vanwege het ontbreken van belangrijke functies voor gaming raden we hiervoor een andere provider aan.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

GooseVPN reizend

Als je veel reist en (verstandig) niet doet VPN wil zonder GooseVPN niet ideaal. De service beschermt in openbare netwerken. Anders kan het Goose VPN maar scoor niet - bijvoorbeeld in beperkende netwerken.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

De applicaties zijn handig niet alleen beschikbaar in het Engels, maar ook in het Duits. Als je ondersteuning nodig hebt, kun je kiezen tussen een livechat of e-mail. Voor meer veelgestelde vragen kunt u ook kijken op de FAQ-pagina.

Service
Taal van de applicatiesDeutschEngels
ServiceFAQ websiteLive chat
Taal in klantenserviceEngels

Functies en bediening

Goose VPN maakt indruk met zijn eenvoudige bediening met Windows, Mac, Apple iOS, Android, Kodi of zelfs routers. Met de functies ziet het er (nog) niet zo rooskleurig uit. Hier moet de provider nog wat inhalen. Aangezien het nog vrij nieuw is, maar we hebben heel ons best gedaan, verwachten we hier in de toekomst verbeteringen.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR


Geplaatst op:01 / 09 / 2017

Zorg voor gelieerde links