Hide.me VPN: Echt "snelste VPN van de wereld"?

Hide.me VPN

5 EUR
7.5

Geschwindigkeit

9.0 / 10

Privatsphäre

8.4 / 10

Ausstattung

8.6 / 10

Service

8.6 / 10

prijs

3.0 / 10

Voordelen

 • Top Customer
 • Zeer goede snelheden
 • Ideaal voor het delen van bestanden, torrent en streaming
 • Hoofdkantoor Maleisië - geen toegang tot gegevens door Europese autoriteiten
 • Heel veel betaalmogelijkheden

negatief

 • Hogere prijs
 • Hide.me VPN slaat logbestanden op (hoewel geen details)
 • Niet extreem veel beschikbare landen

Hide.me VPN recensie

Hide.me VPN adverteert "de snelste ter wereld VPN" zijn. Een belofte die echt waar blijft? We hebben de provider uit Maleisië nader bekeken. U vindt alle details in onze Hide.me VPN Review.

Hide.me VPN is erg populair. Naar onze mening is dit te wijten aan de volgende redenen: De service uit Maleisië is beschikbaar in het Duits en gemakkelijk te hanteren, wat natuurlijk zeer aangenaam is voor elke gebruiker in het dagelijks leven. vooral VPN Beginners zijn eenvoudig. Bovendien is de ondersteuning ook echt goed voor de gebruikers, met de 24 / 7-klantenservice is alleen in de premium-versie.

ProductHide.me VPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAnonieme communicatieFirewall beschermingHoge anonimiteitGebruik in ChinaVeilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenSharing / torrentVPN-router

Onze conclusie over het Hide.me-testrapport

Hide.me VPN is een aanbevolen aanbieder, die tal van voordelen biedt, maar ook enkele nadelen. Als je klaar bent om de hogere prijs te betalen, geniet je van goede kwaliteit, uitgebreide anonimiteit en zeer goede snelheden voor streaming, torrenting en het delen van bestanden.

Consistent goede kwaliteit servers, software en vooral service

De gratis Hide.me VPN biedt duidelijk veel minder. Maar het is natuurlijk heel leuk om het van tevoren te kunnen testen (hoewel er over het algemeen een 30-geld-terug-garantie is, dus je neemt geen risico's). De snelheid is ook erg goed, videostreaming is stabiel en ononderbroken. Zowel server, software als service werden goed en kwalitatief feilloos gerealiseerd.

Gegevensbescherming en anonimiteit uitbreidbaar

Al met al essentiële voordelen die de gebruikers erg op prijs stellen. Helaas zijn er ook een paar alsem druppels. Enerzijds de kosten van Hide.me VPN niet bepaald klein. Als u de service vergelijkt, krijgt u aanzienlijk meer prestaties voor uw geld van andere providers. Over het algemeen is alles correct, maar persoonlijk missen we een diepere ernst met betrekking tot gegevensbescherming en anonimiteit. Zo ontbreken er extra manieren om uw gegevens goed te verbergen. Het netwerk is prima, maar niet overdreven: Hide.me VPN is vertegenwoordigd in 35-landen met 56-locaties en meer dan 1.400-servers in Azië, Europa en Amerika.

"Geen logbestanden" is een onhoudbare belofte van Hide.me VPN

Hoe vraag je je nu af? Hide.me VPN leidt maar geen logbestanden, dus is zeer veilig met de gebruikersgegevens. Het is waar dat de aanbieder adverteert geen logbestanden zjij redt. Maar dat is slechts gedeeltelijk waar. Vanwege het beperkte aantal apparaten dat u met de VPN centrale logging is essentieel. Teken dus ook Hide.me VPN Logbestanden aan. Maar: er wordt tenslotte geen gedetailleerde informatie vastgelegd - online of inlogtijden blijven anoniem en vooral uw activiteiten niet Kijk welke serverlocatie u kiest! t records. Dus zelfs als de technische implementatie bepaalde logbestanden noodzakelijk maakt, probeert de provider het verzamelen van gegevens te minimaliseren.

Per locatie Maleisië, geen samenwerking met Europese autoriteiten

Da Hide.me VPN is in Maleisië, het hoeft niet te reageren op vragen van de overheid uit Europa enz. Het gevaar dat uw gegevens in verkeerde handen komen, is ook laag waarschuwingen zijn geen probleem. Je moet echter wel bij de VPN Besteed bijzondere aandacht aan de keuze van server en locatie om deze veiligheid echt te garanderen: Omdat de provider verhuurservers en hun IP-adressen gebruikt. Afhankelijk van het land waarin ze zich bevinden, is er nog steeds een verplichting om IP-verbindingen te loggen en samen te werken met de autoriteiten.

Hide.me VPN Anonimiteit van gebruikers is belangrijker dan locaties

In dit verband is één ding bijzonder bevredigend: het probleem is dat verhuurservers gegevens kunnen opslaan Hide.me VPN heel bewust en de provider heeft er al ervaring mee. Dat blijkt uit ons onderzoek Hide.me VPN precies om deze reden is de server in Duitsland al beëindigd. Deze houding en aanpak verdienen veel lof: de aanbieder houdt zich meer bezig met de anonimiteit van zijn gebruikers dan met locaties. Top!

De klantenservice is indrukwekkend

Ooit liegen Hide.me de klanten centraal. U kunt op elk moment contact opnemen met de ondersteuning in de betalingstarieven, ze staan ​​24 uur per dag voor u klaar. Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. U kunt dat ook doen VPN begin heel gemakkelijk. In slechts 3 stappen is de registratie voltooid en is de software eenvoudig te installeren. Bovendien kunt u de zeer nuttige instructies gebruiken.

Ja, Hide.me VPN is snel. Ideaal voor het delen van bestanden en streaming

Maar nu voor de cruciale vraag: is Hide.me VPN "De snelste ter wereld VPN'?. Natuurlijk konden we deze claim nu niet volledig testen. En zoals we allemaal weten, kan er veel worden gezegd voor marketingdoeleinden, wat er in werkelijkheid een beetje anders uitziet. De aanbieder hoeft zich in ieder geval niet te verschuilen qua snelheid. Geleverd in onze tests Hide.me VPN consistent zeer goede resultaten, de ping-tijden waren ook goed. Evenzo bereik je met de VPN een stabiele en ononderbroken verbinding. Hoogwaardige streaming over langere periodes is dus heel goed mogelijk. En ook voor het delen van bestanden, de snelheid is perfect, het is ook toegestaan ​​op veel van de servers.

Software, browserextensies en protocollen

Hide.me VPN gebruikt de meest recente protocollen zoals OpenVPN, SSTP, SoftEther en IKEv2, die codering tot AES-256 biedt. de VPN is beschikbaar voor Windows, MacOS, Android, iPhone en iPad, Amazon Fire TV en voor routers. Daarnaast zijn browserextensies voor Chrome en Firefox beschikbaar. Deze laatste zorgen ervoor dat u altijd beschermd bent na een enkele installatie op internet. Uw ISP weet niets van uw activiteiten.

Hide.me-software voor veel apparaten

Prijzen van Hide.me VPN

Gratis versie

 • 2 GB gegevensoverdracht
 • 1 gelijktijdige verbinding
 • 5-locaties wereldwijd

Premium

 • 1 maand: $ 14.95 per maand
 • 1 jaar: $ 9.99 per maand (jaarlijks wordt $ 119.95 in rekening gebracht)
 • 2 jaar: $ 5.41 per maand (alle 2 jaar worden $ 129.95 in rekening gebracht)

Kenmerken:

 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • 24 / 7 Premium-klantenservice
 • Onbeperkte high-speed bandbreedte
 • Volledige protocolondersteuning
 • Servers op meer dan 56 locaties
 • Ondersteuning voor Windows, macOS, iOS en Android
 • 30-dagen geld-terug-garantie

Een voordeel is dat u de service met vrijwel elke mogelijke betaalmethode kunt kopen:
Hide.me betalingsopties Hide.me VPN heeft 2019 nieuwe functies geïntroduceerd in de zomer.

U kunt ook meer informatie vinden rechtstreeks bij de aanbieder.


Geplaatst op:08 / 03 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links