HideMyAss® VPN »Ervaring, evaluatie en alternatieven

HideMyAss VPN

2.99 EUR
7.4

Geschwindigkeit

6.5 / 10

Privatsphäre

3.5 / 10

Ausstattung

8.5 / 10

Service

9.0 / 10

prijs

9.5 / 10

Voordelen

 • De grootste VPN Netwerk wereldwijd
 • Veel handige functies geïmplementeerd.
 • Klantenservice is altijd snel beschikbaar
 • Software is goed en stabiel met eenvoudige bediening
 • marktleider met kwaliteitsnormen

negatief

 • Locatie in het VK
 • Klantenservice alleen in het Engels
 • Geen 100% anonimiteit
 • Bewaart gebruikersgegevens (logbestanden)
 • Veel probleemrapporten van lezers over stabiliteit en snelheid
Verbindingen per account5
Tarief (12 maanden)52.68 EUR (per maand 4.39 EUR)
Tarief (24 maanden)95.76 EUR (per maand 3.99 EUR)
Tarief (36 maanden)107.64 EUR (per maand 2.99 EUR)
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
video platformsNetflix (DE)zattoo (CH)WaipuN24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Kabel1 (EN)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

HideMyAss is de wereld grootst VPN-Anbieter met Locaties in 190-staten en meer dan 1 miljoen klanten! Er is aan de hand uitgebreide ervaring als aanbieder al sinds meer dan 12 jaar geleden is actief. In sommige gevallen hebben de autoriteiten echter ook gegevens ontvangen omdat deze gebaseerd waren op een rechterlijke beslissing. Daarom zult u met HMA niet in staat zijn om volledige anonimiteit te bereiken, maar u zult snelle en betrouwbare verbindingen hebben in zoveel landen als geen andere provider.

Geschwindigkeit

HideMyAss Het is altijd een van de snelste leveranciers op de markt geweest, wat ook te wijten is aan het feit dat HMA altijd nieuwe en extra serverfarms heeft gebouwd die de last van gebruikers hebben verspreid. Net als in de afgelopen jaren bevat de software een automatische snelheidstest die altijd de snelste verbinding voor de gebruiker vindt en de verbindingen optimaliseert. Natuurlijk kan nu worden bekritiseerd dat dit op geen enkele andere manier mogelijk zou zijn, met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers, maar toch is het voor het individu een prettige en gemakkelijke manier om automatisch snelle verbindingen te selecteren. Natuurlijk kan iedereen die handmatig en alleen via geselecteerde locaties wil worden verbonden, dat ook doen.

Privacy en anonimiteit

Over de anonimiteit de HideMyAss aanbiedingen worden ook veel besproken op internet. Het feit is natuurlijk dat de aanbieder daadwerkelijk duidelijke verklaringen heeft afgelegd. Het slaat geen gebruikersactiviteiten op, maar heel goed de verbindingsgegevens (dus het IP-adres van de klant) en ook de naam en betalingsgegevens. In geval van een gerechtelijk verzoek worden deze bestaande gegevens ook aan de autoriteiten verstrekt. Daar is niets mis mee. Dit betekent dat HMA inderdaad een goed niveau van privacy kan garanderen bij het gebruik ervan, maar voor inlichtingendiensten of autoriteiten op basis van de juridische situatie binnen de EU en ook het VK. Daarom zou ik zeggen: HMA biedt geen Anonymitätmaar veel mogelijkheden Privatsphäre om internet te beschermen.

prijzen

HideMyAss heeft de 'online productreclame' uitgevonden, dus het lijkt tenminste als je kijkt naar de ontwikkeling in het verleden. Er zijn relatief hoge "catalogusprijzen" die worden verlaagd door een gestage actie tot een normaal niveau en 4x per jaar zijn er nog steeds periodes waarin extra korting wordt gegeven. Geen sprake van de aanwezigheid van HMA op het gebied van reclame is in alle opzichten perfect. Het komt erop neer dat voor "normaal geld" dus rond de $ 6 per maand een goede service krijgt met de grootste serverselectie ter wereld.

Alle prijzen in detail

1 looptijd van de maand

 • Lijst: $ 11.95
 • Standaard: $ 9.99
 • Actie: $ 9.99

6 maanden looptijd

 • Lijst: $ 71.70
 • Standaard: $ 59.99
 • Actie: $ 44.99 (vanaf $ 6.99 / maand)

12 maanden looptijd

 • Lijst: $ 143.40
 • Standaard: $ 78.70
 • Actie: $ 59.99 (vanaf $ 4.99 / maand)

De huidige actie is hier altijd te vinden:

HideMyAss VPN speciale prijzen

Mijn samenvatting

Ik vind de service van HideMyAss VPN best interessant, want hij heeft een variëteit VPNLocaties wereldwijd en ook enkele extra's die ik leuk vind. U kunt ook een statisch IP-adres uit elk land toewijzen of u kunt eenvoudig en automatisch de verbindingen optimaliseren voor snelheid. HMA is gemakkelijk te gebruiken en biedt goede service. helaas niet 100% anoniem, maar nog steeds ok.

!! UPDATE: Er zijn de afgelopen weken veel klachten van lezers over problemen met stabiliteit en snelheid, daarom heb ik de waardering zijn in dit opzicht aangepast.

Voor allemaal ook mijn persoonlijke mening HideMyAss Als dubbelagent raad ik het volgende bericht aan:

HideMyAss VPN als een dubbele agent
HideMyAss VPN als een dubbele agent

Tips voor anonimiteit en privacy met HideMyAss VPN

Om het wat specifieker te maken, ik wil graag een paar tips over het gebruik delen HideMyAss VPN geven.

De service is in principe gebaseerd op standaardcodering die ook als zeer veilig is geclassificeerd. Daarmee kunt u een zeer goede mate van privacy bereiken, zelfs als u de maatregelen volgt:

 1. Nooit onbeschermd zonder VPN op internet zijn. Gebruik er altijd een VPN Tunnel, ook op de smartphone. Het is vaak het geval dat zelfs programma's zoals Windows of zelfs iOS onbeperkte persoonlijke gegevens via internet overbrengen. Hieruit volgt dat dan het eigen IP-adres en dus de eigen locatie bekend is.
 2. Gebruik de inkongnito-modus van uw webbrowser. Iedereen biedt deze functie vandaag aan, het zou de standaard voor u moeten worden, zelfs met de dagelijkse kleine activiteiten op internet. Maar als je er eenmaal aan went, is het vanzelfsprekend.
 3. Meld u altijd af bij zoekmachines en websites zoals Facebook, Google, Yahoo, Instagram, etc. Veel websites herkennen gebruikers van deze platforms en dus worden uw gegevens en activiteiten of zoekopdrachten op internet vastgelegd, zelfs buiten de websites van deze providers!
 4. Gebruik trackingblocker zoals 'Ghostery' om andere trackingtools uit te filteren die u mogelijk herkennen. Ghostery is gratis beschikbaar en draagt ​​geen gegevens over aan de provider. Je kunt de extensie ook snel installeren op mobiele webbrowsers en daarmee blokkeer je al 99% van alle trackers op internet. Het voordeel is ook dat je vooral last hebt gehad van vervelende advertenties en ook.
 5. Omdat je "cookievrij" zult leven, moet je veel wachtwoorden onthouden om steeds opnieuw in te loggen. Gebruik een wachtwoordbeheerder om uw gegevens te coderen. Vervolgens hoeft u alleen een wachtwoord te onthouden en kunt u complexe wachtwoorden gebruiken (bijvoorbeeld: 8CvgvTYniN32DrHjYcv $) en voor elke webpagina anders zonder dat uw comfort lijdt. Ik gebruik "Last Pass" maar er zijn talloze hulpmiddelen voor.
 6. Gebruik meer dan één e-mailadres voor forumaankondigingen of verschillende websites. Er zijn tal van gratis e-maildiensten, als u een provider hebt die verschillende "aliasadressen" aanbiedt, maak dan uw eigen adressen voor sommige groepen websites. U zult zonder spam kunnen leven en moeilijker te identificeren zijn.

Als u deze enkele adviezen implementeert, zult u onmiddellijk meer privacy ervaren en kunt u niet langer via internet worden gevolgd. Anonimiteit heeft dan iets te maken met het feit dat je nergens op forums met je echte naam post, maar ik denk dat dat toch duidelijk is! HideMyAss VPN zal u helpen zinvol te maken door uw internetprovider of het bedrijfsnetwerk "blind" te maken voor al uw online activiteiten en u kunt ook niet sluiten vanwege uw nieuwe IP-adres dan ook vanwege uw oorsprong!


Geplaatst op:02 / 02 / 2016

2-gedachten ook "HideMyAss® VPN »Ervaring, evaluatie en alternatieven"

Laat een bericht achter