HideMy.name VPN Test 2020: leider in anonimiteit

HideMy.name VPN

2.5 EUR
7.2

Geschwindigkeit

6.7 / 10

Privatsphäre

8.0 / 10

Ausstattung

6.7 / 10

Service

6.9 / 10

prijs

7.8 / 10

Voordelen

 • Geen logbestanden, geen gegevensquery - absolute anonimiteit
 • Hoofdkantoor in Rusland / Panama
 • Great value for money
 • Zeer goede snelheden
 • Heel gemakkelijk om te handelen

negatief

 • Niet beschikbaar in het Duits

HideMy.name-test

Absoluut geen gegevensrecords - is dat mogelijk? Volgens HideMy.name VPN (voorheen InCloak VPN) Ja. We hebben deze geweldige belofte van de verkoper en de andere functies onder de loep genomen. Meer in de volgende HydeMy.name VPN Geef je mening!

ProductHideMy.name VPN
Aanbevolen toepassingenAnonieme communicatieHoge anonimiteitVeilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrent

Conclusie over HideMy.name VPN

We zijn erg kritisch als het gaat om anonimiteit en privacy. Met betrekking tot deze factoren nemen we de providers tijdens onze tests altijd onder de loep. HideMy.name VPN We waren hier echter echt van overtuigd: de provider vraagt ​​niet om gegevens en houdt geen logbestanden bij. Een anoniem e-mailadres is voldoende om de service te kopen of te testen, al het andere gebeurt via eenmalige code. Met HideMy.name VPN u bent absoluut anoniem en dienovereenkomstig beschermd tegen geheime diensten, gegevensbewaring en ook overheidsvragen.

Bovendien is HideMy.name thuis in Panama en de wetten daar kunnen providers niet dwingen om gegevens op te slaan. Naast dit extreme pluspunt, dat we momenteel bij geen enkele andere provider hebben gevonden, brengt HideMy.name VPN anders uitstekende prestaties. Streaming en het delen van bestanden zijn zo leuk. En er is absoluut niets mis met de prijs, privacy en snelheid voor slechts $ 3 per maand.

inhoud

 • Onze conclusie
 • Het Bedrijf
 • prijzen
 • Apps en applicaties
 • snelheden
 • Privatsphäre
 • Anonymität
 • Download & Torrent
 • router
 • gaming
 • Bij het reizen,
 • Klantenservice
 • Functies en bediening

Het Bedrijf

HideMy.name bestaat al sinds 2008. De Russische provider heeft veel ervaring, wat zeker ook bijdraagt ​​aan de prestaties en vooral aan de privacy van zijn gebruikers. Het bedrijf is gevestigd in Panama, wat ook enkele voordelen heeft.

bedieningslocatieRuslandSeychellen
billing locatie
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
serverlocaties45
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Proefversie en prijzen van HideMy.name

Over het algemeen krijg je iets voor je geld bij HideMy Name. Het beste van alles is dat u dat kunt VPN test ook gratis, en voor 24 uur en zonder grenzen. En natuurlijk volledig anoniem hier. Daarna heb je nog steeds een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op een aankoop. De tarieven zien er als volgt uit:
 • 1 maand: $ 8 / maand
 • 6 maanden: $ 4 / maand ($ 24 / 6 maanden - 58% besparingen)
 • 1 jaar: $ 3 / maand ($ 36 / jaar - 64% besparing)
Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)7 EUR
Tarief (6 maanden)24 EUR (per maand 4 EUR)
Tarief (12 maanden)36 EUR (per maand 3 EUR)
Tarief (24 maanden)60 EUR (per maand 2.5 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account5
testmogelijkhedenGeld Terug GarantieBeperkte gratis proefperiode (zonder betaling)

Software en apps

Of je nu een Windows-fan bent of een Android-gebruiker: HideMy.name biedt software voor bijna alle applicaties (ook voor Mac, Linux, iOS). Ook kun je er apparaten zoals smart tv's, routers of gameconsoles op aansluiten. De software selecteert automatisch uit vier verschillende protocollen - OpenVPN TCP en UDP, L2TP, PPTP. En zoals ik al zei: je hebt geen wachtwoord enz. Nodig, alleen je toegangscode. Code invoeren, veilig en anoniem surfen! Heel makkelijk.

HideMy.name installatie

Beschikbare protocollenL2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTP
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSMac OSXWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngelsRussisch

Geteste snelheid met HideMy.name VPN

Onze HideMy.name VPN Snelheidstest was erg goed. Hoewel er enkele servers waren (van iets minder dan 100 tot 47-landen) - bijvoorbeeld de oudere Russische servers - die een hogere belasting hadden. Maar over het algemeen bieden de servers een zeer goede snelheid en kunt u deze indien nodig eenvoudig wijzigen. Maar deze zoektocht naar de snelste server is aan jou. Omdat HideMy.name VPN weet niets over u en uw gedrag en kan uw zoektocht niet ontnemen. Maar dat is eigenlijk maar een kleine fout in vergelijking met de echte echte privacy, die u bereikt met HideMy.name.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 29.03.2020

Privacy met HideMy.name

Anonimiteit en bescherming van de privacy zijn het hoogste goed van ons gebruikers - en VPNs zouden ons moeten helpen om ze te beschermen. Helaas kan gewoonlijk echter geen absolute anonimiteit worden verleend, zij het om technische, juridische of andere redenen. De geluiddichte zul je natuurlijk, als die er is VPNProvider maar biedt precies deze totale anonimiteit. Zoals HideMy.name VPN (voorheen InCloak VPN).

Ongelooflijk, maar waar: HideMy.name VPN biedt absolute anonimiteit

Laten we het kader bekijken: HideMy.name VPN komt uit Rusland en heeft zijn hoofdkantoor in Panama - wat al goed is qua locatie. De provider hecht veel waarde aan de anonimiteit van zijn klanten en heeft veel dingen bedacht. Omdat HideMy.name VPN slaat absoluut GEEN gebruikersgegevens op. Nada, niente, niets. De provider slaat eigenlijk geen gebruikersaccounts op, zelfs geen gebruikersnamen en wachtwoorden. Uw identiteit is dus volledig onduidelijk - en omdat er geen gegevens zijn, HideMy.name VPN deze met vragen van de overheid etc. geven ook niet door. Mass surveillance, waarschuwingen etc. zijn geen onderwerp voor de gebruikers!

HideMy.name VPN slaat eigenlijk GEEN gegevens op

Dat klinkt behoorlijk ongelooflijk, denk je? We hebben onze HideMy.name VPN Test maar ontdekte dat dit echt waar is. Het behoud van uw privacy begint bij de aankoop: u hoeft alleen een e-mailadres in te voeren, wat natuurlijk ook een wegwerpadres kan zijn dat niet aan u kan worden gekoppeld. Vervolgens ontvangt u een toegangsnummer, dat wordt bepaald door de willekeurige nummergenerator. Met dit nummer (dat niet is opgeslagen) heeft u al toegang tot de HideMy.name VPN Servers. Wanneer de betaalde periode voorbij is, bestelt u eenvoudig een nieuwe code. Logisch gezien wordt dit systeem niet automatisch uitgebreid zonder gebruikersaccount. En duidelijk: de aangeboden betaalmethoden zijn anoniem.
HideMy.name VPN maakt geen gebruikersaccounts aan en slaat geen gegevens op!
Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Streaming met HideMy.name VPN

Streamen met HidyMy Name is natuurlijk heel goed mogelijk vanuit privacy-oogpunt. Met de service loop je niet het risico van onderzoek, waarschuwingen etc. Van de technische kant is streaming ook mogelijk en toegestaan ​​op alle servers, en de snelheid is net zo goed.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatforms

Bestanden delen P2P met HideMy.name

Port forwarding en eigen torrent-servers zijn groot als het gaat om het delen van bestanden VPNThema. HideMy Name heeft dit niet. De snelheid van de service is echter zeer geschikt, de provider staat ook torrent toe aan zijn volledige servers.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Op de router

HideMy.name VPN biedt geen expliciete applicatie voor routers. Maar er is de mogelijkheid, gebaseerd op de bijbehorende OpenVPN-Configuratiebestand om het hele thuisnetwerk via een router te beschermen. Instructies helpen hier bij de implementatie.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel met

online Gaming

Goed nieuws voor Xbox- en Playstation-fans: deze zijn te vinden op HideMy.name VPN verbonden zijn. Wat minder goed is, is dat er geen verschillende handige online gaming-functies zijn met deze service.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

HideMy.name VPN reizend

HideMy.name VPN houd geen contact met andere providers. In netwerken met beperkingen sta je er alleen voor. De service biedt alleen de gebruikelijke service in onveilige wifi-netwerken VPNBescherming.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

HideMy.name VPN is niet alleen snel met de server. Er is ook niets om over te klagen als het gaat om ondersteuning: de testvragen die we hebben gesteld, werden heel snel beantwoord. Service wordt duidelijk gekapitaliseerd bij HidyMy Name.

Service
Taal van de applicatiesEngelsRussisch
ServiceE-mailFAQ website
Taal in klantenservice

Functies en bediening

Met HideMy.name zijn eigen DNS-services voor u beschikbaar VPN niet beschikbaar, maar u kunt gratis gebruik maken. Er is geen malwareblokker, directe TOR-verbinding, port forwarding en geen multi-hop cascading. Details vindt u in ons praktische overzicht.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR
Meer informatie is te vinden op de officiële website van de aanbieder.

Geplaatst op:09 / 17 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links