IPVanish VPN Test: Top voor streaming

IPVanish

2.92 USD
7.4

Geschwindigkeit

8.8 / 10

Privatsphäre

8.1 / 10

Ausstattung

8.2 / 10

Service

6.8 / 10

prijs

5.1 / 10

Voordelen

  • Zeer geschikt voor het delen van bestanden en streaming (focus op de VS!)
  • Zeer goede snelheden
  • Bescherming tegen waarschuwingen
  • Eigen FireTV-app beschikbaar - eenvoudig en ongecompliceerd
  • sneller Downloads via proxy-service

negatief

  • Niet beschikbaar in het Duits
  • Onpersoonlijke klantenservice

IPVanish-beoordeling

De verschillende VPN Providers hebben meestal een speciale markering aan de vlaggen geniet. Dus ook IPVanish VPN. De Amerikaanse provider heeft naam gemaakt als specialist in streaming & file sharing. We hebben in onze IPVanish VPN Gecontroleerd wat de service echt kan en natuurlijk hoe deze eruit ziet met de privacy van de gebruiker.

ProductIPVanish
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAmazon VideoAnonieme communicatieFirewall beschermingNetflix (DE)Gebruik in ChinaVeilige gegevensoverdrachtSkyGo (DE)Sloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPN-router

Onze conclusie over het IPVanish-testrapport

IPVanish komt uit de Verenigde Staten en is voornamelijk bedoeld voor de doelgroep van Amerikaanse gebruikers. De provider biedt ideale voorwaarden voor het delen en streamen van bestanden, maar Duitse portals blokkeren je daar helaas mee. Netflix DE werkt er goed mee in het buitenland. De snelheid is erg goed, de privacy is niet allesomvattend, maar oké. Met IPVanish VPN je bent voor 100% beschermd tegen waarschuwingen - en dat is veel waard. Sinds IPVanish in 2018 werd overgenomen door J2Global, bestaat de vrees dat er niet veel zal worden geïnvesteerd in andere functies, maar dat alleen de service wordt gehandhaafd. Maar we zijn graag overtuigd van iets anders!

Over het bedrijf

Zoals eerder vermeld, is IPVanish gespecialiseerd in tv- en videostreaming. Afhankelijk van de locatie in de VS richt de aanbieder zich echter primair op de doelgroep van Amerikaanse gebruikers. Met andere woorden, je kunt gemakkelijk de Amerikaanse versies van Netflix & Co bekijken, maar helaas wordt je (zoals zo vaak) geblokkeerd op Duitse portals. Sky, Amazon Video Germany werkt niet. Maar je kunt er gemakkelijk Netflix DE in het buitenland mee kijken. Het gebruik van de VPNHoewel het praktisch is voor de VS, is het niet ideaal voor de Duitstalige wereld.

bedieningslocatieVerenigde Staten
billing locatieVerenigde Staten
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties57
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven

Qua prijs bevindt IPVanish zich in het hogere segment. De prijzen zijn prima, omdat de provider geen limieten stelt aan gegevensoverdracht en snelheid en een goede, betrouwbare software biedt en vijf apparaten per account tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. De volgende tarieven zijn momenteel beschikbaar:

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)4.49 USD
Tarief (3 maanden)12.11 USD (per maand 4.04 USD)
Tarief (12 maanden)34.99 USD (per maand 2.92 USD)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account10
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

IPVanish VPN Toepassingen: ook eigen FireTV-app beschikbaar!

IPVanish biedt applicaties voor alle apparaten. Je kunt heel snel verbinding maken en hebt ook voordelen zoals KillSwitch of automatische wijziging van het IP-adres. Port forwarding of verbindingcascades zijn echter niet mogelijk. Wat vooral opvalt bij IPVanish is de eigen app voor FireTV, die je in de iOS Store kunt krijgen. Dit maakt het natuurlijk zeer ongecompliceerd en gemakkelijk te gebruiken.
IPVanish VPN Toepassingen voor alle apparaten
Beschikbare protocollenIKEv2L2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTP
Eigen applicaties / appsAndroidApple iOSASUSWRTDD-WRTFireTVLinuxMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngels

Snelheid in de test

Een essentiële rol voor efficiënte streaming speelt de snelheid van de VPN Server. Nogmaals, IPVanish VPN Zijn rol als streaming-specialist, zoals onze tests hebben aangetoond: we gingen naar het geheel en streamden urenlang met verschillende IPVanish-servers VPN, Maar zelfs deze extreme belasting veroorzaakte geen onderbrekingen en we kregen echt een supersnelheid. IPVanish biedt ook meer dan 1.000-servers wereldwijd, zodat u gemakkelijk een minder drukke server kunt kiezen in geval van congestie. Trouw aan het motto: volledige bandbreedte voor iedereen! Filesharing werkte ook heel goed. Bovendien biedt IPVanish sneller proxy-services Downloadeen.
Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 09.11.2020

Bescherming en anonimiteit met IPVanish VPN

Als u op zoek bent naar absolute anonimiteit, zou de locatie van IPVanish u een beetje sceptisch moeten maken. Omdat de provider verzekert dat hij geen logbestanden opslaat, maar de VS nog steeds de thuisbasis is van NSA & Co. En het is geen geheim dat deze buitenlandse gebruikers niet bijzonder goedgezind zijn. Slechts weinigen slagen er echter in VPN Provider om hun gebruikers de echt onweerlegbare anonimiteit te garanderen. Als u niet zulke hoge normen heeft, is IPVanish redelijk in termen van privacy. De provider gebruikt OpenVPN, L2TP en PPTP, die allemaal een goede beveiliging bieden (vooral OpenVPN). In elk geval beschermen de functies van IPVanish tegen spionage op openbare WLAN's.

Privacy gaat niet alleen over privacy

Over het algemeen moet u zich realiseren dat 'privacy' in de VS heel anders wordt geïnterpreteerd dan de onze. We zijn veel kritischer en accepteren niet gewoon de gebruikelijke toegang van de Verenigde Staten tot gebruikersgegevens door autoriteiten. De Amerikanen zien dit echter als een "veiligheidswinst voor de natie" en niet als een aantasting van hun privacy. Maar - zoals eerder beschreven - zijn Amerikaanse providers anders niet zo negatief, omdat ze beveiligd zijn tegen waarschuwingen en geen gegevens verstrekken aan autoriteiten in Duitsland, enz. Op.
Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Streaming en bestanden delen met IPVanish VPN zonder gevaar van waarschuwingen

Als het gaat om streaming en het delen van bestanden die worden afgespeeld Risico van waarschuwingen altijd een grote rol. een VPN must voor veilig streamen en delen van bestanden of Downloads neem passende voorzorgsmaatregelen. Hier verzamelt IPVanish VPN Pluspunten. Omdat waarschuwingen deel uitmaken van het burgerlijk recht en daar komt de zetel in de VS van pas. Omdat hier de Duitse autoriteiten gegevens over graniet bijten, geven de Verenigde Staten geen gegevens van burgers vrij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dergelijke (vaak onterechte, maar vooral dure) brieven. Over het algemeen zijn zowel streaming als het delen van bestanden toegestaan ​​op alle beschikbare IPVanish-servers.
Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)WaipuJOYNTVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsDisney + (VS)Hulu (VS)Amazon Prime Video (VS)Netflix (VS)Apple TVBekijk ESPN (VS)Kanaal 4 (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)FOX (VS)NBC (US)Showtime (VS)FLIX (VS)epix (VS)HBO Now (VS)ITV (VK)Eurosport (VK)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Sky News (VK)Bloomberg (VK)BT Sports (VK)Kanaal 4 (VK)Sky Go (IT)YouTubeSpotifystarz (VS)hustlerTV (VS)PenthouseTV (VS)PlayboyTV (VS)

Download & Torrent

Bestanden delen en torrenting zijn toegestaan ​​met deze service en u kunt uzelf ook beschermen tegen waarschuwingen.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

IPVanish biedt enkele toepassingen voor VPNRouter! Een VPN verbinding maken met een router is een geweldige manier om het hele gezin te beschermen. U hoeft niet veel in te stellen en elk apparaat dat op het WLAN is aangesloten, kan ook worden beschermd tegen de gevaren van internet.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

Gamen met IPVanish

Xbox- en Playstation-applicaties VPN-Service aangeboden. Daarnaast zijn de latentietijden laag en speel je gemakkelijk en zonder zorgen je favoriete games!

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsolesPlayStationXBox
DDoS-bescherming

VPN reizend

Het gebruik van IPVanish VPNwanneer u op reis bent heeft zo zijn voordelen! U hoeft zich geen zorgen te maken over onveilige en openbare netwerken zoals hotelnetwerken. De service biedt geweldige beveiligingsfuncties die moeten worden beschermd tegen hackers.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice van IPVanish VPN

De klantenondersteuning is alleen beschikbaar in het Engels. Je krijgt heel snel antwoord, maar alleen in standaardzinnen die niets met de vraag zelf te maken hebben. Dus als u bij IPVanish bent VPN Als je een vraag of een technisch probleem hebt, bereid je dan voor op een levendige correspondentie met de klantenservice.

Service
Taal van de applicatiesEngels
ServiceE-mailFAQ websiteLive chatTelefoon
Taal in klantenserviceEngels

Technische gegevens van IPVanish VPN samengevat

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Geplaatst op:09 / 23 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links