Ivacy VPN Test: goedkoop maar goed

Ivacy VPN

1 USD
8.8

Geschwindigkeit

8.9 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

9.0 / 10

Service

8.0 / 10

prijs

9.0 / 10

Voordelen

 • Uitgebreide provider met geweldige all-round functies
 • Inclusief software en apps voor Windows, Mac, Android en Apple iOS
 • Geen opslag van logbestanden
 • Snelle verbindingen en veilige protocollen
 • Slechts € 1,50 / maand is een hamerprijs!

negatief

 • Technische logbestanden worden zeker gebruikt

VPNTester_Checkliste

Verbindingen per account10
Tarief (1 maand)9.95 USD
Tarief (12 maanden)42 USD (per maand 3.5 USD)
Tarief (60 maanden)60 USD (per maand 1 USD)
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
video platformsNetflix (DE)zattoo (CH)ARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

Ik heb dat VPN Provider Ivacy VPN eigenlijk per ongeluk ontdekt, waarbij ik eerst niet op de prijs let, als ik die heb VPN-Service om te testen met deftig. De provider komt uit Singapore, biedt servers op meer dan 100 locaties, gratis software en apps voor alle belangrijke devices en kost 1.33 per maand! Hoe is dat mogelijk?

Kort overzicht van Ivacy VPN:

 • Bedrijf locatie: Singapore
 • VPN locaties: 100 + in meer dan 50 verschillende landen
 • Software: voor Windows, MacOSX, Android, Apple iOS; Instructies voor routers, gameconsoles, Linux en verschillende andere APPARATEN.
 • logbestanden: Geen activiteitenopslag, geen opslag van logbestanden
 • Taal: Engels, Duits, Spaans, Frans
 • VPNprotocollen: PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec
 • Prijs: $ 80 voor 60 maanden (ongeveer $ 1.33 / maand) inclusief onbeperkte toegang voor maximaal 5-apparaten tegelijkertijd

Anonimiteit en privacy met Ivacy VPN

Ernst is natuurlijk een cruciale factor als ik een aanbieder wil vertrouwen, snel ter plekke belooft hoe veilig en anoniem alles is. Daarom ben ik bij Ivacy VPN bel gewoon rechtstreeks in Singapore. Ik moet zeggen, ik was verrast door de professionaliteit en ook de technische kennis en details die je met me hebt besproken. Het lijkt erop dat de verkoper niets te verbergen heeft, dus ik geloof ook dat de beloften om de privacy van gebruikers te beschermen en niet om de activiteiten van gebruikers te redden, waar zijn.


Tv-videostreaming met Ivacy VPN

Ik heb Ivacy VPN getest met Amazon, Teleboy, Netflix, YouTube, Zattoo en ook Hulu, er waren absoluut geen storingen met de servers in Europa en ook de VS en ik bereikte overal ook FullHD transmissiekwaliteit, dus constante 8-10 MBit / sec. Je hebt niet meer nodig, hoewel waarschijnlijk hogere resoluties mogelijk zouden zijn.


Filesharing met Ivacy VPN

Vanwege de KillSwitch-functie en voldoende serverlocaties op veilige locaties voor het delen van bestanden / torrent, is de service zeker ook een echte aanrader.


PRIJS-power
PRIJS-power

prijs

Een van de sterke punten is dat Ivacy VPN biedt niet alleen veel, maar heeft ook een zeer kleine prijs. Inbegrepen is altijd de volledige software die wordt aangeboden, u kunt de service tegelijkertijd en volledig onbeperkt gebruiken met 5-apparaten.

 


Ivacy Software & Apps

De software die Ivacy gratis biedt, is zoals al het andere in het Engels. Maar dat zou vandaag voor de meeste gebruikers geen problemen moeten veroorzaken, hoewel mijn Duitse auto ondertussen in het Engels enkele schakelaars in de cockpit heeft uitgevoerd.) Maar de software is echt heel gemakkelijk te gebruiken. Er is een probleem met Windows 10, maar hoe zit het met dit besturingssysteem, wanneer u Windows 10 gebruikt, moet u de DNS-instellingen handmatig wijzigen, omdat de Ivacy-software ze niet zelf verandert. Dit is een probleem dat veel leveranciers hebben met Windows 10, dus niets bijzonders. De software voor Mac en de apps voor Android en Apple iOS zijn onberispelijk en eenvoudig. Er is ook de KillSwitch-functie, dus u kunt NIET ZONDER individuele programma's of het hele apparaat instellen VPN Verbinding kan communiceren. Dit is bijna onmisbaar als u echt uw eigen IP-adres wilt verbergen.

De lijst met landen door Ivacy VPN

Hosting door Ivacy VPN

Instellingen voor Ivacy's account VPN

Mijn samenvatting / aanbeveling voor Ivacy VPN:

de VPN Tester beoordeeld. Wat kunt u vragen voor € 1,40 / maand? Dat is een domme vraag, als je Ivacy hebt geprobeerd, omdat de provider niets mist. Van videostreaming via het delen van bestanden en een behoorlijk beveiligingsniveau biedt Ivacy alles wat u nodig hebt. Absoluut een aanrader, zelfs als er providers zijn die technisch gezien nog meer doen voor absolute anonimiteit, maar niet iedereen heeft dat nodig.


Geplaatst op:05 / 07 / 2016

3-gedachten ook “Ivacy VPN Test: goedkoop maar goed "

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links