noordenVPN Test, ervaring, evaluatie en alternatieven

noordenVPN

3.3 EUR
9.5

Geschwindigkeit

9.7 / 10

Privatsphäre

9.5 / 10

Ausstattung

9.5 / 10

Service

9.5 / 10

prijs

9.4 / 10

Voordelen

  • Eenvoudige bediening van apps + software. Klantengebied in het Duits
  • Grote serverselectie wereldwijd beschikbaar.
  • Hoge gegevensbeveiliging dankzij meerdere codering + veel extra functies
  • Geweldige klantenservice (livechat)
  • Zeer goede prijs / prestatieverhouding + betalen via Amazon Pay is mogelijk!

negatief

  • Betalen via PayPal is alleen via derden en wordt geassocieerd met een toeslag.
  • Toepassingen voor Windows + macOS is alleen beschikbaar in het Engels.

noordenVPN test

de VPN Provider NorthVPN uit Panama begrijpt zijn bedrijf en biedt naast vele functies voor anonimisering en gegevensbeveiliging zelfs uitstekende prestaties van zijn servers. Dat deze dienst in Europa nog steeds weinig bekend is, is niet echt te begrijpen. Met wie VPNSites in 60-landen kunnen niet met elkaar overweg, maar hij moet kiezen voor een andere provider, hoewel een test zeker wordt aanbevolen.

ProductnoordenVPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAmazon VideoAnonieme communicatieFirewall & beschermingHoge anonimiteitNetflix (DE)Gebruik in ChinaVeilige gegevensoverdrachtSkyGo (DE)Sloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentTOR (.onion) toegangVPNrouters

Mijn conclusie voor NoordVPN

noordenVPN is een service die vrij onbekend is in Europa maar technisch geavanceerd is. Van installatie tot klantenservice, alles werkt perfect en beveiliging valt niet uit de weg. Iedereen die wil kiezen voor een zeer redelijk geprijsde leverancier, die een aantal technische innovaties beheerst en ook een zeer goede snelheid biedt, zal bij Nord zijnVPN best het ideaal VPNAanbieders bevinden zich.

inhoud

noordenVPN - Bedrijf

Hoofdkantoor: noordenVPN werd opgericht in Scandinavië, heeft momenteel een bedrijf in Panama, dat de technische afhandeling van Nord verzorgtVPN toelaat. De klanten worden opgeladen via de Fa.CloudVPN Inc. in New York, VS. De mening van anderen betrekken VPNAanbieders, dit bedrijfsontwerp moet een goede bescherming bieden tegen overheidsvragen.

bedieningslocatiePanama
billing locatieCyprus
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties56
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen tarieven vanuit het noordenVPN

Prijzen variëren tussen € 10.50 en € 2.62 per maand en omvatten het gebruik van maximaal 6-apparaten tegelijkertijd. Er zijn geen beperkingen, noch qua bandbreedte, noch qua tijd. Zo telt de provider zelfs zonder "speciale kortingen" tot de echt goedkope services in onze test.

Er zijn geen beperkingen of andere speciale clausules in tarieven. Het bevat er altijd een 30 dagen geld-terug-garantie en nooit onbeperkt gebruik van alle services voor tot 6-apparaten tegelijkertijd!

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)10.64 EUR
Tarief (6 maanden)48.06 EUR (per maand 8.01 EUR)
Tarief (24 maanden)79.21 EUR (per maand 3.3 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account6
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

Speciale aanbieding - NoordVPN slechts kort beschikbaar!

noordenVPN Aanbieding - 1 maand voor slechts € 10.63
maandelijks
noordenVPN Aanbieding - 1 maand voor slechts € 10.63
Het huidige aanbod van NordVPN betekent dat u de service voor 1-maand kunt krijgen voor de prijs van € 10.63.
Het huidige aanbod van NordVPN betekent dat u de service voor 1-maand kunt krijgen voor de prijs van € 10.63. Zie minder
€ 2.62 / maand
Nord vpn kortings
3 jaar
noordenVPN Aanbieding 3 jaar voor slechts € 3.10 / maand
Het huidige aanbod van NordVPN betekent dat de dienst gedurende 3 jaar kan worden verkregen tegen de prijs van € 111.82. Dit komt overeen met een maandelijkse ...Meer tonen
Het huidige aanbod van NordVPN betekent dat de dienst gedurende 3 jaar kan worden verkregen tegen de prijs van € 111.82. Dit komt overeen met een maandelijkse uitgave van slechts € 3.10. Nadat de tijd is verstreken, kan de service nog steeds worden verkregen voor dezelfde voorwaarden. Zie minder
41%
Nord vpn kortings
jährlich
noordenVPN Aanbieding - 12 maanden voor slechts € 74.65 (€ 6.22 / maand)
Het huidige aanbod van Nord VPN betekent dat u de service gedurende 12 maanden kunt krijgen voor de prijs van € 74.65. Dit komt overeen met een ...Meer tonen
Het huidige aanbod van Nord VPN betekent dat u de service gedurende 12 maanden kunt krijgen voor de prijs van € 74.65. Dit komt overeen met een maandelijkse inspanning van slechts € 6.22. Nadat de tijd is verstreken, kunt u de service blijven ontvangen voor dezelfde voorwaarden. Zie minder
$ 3.99 per maand
Nord vpn kortings
2 jaar
noordenVPN Aanbieding - 2 jaar voor slechts € 106.58 (€ 4.44 / maand)
Het huidige aanbod van NordVPN betekent dat u de service gedurende 24 maanden kunt krijgen voor de prijs van € 106.58. Dit komt overeen met een ...Meer tonen
Het huidige aanbod van NordVPN betekent dat u de service gedurende 24 maanden kunt krijgen voor de prijs van € 106.58. Dit komt overeen met een maandelijkse inspanning van slechts € 4.44. Nadat de tijd is verstreken, kunt u de service blijven ontvangen voor dezelfde voorwaarden. Zie minder

Snelheid getest!

De 3366-server van NordVPN worden zeer weinig gebruikt en bieden ook uitstekende ping-tijden. Alleen positieve beoordelingen werden in de test vastgelegd, de overdrachtssnelheden lagen in het bovenste en beste bereik. Zelfs met grote hoeveelheden gegevens en lange gebruikstijden waren er geen storingen door de service. Filesharing en online games worden ook ideaal ondersteund, zelfs als u geen bestanden deelt voor de VS, GB, Canada of Duits VPN Server zou moeten gebruiken, maar dit is over het algemeen helemaal niet VPNService zoals dat.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 07.09.2020

Wireguard nabij het noordenVPN (Nordlynx)

noordenVPN implementeerde het WireGuard®-protocol op alle apps in 2020!

WireGuard staat erom bekend sneller te zijn dan de huidige leiders VPN- Protocollen (OpenVPN en IPSec). Daarom is NordLynx gebaseerd op het WireGuard-protocol, dat de modernste cryptografie gebruikt en wordt ondersteund door academisch onderzoek.

NordLynx combineert WireGuard's snelle verbinding met Nord's aanpasbare Double Network Address Translation (NAT) -systeemVPN. Met Double NAT een veilig VPN-Verbinding kan tot stand worden gebracht zonder dat identificeerbare informatie op de server wordt opgeslagen.

Daniel Markuson, de expert voor digitale gegevensbescherming bij NordVPNzei:

“Toen we de eerste applicaties met NordLynx voor intern gebruik uitbrachten, was het een spannend moment. NordLynx overtreft anderen in de meeste scenario's VPN-Logboeken. Om dit te bewijzen, hebben we een academische benadering gevolgd met statistische methoden en 256.886 snelheidstests uitgevoerd. "

Hoe het werkt?

Het dubbele NAT-systeem creëert voor elke gebruiker twee lokale netwerkinterfaces. De eerste interface wijst hetzelfde lokale IP-adres toe aan alle gebruikers die op een server zijn aangesloten. Na de kluis VPNTunnel is opgezet, de tweede netwerkinterface zal doordringen met dynamische NAT. Dynamische lokale IP-adressen worden alleen toegewezen tijdens een actieve sessie en verbieden de opslag van persoonlijke gegevens op de server.

Software van NordVPN

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 1

Naast talloze configuratie-instructies biedt NordVPN ook gratis eigen software en apps. Deze omvatten: Windows, Mac OSX, Apple iOS, Android, etc.

De toegangssoftware is heel eenvoudig en duidelijk en u kunt alle functies heel gemakkelijk gebruiken. Bovendien kan men ook rechtstreeks gebruik maken van de livechat van de klantenservice en blijft deze ook over alle functies lopen.

VPN Toegang tot software met veel functies

Beschikbare protocollenIKEv2Multi-hopVPNOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)SSL / ProxyWireGuard
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSASUSWRTChrome-extensieDD-WRTFirefox-extensieFireTVKODI-add-onLinuxMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischSchwedischenglisch

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 2noordenVPN Browser-extensie

Met de browserextensie kun je snel een andere locatie kiezen en daardoor bijna geen snelheidsverlies VPN te hebben. De extensie is helaas alleen voor Google Chrome, maar het is heel gemakkelijk te gebruiken en biedt er ook een WebRTC-bescherming evenals de Malware en advertentieblokkering vanuit het noordenVPN geïntegreerd.

Een voordeel hiervan is dat tegelijkertijd VPN Verbinding op uw eigen apparaat kan gebruiken en nog steeds zonder Onderbreek de browser met een andere locatie kan en kan er websites over gebruiken. Het geheel begon zonder onderbreking en met slechts een muisklik.

noordenVPN SmartDNS

Nord probeert met SmartDNSVPN Toegang tot videostreaming-sites op internet om ervoor te zorgen, hoewel sommigen zoals Amazon of Netflix het actief proberen VPN Providers uitsluiten. Door SmartDNS worden gebruikt in plaats van VPN Servers gebruiken pure proxy-servers voor verzending en obfuscation. Sindsdien heb je geen codering, maar voor hogere bandbreedtes beschikbaar. Bovendien kan de aanbieder zichzelf beter beschermen tegen blokkades door de aanbieders en zijn de klanten dus tevreden. Het is duidelijk dat ik aanbeveel SmartDNS alleen te gebruiken voor het gebruik van sites voor videostreaming, omdat alleen de gegevens die u overigens niet langer beschermt zijn. Maar een waardevolle methode om te kijken naar veelgebruikte sites zoals Amazon Video. ard.de, zdf.de etc ook vanuit het buitenland om toegang te krijgen.

Versluierde gegevensverbindingen

noordenVPN heeft veel servers uitgerust met een technologie waarin de overdracht van gegevens als VPN zijn niet duidelijk. Dit is met name handig wanneer u probeert in netwerken (hotelnetwerken of zelfs staten zoals China, Turkije of bedrijfsnetwerken, enz.) VPN Maak verbinding, maar lokale beperkingen staan ​​dit niet toe. In dergelijke gevallen is het nuttig voor de "verduisteringstechniek" van NoordVPN recourse. Hoewel niet alle locaties mogelijk zijn om te selecteren, hebben we er stabiele verbindingen mee kunnen bouwen, zelfs onder speciale beperkingen. Dit is daarom een ​​echt goede en zeer gemakkelijke optie altijd en overal VPN bruikbaar maken.

Malware en advertentiefilters

de "Cybersec" -filter van NordVPN Hoewel we nog steeds wat advertenties toestaan, blokkeren onze tests meer dan 90% van alle trackingcode op websites. Dit is een eenvoudig te gebruiken optie voor de eindgebruiker, die ook een aanzienlijke toename van "privacy" biedt. Maar als u op zoek bent naar 100% bescherming, moet u ook een "volgen blocker"Als een extensie in zijn browser. (Tracking blocker).

Geoptimaliseerde servers voor verschillende functies

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 3

Bestanden delen en torrent-server

Zorg voor maximale bandbreedte voor gegevensuitwisseling via internet zonder het risico dat uw identiteitsgegevens worden gedeeld met derden.

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 4

Toegewijde IP-adressen server

zorg voor een altijd hetzelfde IP-adres voor toepassingen waar dit belangrijk kan zijn (toegangscontrole op IP-adres) Dit vermindert ook online spam.

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 5

VPN Cascades (Multi Hop VPN) Server

bieden connectiviteit op twee locaties op een rij, waardoor verbeterde bescherming tegen exploratie wordt geboden, zelfs met gerichte internationale monitoring.

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 6

VPNData obfuscation server

bieden een VPNToegang zelfs in zeer beperkte netwerken (hotelnetwerken, bedrijfsnetwerken, China, etc.) VPN ook niet langer zichtbaar voor de netwerkbeheerder.

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 7

TOR / Ui-verbinding via eigen server

waarmee men het bekende TOR-netwerk zonder een browser kan gebruiken en dus ook bescherming krijgt tegen uitgebreide verkenningen.

noordenVPN Test, ervaring, beoordelingen en alternatieven 8

Anti-DDoS-server

bescherming bieden tegen gerichte aanvallen om te voorkomen dat een enkele gebruiker internet gebruikt (online spelers worden vaak getroffen)

Privatsphäre

Gebruikt momenteel NordVPN drie verschillende VPN-Protocollen: IKEv2 / IPsec (voor iOS- en MacOS-gebruikers), OpenVPN en NordLynx. noordenVPN maakt gebruik van AES-256-GCM-codering. De provider slaat geen adresgegevens of de naam van de gebruiker op, alleen een e-mailadres dat moet worden opgegeven. Hiervoor kan ook een anonieme betaalmethode worden gekozen. Wat het onderzoeken van gebruikers betreft, is er één met NordVPN altijd veilig voor 100%.

Anonimiteit met het noordenVPN

Vanwege de mogelijkheid om extra verbinding te kunnen maken met het TOR-netwerk, dus ook met een dubbele codering, is het onmogelijk voor webpagina's of andere services op internet om conclusies te trekken over de echte identiteit van de gebruiker. Het is dus technisch mogelijk een zeer goede anonimiteit op internet.

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Multi-hop technologie voor anonimisering

noordenVPN biedt een aantal technische mogelijkheden die voor meer veiligheid en ook anonimisering kunnen zorgen. Dit omvat die 3 VPN- Verbindingen worden gerouteerd via twee servers achter elkaar. Dit als "multi-hop VPN"Bekende technische oplossing kan worden gevolgd, zelfs bij het monitoren van personen VPNSchakel server in. Bovendien kan men 3 bekijken VPNServer uit NoordVPN maak ook rechtstreeks verbinding met het TOR (Onion) -netwerk.

streaming

Natuurlijk is streaming een van de belangrijkste redenen daarvoor VPN te gebruiken, terwijl de gebruikers verwachten dat u toegang heeft tot de populaire binnenlandse zenders in het buitenland, maar ook dat deze zijn beschermd tegen gevaren en waarschuwingen. Dat kan het noorden zijnVPN doe alles eersteklas. Over de Duitse server van NordVPN Amazon Video en DAZN kunnen niet worden ontvangen.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)DAZN (EN)Sky (DE)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)WaipuJOYNTVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsDisney + (VS)Hulu (VS)Amazon Prime Video (VS)Netflix (VS)Apple TVBekijk ESPN (VS)Kanaal 4 (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)FOX (VS)NBC (US)Showtime (VS)FLIX (VS)epix (VS)HBO Now (VS)ITV (VK)Eurosport (VK)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Sky News (VK)Bloomberg (VK)BT Sports (VK)Kanaal 4 (VK)Sky Go (IT)YouTubeSpotifystarz (VS)hustlerTV (VS)PenthouseTV (VS)PlayboyTV (VS)

Download en torrent

Swapborden en Dowload-gebruikers hebben een probleem gemeen, omdat ze hun echte IP-adres met anderen delen, en daarom kunnen ze gemakkelijk het slachtoffer worden van fraude en waarschuwingen. Daarom biedt NordVPN want het heeft eigen servers, die bijzonder snel en ook veilig zijn. Natuurlijk is er ook KillSwitch en voldoende snelheid, zodat alles een plezier kan blijven.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

noordenVPN met de router

Op routers biedt NoordVPN met openVPN ondersteuning voor een breed scala aan toepassingen, maar we missen nog steeds functies zoals LoadBalancing.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

noordenVPN voor online gamen

De lage ping-tijden van het noordenVPN maak online gaming meestal nog stabieler en vloeiender dan ZONDER een VPN te gebruiken. Bovendien worden gebruikers effectief beschermd tegen oneerlijke DDoS-aanvallen.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsolesPlayStationXBox
DDoS-bescherming

noordenVPN op reis

Onderweg gebruik je de apps van NordVPNdie opvallen met een vrij eenvoudige bediening. Er is ook een obfusicatiefunctie, daarmee bedoeld is het noordenVPN gebruik van vermomde datapakketten en dus ook in China of andere restrictieve netwerken toegang tot het noordenVPN Netwerk verkrijgt. En dat is een groot minpunt, er is geen Duitse server selecteerbaar, dus als je deze functie nodig hebt, moet je het doen zonder Duitse tv-inhoud, enzovoort.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Overzicht van de functies

Er is veel meer over het noordenVPN Om te rapporteren hoe synoniem overzicht alleen alle andere hier vermelde functies vergelijkbaar zijn.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Naar het noordenVPN Lek 5 nieuwe beveiligingsbeloften

Na het noordenVPN vorig jaar (niet zelf toegebracht) slachtoffer van een noordenVPN Lekken, de provider heeft gereageerd met een uitgebreid beveiligingspakket. Hier vind je de 5 beloftes uit NoordVPNdie zijn ontworpen om uw privacy en bescherming in de toekomst te maximaliseren.

Promise 1: partnership met VerSprite

VerSprite is een van de toonaangevende internationale cybersecuritybedrijven. noordenVPN werkt samen met VerSprite om zich meer te concentreren op penetratietests, inbraakprocessen en leveranciersrisicobeheer.

Promise 2: Bounty bug-programma

Nord gunt sinds 12 december contractenVPN Beloningen voor het vinden van bugs. Wanneer hackers of cybersecurity-experts kwetsbaarheden (bugs) in het systeem ontdekken, betekent dat harde geld voor hen - en vroege risicominimalisatie voor alle gebruikers!

Promise 3: Infrastructure Security Audit

noordenVPN dit jaar zal er een audit plaatsvinden op infrastructuurhardware, VPN-Software, serverarchitectuur en serverbroncode beginnen.

Belofte 4: beoordeling van leveranciersveiligheid

noordenVPN heeft zijn beveiligingsnormen verhoogd. Bovendien heeft de provider zijn infrastructuur en zijn leveranciers getest om de risico's van gehoste servers te minimaliseren. Ondertussen NordVPN servers gedeeld via een netwerk die het exclusieve eigendom zijn van de provider.

Promise 5: overschakelen naar RAM-server

noordenVPN heeft al een aantal van zijn servers geüpdatet naar RAM-servers en zal deze strategie blijven volgen. Het doel is 100% RAM-servers, omdat deze niet fysiek kunnen worden gekaapt.

Sinds 11 december is het noordenVPN ook een van de oprichters van VPN Vertrouwen initiatief (VTI). De VTI combineert leidend VPN Aanbieders die praten over de onderwerpen van de Amerikaanse internet- en cyberveiligheidsvereisten en wetgevers informeren. noordenVPN is er vast van overtuigd dat wetgevers die op de hoogte zijn van cyberveiligheid de sleutel zijn tot een vrijer en sneller internet.


Geplaatst op:01 / 25 / 2016

9 dacht aan "NoordVPN Test, ervaring, evaluatie en alternatieven "

Laat een bericht achter