Perfect Privacy VPN »Ervaring, evaluatie en alternatieven

Perfect-Privacy VPN

8.96 EUR
9.3

Geschwindigkeit

10.0 / 10

Privatsphäre

10.0 / 10

Ausstattung

9.3 / 10

Service

9.5 / 10

prijs

7.5 / 10

Voordelen

 • Absoluut hoogste anonimisering en onbeperkt apparaatgebruik!
 • Vraag niet en bewaar gegevens
 • Mulit-Hop VPN verduistert de identiteit beter dan elke andere oplossing!
 • Geweldige persoonlijke klantenservice
 • Snelle servers en verbindingen met max. Transparantie voor de gebruiker

negatief

 • Hogere maar redelijke prijs (premium leverancier)

Perfect Privacy VPN

De test voor VPNProvider uit Zwitserlandwelke de hoogste anonimiteit gegarandeerd. Privatsphäre is een zorg van de service en wordt consequent geïmplementeerd.

Het zal zijn geen logbestanden opgeslagen, worden er geen gebruikersgegevens gemaakt op servers en als een van de VPNServer is uitgeschakeld of opnieuw opgestart, alle gegevens worden onmiddellijk verwijderd. Er is ook een "echte" meervoudige verbinding (Multi-Hop) voor de verdere anonimisering van de identiteit van de gebruikers en, indien gewenst, zelfs met een directe verbinding met het ONION-netwerk (TOR)

Onze conclusie ook Perfect Privacy VPN

De aanbieder kan alleen worden omschreven als een “specialist” voor privacy, omdat de genomen voorzorgsmaatregelen veel verder gaan dan de gebruikelijke dienstverlening. Als je jezelf echt wilt beschermen zonder aan prestaties in te boeten, houd je je identiteit liever voor jezelf bij alles wat je op internet doet Perfect-Privacy niet voorbij!

Wat ik ook wil vermelden: De provider biedt een eigen client voor Windows en helpt ook bij alle andere apparaten met de configuratie, maar het is niet allemaal zo eenvoudig als bij andere providers - maar betrouwbaarder en veiliger door OpenSource-software te gebruiken.

Ook aanbevolen is dat Interview die ik leidde met de jongens van PP op 03.02.2016!

Over het bedrijf uit Perfect Privacy VPN

De service wordt uitgevoerd in twee bedrijven: het Zwitserse bedrijf zorgt voor facturering, maar heeft geen toegang tot de technische gegevens van de werkmaatschappij in Panama. In dit opzicht biedt Perfect-Privacy ook maximale bescherming tegen officiële verzoeken of monitoring. Het is duidelijk dat PP natuurlijk ook een voortdurend bijgewerkte verklaring afgeeft (warrant canary) en dus bevestigt dat het niet werkt met autoriteiten.

de VPN-server bevinden zich momenteel in de volgende landen:

 • Egypte
 • Australië
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Groot-Brittannië
 • Hong Kong
 • Eiland
 • Israël
 • Japan
 • Canada
 • Letland
 • Litouwen
 • Luxemburg
 • Niederlande
 • Noorwegen
 • Roemenië
 • Rusland
 • Schweden
 • Zwitserland
 • Singapore
 • Tsjechië
 • Turkije
 • Verenigde Staten

Het huidige gebruik van de server is op elk moment zichtbaar, zelfs zonder in te loggen Overzichtspagina (serverstatus).

bedieningslocatieFrankrijkPanamaTsjechië
billing locatieZwitserland
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties25
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven vanaf Perfect Privacy VPN

Er worden verschillende maandpakketten aangeboden, die ook een bepaald prijsvoordeel bieden door langere voorschotten. Je kunt echter geen super speciale aanbiedingen verwachten! Perfect-Privacy is niet goedkoop! Maar het biedt ook altijd ”onbeperkt aantal apparaatgebruik met één account”En klantenservice die ook direct helpt via TeamViewer op de pc van de klant.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)12.99 EUR
Tarief (12 maanden)119.99 EUR (per maand 10 EUR)
Tarief (24 maanden)214.95 EUR (per maand 8.96 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per accountonbeperkt
testmogelijkhedenGeld Terug GarantieBeperkte gratis proefperiode (zonder betaling)

Dit zijn de naakte cijfers. Maar u moet gewoon onthouden dat kwaliteit en veiligheid, en dat wordt aangeboden, ook uw prijs moeten hebben!

Perfect Privacy - Gratis proefperiode van 3 dagen!

U kunt Perfect Privacy gratis testen, maar wij zijn de enige website die kortingsbonnen van de aanbieder heeft ontvangen. Dit stelt onze lezers in staat om de dienst kosteloos 3 dagen en zonder verdere verplichtingen te gebruiken. Deze ingangen zijn niet beperkt en kunnen later gemakkelijk worden gebruikt.

De toepassingen van Perfect Privacy VPN

Perfect Privacy is niet zo uitgebreid met zijn eigen apps, maar ze zijn er echt goed voor gemaakt, hoewel ze er niet allemaal hetzelfde uitzien als andere VPN-Services. Er is een PP-manager voor Windows, macOS en een StrongSwan-app voor Android. Op iOS-apparaten kunt u met een gerust hart de IEKv2-integratie gebruiken die beschikbaar is in het besturingssysteem. Er is ook een SSH-manager en een Linux-applicatie. Verder kunt u door de verschillende mogelijkheden om verbinding te maken met PP nog een hele reeks andere toepassingen gebruiken, PP kan ook gebruikt worden op routers of andere apparaten.

Beschikbare protocollenEigen protocolIKEv2L2TP / IPSecMulti-hopVPNOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTPSOCKS5SSL / Proxy
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSASUSWRTDD-WRTLinuxMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngels

Snelheid getest met Perfect Privacy VPN

De servers van Perfect-Privacy hebben geen onnodige ballast en zijn geoptimaliseerd om volledig te werken in snelle DDR3 RAM (tijdelijke opslag), wat resulteert in extreme snelheden. De VPN Manager biedt altijd een overzicht van het gebruik en de beschikbare bandbreedtes. Zelfs verbindingen over meerdere locaties (cascade-aansluitingen voor meerdere kookplaten) zorgen voor comfortabel werken. Je kunt het niet echt beter doen. De lonen zijn absolute topwaarden op alle gebieden in de uitzending en ook de PING-tijden. Naar mijn mening absoluut voorbeeldig!

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 06.06.2020

Privacy met Perfect Privacy VPN

Het echte beroep van VPNProvider zijn de functies voor het beschermen van identiteit in het hele netwerk. Om het in een paar technische termen te zeggen: WOW…. Wauw!! De servers zijn allemaal volledig zonder opnameservices, de volledige configuratie inclusief het registratieproces vindt alleen plaats in het tijdelijke geheugen en wordt automatisch verwijderd wanneer opnieuw opgestart. U kunt uw identiteit op meerdere locaties hebben (Multi-hop) vergelijkbaar met de TOR-netwerk vermomd en heeft nog steeds een comfortabel snelheidsvoordeel. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd tijdens het registreren en als u wilt, kunt u ook gecodeerde e-mailcommunicatie verzenden. Er is aan alles gedacht dat helpt om gevolgtrekkingen bij gebruikers te voorkomen en daarom is de service anonimiteit de duidelijke NUMBER 1 in alle tests die ik tot nu toe heb gedaan! U kunt ook volledig anonieme betaalmethoden gebruiken, informeer gewoon bij de klantenservice!

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Video Tutorial:

Multi-hop VPNCascading over meerdere servers met Perfect Privacy (MultiVPN)

Streamen met Perfect Privacy VPN

Streaming is daarmee veilig in welke vorm dan ook VPNde service heeft echter niet de mogelijkheid om geografische blokken te omzeilen naar premium videoportals. veel VPN Services gebruiken hier SmartDNS om gebruikers in staat te stellen Netflix, DAZN of Sky te zien, bijvoorbeeld in het buitenland. Perfect-Privacy maar gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit,

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformszattoo (CH)WaipuJOYNTVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsDisney + (VS)Hulu (VS)Amazon Prime Video (VS)Netflix (VS)Apple TVBekijk ESPN (VS)Kanaal 4 (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)FOX (VS)NBC (US)Showtime (VS)FLIX (VS)epix (VS)HBO Now (VS)ITV (VK)Eurosport (VK)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Sky News (VK)Bloomberg (VK)BT Sports (VK)Kanaal 4 (VK)Sky Go (IT)YouTubeSpotifystarz (VS)hustlerTV (VS)PenthouseTV (VS)PlayboyTV (VS)

Download & Torrent met Perfect Privacy VPN

Perfect-Privacy is natuurlijk ideaal voor torrent, omdat er zelfs port forwardings zijn die kunnen worden ingesteld en gebruikt in verschillende torrent-clients. Het is al duidelijk dat er geen problemen zijn met de beveiliging, in feite zijn de maatregelen die PP gebruikt veel te hoog vanwege de vereiste beveiliging, zelfs als het niet wordt aanbevolen om neurorouting of cascades te gebruiken voor torrenting, zal het gewoon niet goed samengaan ,

Anders is PP natuurlijk 100% veilig vanwege exploratie of waarschuwingen.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Perfect Privacy VPN op de router

Perfect Privacy kan gedaan worden met OpenVPN op veel VPN-Gebruik routers zonder problemen. De dienst werd ook geleverd door de VPN-Routerfabrikant: Vilfo is rechtstreeks aan hun systeem toegevoegd en maakt vrijwel alle andere mogelijke routerimplementaties mogelijk. De server biedt de mogelijkheid om er internet over te gebruiken met meer dan 400MBit / s. Ideaal dus voor stabiel en permanent gebruik VPNRouters.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

Perfect Privacy VPN voor online gamen

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

Perfect Privacy VPN reizend

De service biedt de apps voor mobiele apparaten en kan extra functies bieden op macOS en Windows, naast praktisch elke bestaande VPN-Bypass slot. Maar aangezien dit alleen betrouwbaar werkt via deze twee systemen en de service zwakke punten vertoont, zelfs bij het streamen van Duitse videoportals, is het niet de eerste keuze voor frequente reizigers.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

De klantenservice van Perfect Privacy VPN

De klantenservice van PP wordt gegarandeerd door e-mail en tickets, maar als er problemen zijn, kan het personeel (iedereen spreekt Duits!) Ook helpen met problemen met het gebruik van de teamviewer. Er is ook veel informatie en uitwisseling van standpunten op het forum Perfecht-Privacy. Al met al een zeer goede klantenservice.

Volledig Duitse klantenservice!

Service
Taal van de applicatiesDeutschEngels
ServiceFAQ websiteForum
Taal in klantenserviceDeutschEngels

Functioneel overzicht van Perfect Privacy VPN

Perfect Privacy zit boordevol functies en heeft met “neurorouting” een volledig unieke functie gecreëerd die geen enkele andere provider heeft. De verscheidenheid aan functies bevestigt de service in onze tests als de veiligste provider voor het beschermen van de identiteit van gebruikers.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Veel gestelde vragen over Perfect Privacy VPN


Meer berichten over Perfect-Privacy VPN

Perfect-Privacy Doos

Wat Perfect-Privacy VPN anders dan andere providers!

Perfect-Privacy VPN Verschillen met anderen VPN Aanbieders De volgende lijst met 17 verschillende functies onderscheidt de VPN Leverancier Perfect-Privacy van ...
Meer lezen ...

Geplaatst op:02 / 02 / 2016

4 gedachten over "Perfect Privacy VPN "Ervaring, evaluatie en alternatieven"

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links