ProtonVPN Testrapport 2020: beste gratis service - onbeperkt in tijd

ProtonVPN

4 USD
8.4

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.7 / 10

Ausstattung

7.9 / 10

Service

7.5 / 10

prijs

7.5 / 10

Voordelen

  • Gratis, data-onbegrensd permanent tarief
  • Uitstekende transparantie
  • TOR (Onion) -verbinding beschikbaar
  • Dood schakelaar beschikbaar

negatief

  • Alleen openVPN en IKEv2-protocol in gebruik
  • Complexer tariefmodel
  • Topfuncties alleen beschikbaar tegen hogere prijzen

ProtonVPN recensie

ProtonVPN is vrijwel de "grote broer" van de wereldberoemde ProtonMail-service. De gecodeerde e-mailservice heeft terecht veel fans, maar hoe zit het met de zijne VPN Hangend aan? We hebben een protonVPN Test uitgevoerd en enkele interessante inzichten opgedaan. Meer in het volgende artikel.
ProductProtonVPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAnonieme communicatieFirewall beschermingHoge anonimiteitVeilige gegevensoverdrachtStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentTOR (.onion) toegangVPN-router

Onze conclusie over ProtonVPN

De aanbieder heeft niet alleen een uitstekende transparantie, maar vooral het beste gratis tarief dat momenteel beschikbaar is. U hebt geen gegevensbeperkingen en kunt deze permanent gebruiken (zonder proefperiode of iets dergelijks). Een ideale gelegenheid voor iedereen VPN Incidentele gebruikers. Als u echter streaming wilt uitvoeren, bestanden wilt delen, enz., Bent u in betere handen met de betalingsplannen. Deze zijn echter geprijsd in het bovenste segment afgewikkeld. De topvoordelen zoals de sterk aanbevolen TOR / Onion-functie, krijg je alleen als je meer geld in de hand neemt. protonVPN werkt goed voor IPTV en het omzeilen van geografische vergrendelingen. Sky en Amazon Video blokkeren de provider echter.

Over ProtonVPN

ProtonVPN is een Zwitsers bedrijf dat de strijd voor meer privacy op internet is begonnen met de versleutelde e-mailservice ProtonMail. Dit heeft wereldwijd veel fans - wat we je kunnen vertellen in ons ProtonMail-testrapport. Net als de ProtonMail is Proton dat ookVPN een product van de wetenschapselite van CERN.

bedieningslocatieZwitserland
billing locatieZwitserland
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties50
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Proton prijzen en tarieven VPN

Een van de grootste voordelen van protonVPN is dat de service met servers in Japan, Nederland en de Verenigde Staten ook gratis beschikbaar is. En niet alleen voor een testperiode, maar echt "voor altijd" - en zonder gegevensbeperking en ook op alle apparaten! Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om YouTube-video's te bekijken. Maar voor streaming en het delen van bestanden is de gratis versie van ProtonVPN niet aanbevolen.

Gratis protonVPN Server - overbelast!

Algemene prijzen bij ProtonVPN is niet gemakkelijk door te zien. Over het algemeen bevindt de aanbieder zich echter in het hogere prijssegment. Afgezien van het echt geweldige gratis tarief, kunt u een van de volgende vier opties krijgen - afhankelijk van de services die u wilt gebruiken.

De individuele tariefvoorwaarden en beschikbare functies zijn te vinden op de website van de aanbieder.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (12 basismaanden)48 USD (per maand 4 USD)
Tarief (12 plus maanden)96 USD (per maand 8 USD)
Tarief (12 visionaire maanden)288 USD (per maand 24 USD)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account10
testmogelijkhedenGratis tarief beschikbaar

Protons toepassingen

Proton was dat vroegerVPN alleen beschikbaar als Windows-toepassing. Maar de Zwitserse provider is met zijn tijd meegegaan en biedt nu de juiste software voor bijna alle apparaten. Proton Open maakt gebruik van het coderingsprotocolVPN en sluit zich dus aan bij de meerderheid van de providers.

Beschikbare protocollenIKEv2OpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSASUSWRTDD-WRTMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngels

Snelheid getest met protonVPN

Proton overtuigt in zijn betalingstarievenVPN met zeer goede snelheden en hoge stabiliteit. Met het gratis tarief ziet de snelheid er - uiteraard - niet zo rooskleurig uit. De servers hebben vaak te maken met congestie en dat heeft natuurlijk invloed op de snelheid.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 09.11.2020

Privacy met protonVPN

Natuurlijk is een gratis tarief alleen niet goed VPN, Een uitgebreide bescherming van uw privacy en gegevens is vereist! Nogmaals, ProtonVPN punten: De service, zoals ProtonMail, is gevestigd in Zwitserland en is gebaseerd op maximale transparantie en extreem vertrouwenwekkende maatregelen. De aanbieder publiceert regelmatig transparantierapporten waarin informatieverzoeken en het bijbehorende antwoord worden weergegeven.

ProtonVPN Transparantierapport op elk moment beschikbaar!

Dit rapport is ook niet verborgen, maar is voor iedereen op het protonVPN Bekijk website (Transparantierapport ProtonVPN). Het zou fijn zijn als dit positieve voorbeeld ook anderen zou zijn VPNAanbieders in plaats van alleen maar lege beloftes weg te gooien die de realiteit niet weerstaan. Er zijn helaas echt enkele zwarte schapen in de industrie.

Amerikaanse autoriteiten ondervinden een sterke weerstand tegen de verspreiding van gegevens in Zwitserland

In principe eist de VS dat Zwitserland zijn eigen wetgeving inzake auteursrechtkwesties gewoon negeert en ook privégegevens van burgers verstrekt. Gelukkig hebben de Amerikaanse autoriteiten tot nu toe graniet bijten op de Zwitsers en waren de gegevens veilig. Het valt nog te hopen dat de VS niet zal zegevieren. Want wie van ons wil voorwaarden zoals in Duitsland met waarschuwingen & Co ...

Welke gegevens verzamelt Proton?VPN van jou

Als het gaat om het delen van gegevens, is het natuurlijk ook essentieel om te weten welke van uw gegevens een provider überhaupt zou kunnen doorgeven. Dat is bij ProtonVPN niet echt veel, omdat de service alleen de tijdstempel van je laatste login bewaart. Als u zich opnieuw aanmeldt, wordt de oude stempel verwijderd. Het bevat ook alleen de datum en tijd van indiening. IP-adres, locatie enz. Blijven verborgen - en daarmee uw identiteit.

Ook gehuurde server in gebruik

Helaas gaat Proton verderVPN maar niet zoals oorspronkelijk puur op hun eigen server. De servers (632-servers in meer dan 44-landen) worden gedeeltelijk verhuurd, de IP-adressen zijn afkomstig van de hosts. Wat de gebruikte protocollen betreft, gebruikt ProtonVPN exclusief openVPNDit is veilig en netjes geïmplementeerd, van authenticatie tot datatransmissie. Omdat alleen dit ene protocol wordt gebruikt, kunt u geen externe apparaten zoals routers, gameconsoles enz. Aansluiten!

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Streaming met protonVPN

ProtonVPN kan zeker scoren met zijn gratis tarief - maar niet met streaming. Zoals eerder vermeld, zijn de snelheden gewoon niet voldoende voor streaming van hoge kwaliteit. Jammer, want de service is erg veilig en beschermt z. B. voor waarschuwingen. Maar er zijn ook premiumtarieven met uitstekende snelheden. Je zult echter ook pech hebben met Duitse videoportals zoals Netflix of Sky. Omdat veel providers Proton blokkerenVPN.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsN24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsHulu (VS)Netflix (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)HBO Now (VS)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Kanaal 4 (VK)YouTubeSpotify

Download & Torrent met ProtonVPN

Snelheid is natuurlijk ook erg belangrijk voor torrenting. En ook hier kan het gratis tarief niet overtuigen. Maar het belastbare protonVPN des te meer. Omdat de service een echt goede bescherming tegen waarschuwingen garandeert en de anonimiteit van zijn gebruikers zeer goed waarborgt. Een betrouwbare partner voor veilig torrenting!

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

ProtonVPN op de router

ProtonVPN kan worden gebruikt op routers. Dat is het goede nieuws. De gebruikte Open heeft echter effectVPN heeft een negatieve invloed op de snelheid van de gegevensverbindingen en verbruikt onnodig veel bronnen.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

Proton VPN voor online gamen

ProtonVPN kan veel doen. Online gaming is daar niet een van. Je kunt de service gewoon niet gebruiken op gameconsoles.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

Proton VPN reizend

Proton is niet erg aanpasbaar protocollenVPN maak reizigers roet in het eten. Er kan geen verbinding met de service worden gemaakt in hotelnetwerken en in landen met beperkingen. Dus dan sta je zonder VPN en zonder toegang tot internet zoals de stemming u brengt.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Proton's klantenserviceVPN

ProtonVPN laat u niet alleen met vragen en problemen. U kunt de website met veelgestelde vragen raadplegen voor eerste hulp. Of u kunt per e-mail contact opnemen met het ondersteuningsteam.

Service
Taal van de applicatiesEngels
ServiceE-mailFAQ website
Taal in klantenserviceEngels

Functieoverzicht ProtonVPN

ProtonVPN heeft een aantal functies bedacht zoals KillSwitch, Tor-Onion-verbinding voor zijn gebruikers. De provider kan andere topproviders bijhouden. Meestal moet je echter dieper in je zak graven voor de spannende extra functies.

ProtonVPN Kill Switch

SecureCore-functie: tegen massabewaking en gerichte monitoring

Met SecureCore biedt ProtonVPN zijn gebruikers een efficiënt voordeel tegen bewaking: ook hier het dataverkeer tussen de VPNServers draaien om VPNVerbindingen om het traceren van individuele verbindingen op internet te voorkomen.
ProtonVPN Secure Core

Boven: TOR (UI) functie beschikbaar!

ProtonVPN is een van die services waarbij u het Tor-netwerk rechtstreeks via een van de VPNServer kan gebruiken. Proton heeft hetVPN creëerde echt een geweldige prestatie voor de gebruikers, die vele pluspunten heeft. U kunt ook omgaan met een ernstig beveiligingslek in het TOR-netwerk. Wat we echter niet prettig vinden in deze context, is dat u uw eigen tarief nodig hebt om deze functie te gebruiken. Dit is natuurlijk duurder en er zijn maar weinig servers waarop de functie echt werkt.

Veelgestelde vragen over ProtonVPN

Is het mogelijk om te protonerenVPN gratis te gebruiken?

Ja, protonVPN biedt een gratis tarief. En dat is echt goed - zonder datalimieten en kan ook voor onbeperkte tijd worden gebruikt.


Geplaatst op:08 / 14 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links