veiligerVPN - Eenvoudig, anoniem en veilig.

veiligerVPN

2.5 Amerikaanse Dollar
9

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.0 / 10

Ausstattung

8.8 / 10

Service

8.8 / 10

prijs

9.1 / 10

Voordelen

 • Israëlische aanbieder met uitstekend gebruiksgemak
 • Software / Apps en ook Chrome-extensie zijn eenvoudig en veilig te gebruiken
 • Geen opslag van logbestanden
 • Snelle verbindingen en veilige protocollen
 • 24h gratis onbeperkte proef!

negatief

 • Alleen beschikbaar in het Engels

veiligerVPN test

veiligerVPN is de service van de Israëlische provider Safer Social Ltd, gevestigd in Tel Aviv. De provider heeft de benodigde toegangssoftware voor hem begrepen VPN-Service zo eenvoudig mogelijk en biedt ook een vereenvoudigde versie ook rechtstreeks als een uitbreiding voor de Google Chrome-browser. Dus zelfs beginners zijn binnen een paar minuten goed beschermd met een VPNLocatie verbonden. Dit is een prettig voordeel, omdat technische trucs niet voor elke gebruiker zo'n gemakkelijke taak zijn.

ProductveiligerVPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAnonieme communicatieFirewall & beschermingHoge anonimiteitNetflix (DE)Gebruik in ChinaVeilige gegevensoverdrachtSkyGo (DE)Sloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPNrouters

Onze conclusie over de kluisVPN recensie

We hebben kluisjesVPN ook leuk vanwege de eenvoud. De service biedt veel dat gebruikers naar je hoofd laat zoeken VPNWens en is duidelijk en begrijpelijk gebleven. Natuurlijk is het ook een groot voordeel als je rechtstreeks en zonder tv live kijkt VPNSoftware kan eenvoudig worden gebruikt via de Google Chrome-browserextensie. Dat u niet beschermd bent bij het gebruik van andere applicaties (torrent, e-mailprogramma's, enz.) Moet worden vermeld. We bevelen Safer aanVPN iedereen met weinig ervaring VPN Services heeft de voorkeur of gewoon een eenvoudige goedkope service.

veiligerVPN probeer het gratis!

Bedrijfsgegevens

Hoe veiligerVPN Netwerk omvat nu meer dan 400 actieve servers in 34 verschillende landen. Deze serverselectie is nodig omdat meer dan 500.000-gebruikers de service al gebruiken. De servers worden voortdurend uitgebreid om echt elke gebruiker de volledige bandbreedte te bieden. De gebruiker zelf hoeft echter maar één land te kiezen, de rest gebeurt door de technologie op de achtergrond, die automatisch de snelst beschikbare server selecteert. Alle servers ondersteunen de VPN Protocollen PPTP, OpenVPN en L2TP / IPsec, waardoor het geschikt is voor alle apparaten.

bedieningslocatieIsraëlVerenigde Staten
billing locatieVerenigde Staten
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties50
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven van privéVPN

Hoe veiligerVPN Tarieven zijn beschikbaar met een maandelijkse looptijd, 6 maanden of zelfs voor 12 maanden.

 • Onbeperkte bandbreedte / snelheid
 • Het gebruik van software en apps
 • 24h live chat klantenservice of zelfs per e-mail
 • Op elk moment server verandering
 • Toegang tot en gebruik van 90 + Server in 39 verschillende landen wereldwijd
 • Hoge codering tot 256-bit
 • Afstand van logfile / activiteitenopslag, op elk moment
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • geen verborgen kosten
 • Altijd vooruitbetaald, dus alle tarieven worden geleid door vooruitbetaling zonder contract.
Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)12.95 Amerikaanse Dollar
Tarief (12 maanden)65.88 Amerikaanse Dollar (per maand 5.49 USD)
Tarief (36 maanden)89.99 Amerikaanse Dollar (per maand 2.5 USD)
Aantal gelijktijdige verbindingen per account5
testmogelijkhedenGeld Terug GarantieBeperkte gratis proefperiode (zonder betaling)

De apps en protocollen

Een van de grote troeven van SaferVPN zijn heel duidelijk VPN- Toegang tot applicaties en software. Deze zijn beschikbaar voor Windows, Mac OSX, Android, Apple iOS en ook als een uitbreiding voor de Google Chrome-browser. Kortom, ze lijken allemaal erg op elkaar en verwarren de gebruiker niet met te veel instellingsopties. Het volstaat om in te loggen met zijn gebruikersgegevens (e-mail + wachtwoord) en een server (land) te selecteren nadat u op "VERBINDEN" hebt gedrukt. De rest gebeurt vanzelf en binnen enkele seconden bent u al verbonden. Er zijn ook instellingsopties, zodat u tussen de verschillende kunt schakelen VPNProtocollen of enkele beveiligingsinstellingen. Maar het is niet nodig omdat alles al is geconfigureerd.

Beschikbare protocollenIKEv2L2TP / IPSecOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)PPTPSSL / Proxy
Eigen applicaties / appsAndroidApple iOSASUSWRTChrome-extensieDD-WRTKODI-add-onMac OSXOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngels

Speedtest

Sindsdien bij SaferVPN We hebben altijd de mogelijkheid gevonden om verbinding te maken met de snelste verbinding, we konden geen snelheidsverlies in onze test vinden. We hebben altijd geweldige resultaten gehad waarmee je eenvoudig kunt streamen. Allemaal zonder onderbrekingen. Zelfs over een langere periode.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 06.06.2020

Beveiliging en anonimiteit

veiligerVPN vertrouwt op een strikt NO-LOGGING-beleid, zodat volledig wordt afgezien van het loggen of opslaan van gebruikersactiviteit. Op geen enkel moment. Dit stelt gebruikers in staat om er zeker van te zijn dat alle activiteiten volledig anoniem kunnen plaatsvinden en ook in het verleden door staatsbewakingsmaatregelen. De gegevensoverdracht is gebaseerd op het bekende VPNProtocollen openenVPN, L2TP / IPse en PPTP. Natuurlijk raad ik altijd alleen de Open aanVPN Standaard in gebruik, omdat dit als bijzonder veilig wordt beschouwd.

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

veiligerVPN voor tv- en videostreaming

Tv en videostreaming vanuit het buitenland zijn belangrijke redenen voor veel gebruikers van SaferVPN, De servers en het netwerk zijn dienovereenkomstig geoptimaliseerd en garanderen altijd een goede transmissiesnelheid. Veel gebruikers die zich richten op tv / videostreaming gebruiken alleen de handige Google Chrome-browserextensie. Het is dus niet nodig om naast het apparaat software te installeren en u kunt nog steeds de gewenste locatie selecteren om rechtstreeks verbinding te maken via de browser.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)DAZN (EN)Sky (DE)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)WaipuJOYNTVNowARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

Download & Torrent

De provider is ook erg populair voor torrent-doeleinden. Het is volledig toegestaan ​​en mogelijk. U kunt ook waarschuwingen vermijden en dit alles zonder snelheidsverlies! We raden vooral servers in Rusland, Nederland, Zwitserland en Zweden aan, omdat deze extreem snel zijn.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

Het VPN verbinding maken met een router is een uitstekende oplossing voor het eenvoudig beschermen van alle apparaten. veiligerVPN ondersteunt in dit geval alle vereiste protocollen en kan eenvoudig worden gebruikt met een ASUS-router.

Instructies in het Duits:

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaat

online Gaming

Met veiligerVPN u kunt worden beschermd bij het spelen van online games. Er is DDoS-bescherming, maar geen speciale software voor gameconsoles. Toch kun je dat VPN gebruik voor deze doeleinden en worden beschermd. een VPN met apps voor Xbox en Playstation VyprVPN.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

VPN reizend

Veiliger aanbiedingen speciaal voor reizigersVPN de geweldige functies van het omzeilen van geoblokkades. Hiermee VPN je kunt bijna alle gebruikelijke videoplatforms blijven gebruiken wanneer je op reis bent. Desondanks zijn er geen functies zoals Shadowsocks waarmee u zelfs in openbare netwerken extra bescherming zou hebben.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

Klantondersteuning van Safer VPN is gewoon perfect. Er is een livechat en u krijgt snel antwoord op uw vragen en problemen. U kunt ook contact opnemen met de service via e-mail of eenvoudig zoeken naar oplossingen op de website met veelgestelde vragen. Na de VPN is heel eenvoudig, er zijn meestal geen vragen over het gebruik.

Service
Taal van de applicatiesEngels
ServiceE-mailFAQ websiteLive chat
Taal in klantenserviceEngels

features

veiligerVPN is geen enorme functie rijk VPN- Service, wat het ook zo speciaal maakt! Het is eenvoudig, gemaakt voor elke gebruiker, veilig en veroorzaakt weinig verwarring VPN- Nieuwelingen.

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Häufig gestellte Fragen

Is veiligVPN helemaal veilig?

Ja. Alle benodigde beveiligingsfuncties zijn beschikbaar, die u nodig hebt om veilig te kunnen streamen en geen waarschuwingen te ontvangen.

Waar komt het vandaan? VPN?

De bedrijfslocatie van de VPN- Service is in Israël. De wetgeving van het land heeft een positief effect op de veiligheid van klanten.


Geplaatst op:07 / 04 / 2016

1 dacht aan "VeiligerVPN - Eenvoudig, anoniem en veilig. "

Laat een bericht achter