Review: securevpn.to - Wie zit erachter?

securevpn.to

6.26 Amerikaanse Dollar
4.5

Geschwindigkeit

8.0 / 10

Privatsphäre

0.0 / 10

Ausstattung

6.0 / 10

Service

5.0 / 10

prijs

3.5 / 10

negatief

  • Geen informatie beschikbaar voor de operatoren
  • Geen wettelijke bescherming tegen de exploitant
  • Eigen applicatie alleen beschikbaar voor Windows.
  • Alleen betaalmethoden die geen invloed hebben op de operator
  • We kunnen de naleving van normen voor gegevensbescherming niet evalueren zonder gegevens over operators te kennen.

Mij ​​werd vaak gevraagd of ik die had VPNProvider securevpn.to weten. Volgens mijn lezers: "Een echt geweldige VPN Service en biedt absolute anonimiteit. ". Dit is natuurlijk voor mij een reden om deze aanbieder nader te bekijken.

Wie zit erachter?

Het eerste dat opvalt, is dat de aanbieder geen bedrijfsidentificatie aangeeft, zelfs geen locatie van de vestiging. Opdruk ontbreekt hier volledig. Dit is natuurlijk al een speciale situatie, als men daarom niet weet wie de dienst daadwerkelijk exploiteert en volgens welk wettelijk kader dit ook moet worden geëvalueerd.

Natuurlijk betekent een aanbieder zonder opdruk altijd een zeker risico voor de integriteit van het gebruik!

securevpn.toDetails
bedrijfslocatieOnbekend, geen personen of bedrijf bekend.
serverlocatiesLocaties in 24 verschillende statussen meer dan 30 + beschikbare actieve servers
taalversiesEngels
VPNprotocollenOpenVPN UDP & TCP tot 256-bit, SOCKS5-proxy, STunnel
Bestanden delen Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 1
VoIP Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 1
DNS lek Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 1 Alleen met client voor Windows
IP-lek Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 1 Alleen met client voor Windows
WebRTC-lek Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 1 Alleen met client voor Windows
Windows-aanmelding Lek Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 6 Geen bescherming
logfiles Review: securevpn.to - Wie zit erachter? 6 In tegenstelling tot de verklaringen van de leverancier staan ​​op de VPNServers registreren heel goed de inlog- en uitlogtijden van gebruikers met hun echte IP-adressen.
toegang softwareGeen eigen toegangssoftware beschikbaar. Maar instructies en ook hulp van de klantenservice. Consistente beveiliging door open software die wordt gebruikt.
Speciale functiesSTunnel, Socks5 Proxy, software alleen voor Windows-apparaten, anders gratis oplossingen voor OpenVPN
tarieven1 maand € 11,50 / 6 maanden € 53 / 12 maanden € 95 (~ € 7,95 / maand)

De technologie - server

securevpn.to gebruikt gehuurde servers op verschillende locaties wereldwijd en biedt alleen Open naast SOCKS5 Proxy en STunnelVPN als een verbindingsprotocol. Hoewel dit een zeer veilige standaard is, vereist het toegang tot gratis software, wat de toepasbaarheid voor de meeste gebruikers aanzienlijk vermindert. Kortom, securevpn.to is compatibel met dergelijke providers ZorroVPN vergelijkbaar. Deze provider biedt echter de veel grotere serverselectie en, nog belangrijker, ook VPNCascades op. De server van securevpn.to biedt ook normale en verwachte prestaties, dus het verlies is openVPN typisch bij 5-10% van de bandbreedte, wat absoluut normaal is en ook dicht bij een niet al te drukke server kan zijn.

securevpn.to biedt alleen toegang via OpenVPN en eenvoudig VPN Server.

Prijzen en betalingsmethoden

De aanbieder biedt verschillende betalingsopties en deze zijn primair zo ontworpen dat zelfs een betaling mogelijk is zonder dat de aanbieder zelf zijn identiteit moet onthullen. Wat duidelijk twee dingen aangeeft: de aanbieder betaalt geen belasting of hij heeft iets te verbergen. Een anonieme betaalmethode biedt gebruikers geen voordelen, omdat het gebruik van een VPN Servers is sowieso altijd publiekelijk bekend (verbinding van de gebruiker met VPNServer is transparant op internet) moet meer zijn dan sceptisch.

securevpn.to staat betalingen toe met Paysafecard, PerfectMoney, Etherum en Bitcoin, (Bitcoin-transacties moeten worden geëlimineerd vanwege de dure overdrachtskanalen)

securevpn.to heeft geen contracten met bekende betalingsdienstaanbieders, vermoedelijk omdat u geen wettelijke basis heeft voor de werking van de dienst. Vermeende voordelen ontstaan ​​alleen voor securevpn.to zichzelf, maar niet voor de gebruikers.

PeriodeprijsEuro per maand
1 maand10.00 €10.00 €
3 maanden25.00 €8.33 €
6 maanden45.00 €7.50 €
1 jaar75.00 €6.25 €
2 jaar120.00 €5.00 €
Veilig BestellenVPN Niet-logbestendig
Veilig BestellenVPN Niet-logbestendig

securevpn.to de "No-Logging Proof"

Er zijn opdrachten op Linux die deze tekst met deze uitgangen zouden weergeven, maar het is gewoon geen bewijs dat dit het geval is. Het "gezaghebbende bewijs" is niets anders dan een eenvoudige weergave en heeft uiteindelijk geen betekenis.

Ik heb daarom een ​​test gedaan die licht in het donker zou moeten brengen en heb herhaaldelijk met hetzelfde IP-adres verbinding gemaakt met dezelfde server en zie, de server heeft mij in ieder geval hetzelfde interne IP-adres toegewezen. Dat bevestigt dat VPNServer gebruikt natuurlijk een intern logbestand. Anders zou het nauwelijks haalbaar zijn, maar het is gewoon verrassend dat de exploitanten nu neerbuigend zijn om te publiceren en, voor het grootste deel, helaas, slechts een paar deskundige gebruikers, foto's als bewijsmateriaal.

De beweerde bewijzen zijn niets anders dan afbeeldingen zonder betekenis!

nep vakantie foto's
nep vakantie foto's

Mijn conclusie voor securevpn.to

Houd dergelijke aanbieders alsjeblieft af!
Er zijn al voldoende gratis providers die feitelijk geen contactgegevens of bedrijfsgegevens hebben en die vervolgens frauduleus werken. Securevpn.to legt ook niet uit waarom operators anoniem willen blijven. Natuurlijk is dit niet ten behoeve van de gebruikers, waarom zou dat er een zijn als u niet weet wie u kunt vertrouwen? Ook zijn afbeeldingen die het bewijs moeten leveren dat de provider geen logbestanden gebruikt, niet alleen het opbouwen van vertrouwen.

Voor hetzelfde geld krijg je ook providers die veel betere bescherming bieden door cascades en ook transparante eigenaren en operators hebben structuren.


Geplaatst op:12 / 27 / 2017

6 gedachten over "Review: securevpn.to - Wie zit erachter?"

Laat een bericht achter