Shellfire VPN + Shellfire Box testrapport

Shellfire VPN & Shellfire Doos

3.96 EUR
8.9

Geschwindigkeit

8.9 / 10

Privatsphäre

8.8 / 10

Ausstattung

8.5 / 10

Service

9.9 / 10

prijs

8.2 / 10

Voordelen

 • Shellfire Box maakt een zeer eenvoudige verbinding van alle apparaten met één mogelijk VPN
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Alles in het Duits
 • Bankafschrijving ook mogelijk in Duitsland
 • Gratis tarief beschikbaar

negatief

 • Optimalisatie-eisen voor de functies
 • Duitse provider - maar weigert gegevens door te geven aan overheidsonderzoeken (omdat hij niets bespaart)
Verbindingen per account5
Tarief (1 maand)8.76 EUR
Tarief (12 maanden)63.96 EUR (per maand 5.33 EUR)
Tarief (24 maanden)95.12 EUR (per maand 3.96 EUR)
testmogelijkhedenGratis tarief beschikbaarGeld Terug GarantieBeperkte gratis proefperiode (zonder betaling)
video platformsNetflix (DE)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)ARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)

VPN-Makers hechten (hopelijk) veel belang aan de veiligheid van hun gebruikers. Shellfire VPN gaat nog een stap verder en heeft een extra tool ontwikkeld voor het comfort van de gebruikers. We hebben ze Shellfire Box en natuurlijk de bijbehorende Shellfire VPN keek dichterbij. Wat is er aan de hand met het kleine "wonder ding" - en zou het iets voor u zijn?

Waarom ingewikkeld als het gewoon werkt? Dit geldt voor veel dingen in het leven en ook - of vooral - voor VPNs. Met name leken willen een ongecompliceerde behandeling om hun privacy optimaal te beschermen. Op dit verzoek Shellfire reageerde met de ontwikkeling van een kleine WLAN-box. De Shellfire Box is een heel eenvoudige tool om automatisch een PPTP te maken VPN-Aansluiten. Je kunt het gebruiken om je hele appartement of al je apparaten met één druk op de knop te bedienen Shellfire VPN veilig. Voor deze server ben je dan beschikbaar in 29-landen en zelfs een gratis tarief. Maar daarover later meer.

De Shellfire Box beschermde uw privacy met één druk op de knop

Zo saai, zo ingenieus: het Shellfire Box is eigenlijk niets meer dan een eenvoudige WLan-router in mini-formaat, die scoort door een eenvoudige bediening. U selecteert eenvoudig uw server en u bent er in een mum van tijd klaar voor VPN verbonden en online. Nou, dat zou zonder de doos werken.

Shellfire VPN WiFi-box

Werkelijk alle apparaten kunnen met de Shellfire VPN verbonden zijn!

Maar het voegt er ook aan toe dat je al je apparaten echt in één wasbeurt kunt wassen Shellfire VPN U kunt ook tv-toestellen, AppleTV, gameconsoles, enz. Aansluiten VPN aansluiten. Dus echt praktisch en niet duur: de Shellfire Doos kost ongeveer 25 euro. Je kunt echter alleen met Shellfire VPN worden gebruikt. Als alternatief is er natuurlijk de mogelijkheid dat VPN sluit u aan op een router en bouw een thuisnetwerk op. U vindt meer informatie in onze instructies: WLAN-router met VPN gebruiken!

Een paar minuten en de Shellfire Box is klaar voor gebruik

Dit is natuurlijk een beetje ingewikkelder en werkt niet met iedereen VPN Aanbieders. De Shellfire VPN Box is echter al van tevoren voor u geconfigureerd en is van de 1. Seconden gecodeerd geverifieerd. Als een protocol gebruikt de doos OpenVPN en garandeert zo uw bescherming tegen het bewaren en manipuleren van gegevens door derden. Uw IP-adres blijft altijd anoniem. Wat het bereik betreft, kunt u de gebruiken Shellfire VPN Box dekking van een appartement met maximaal 100 m2. Alle apparaten verbonden met de WLan worden automatisch verbonden met de VPN verbonden! Dus je kunt bijvoorbeeld met je SmartTV georestrictions van z. Netflix, Sky, Amazon Video, enz., En stream buitenlandse inhoud die anders zou worden geblokkeerd.

Shellfire VPN: kleine functionaliteit

de Shellfire Box is er een. Je hebt natuurlijk ook de juiste nodig VPN. En die van ons heeft Shellfire VPN Testresultaten zijn een goede - zo niet uitstekende - oplossing. De dienst is beschikbaar voor verschillende apparaten - zoals Windows, Android, iOS of Mac. De apps zijn prima te gebruiken, maar bieden slechts een klein aantal functies en kunnen worden geoptimaliseerd. Er is bijvoorbeeld geen kill-schakelaar en geen malwareblokker beschikbaar. Dat is natuurlijk niet verrassend, want achter Shellfire VPN is een vrij klein team uit Duitsland en geen gigantische groep. Dus ja, de ontwikkeling van de box was niet volledig zelf gefinancierd, maar hielp via crowdfunding (goed idee!

Duitse aanbieder - Duitse wetgeving

Zoals eerder gezegd Shellfire uit Duitsland. Dit betekent dat de aanbieder uiteraard onder de Duitse wetgeving valt en informatie zou moeten verstrekken in geval van verzoeken van de autoriteiten. Als hij gegevens had om te delen, wordt dat geweigerd ShellfireVPN maar. Volgens hen wordt er absoluut niets op de servers geregistreerd en daar heeft niets mee te maken Shellfire VPN zou kunnen doorgeven. De overdracht van gegevens vindt ook plaats via OpenVPN in plaats van wat erg veilig is. Desalniettemin vertrouwen wij er niet op dat u volledig anoniem blijft. Je moet geen bestanden delen en torrent Shellfire VPN gebruiken. Anders kunnen waarschuwingen worden bedreigd. Wat streaming betreft, is dit toegestaan ​​en mogelijk (in tegenstelling tot het delen van bestanden) op alle beschikbare servers.
Shellfire VPN operatie

Gemiddelde snelheid, maar voldoende

De snelheid van de VPNs waren middelmatig in onze test met 80% van de maximaal beschikbare bandbreedte. Dit komt mede door de OpenVPN Aan de andere kant lijkt encryptie Shellfire maar ook om snelheidslimieten te hebben op zijn eigen servers. Vooral bij het premiumtarief mogen deze verlagingen niet worden opgemerkt.

Shellfire VPN & Shellfire Box prijzen

Je kunt ze bekijken Shellfire Je hoeft geen doos op te zetten. Het is ook alleen mogelijk Shellfire VPN gebruiken. Je kunt echter alleen de doos gebruiken Shellfire VPN gebruiken. De aanschaf van beide in combinatie is daarom al het overwegen waard en in totaal ook goedkoper.

Shellfire VPN gebruik gratis:

 • 128 bitcodering
 • Snelheden tot max. 1.000 kbit / sec
 • Onbeperkt verkeer
 • Servers in 2-landen (Duitsland, VS)

Shellfire VPN Conclusie testrapport

Shellfire heeft met de zijne Shellfire Box voor alle gebruikers een essentiële stap naar het eenvoudige gebruik van één apparaat op verschillende apparaten VPNs speelt zich af in het hele huishouden. Een goed idee! Daarnaast is de bijbehorende Shellfire VPN goedkoop en gemakkelijk te gebruiken, een goede manier om buitenlandse inhoud te doorzoeken. Een beetje bitterheid is natuurlijk Duitsland als vestigingsplaats. Omdat bij wet Shellfire verplicht om gegevens te verstrekken (waarschuwingen!). De aanbieder beweert echter in de eerste plaats deze gegevens niet van zijn gebruikers te verzamelen en dus zeker niet door te kunnen geven. Zelfs op de functies kan Shellfire zeker nog werken. Maar al met al zijn ze het allebei VPN Service evenals de doos wordt ten zeerste aanbevolen.


Geplaatst op:09 / 15 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links