SpyOFF »ervaring, waardering en alternatieven

SpyOFF VPN

7.79 USD
6

Geschwindigkeit

6.0 / 10

Privatsphäre

4.5 / 10

Ausstattung

4.4 / 10

Service

5.5 / 10

prijs

9.5 / 10

Voordelen

 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Website en acties in het Duits
 • Absoluut voorbeeldig klantengebied met transparantie voor alle contractgegevens

negatief

 • Geen bescherming tegen WebRTC, DNS-lekken
 • Bankgegevens worden door de operator opgeslagen!
 • Geen app voor iOS, ook routerwerking uitgesloten

SpyOFF VPN recensie

SpyOFF VPN wordt veel geadverteerd in Duitse onlinemedia met "Anoniem op internet" en "Gratis test", reden genoeg om de dienst eens goed te bekijken. In ons testrapport vonden we de voor- en nadelen van de aanbieder. Hoewel de bediening redelijk gebruiksvriendelijk is, is SpyOFF niet voor alle toepassingen even geschikt.

ProductSpyOFF VPN
Aanbevolen toepassingenSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)

Onze conclusie over het SpyOFF-testrapport

SpyOFF heeft in het verleden wat transparantie gemist, maar is nu op de goede weg. De service wordt aanbevolen voor onervaren gebruikers en als u geen creditcard heeft, kunt u deze rechtstreeks van de bankrekening aftrekken. Het klantengedeelte is nu een heel eenvoudige en duidelijke portal geworden, waar u meteen een overzicht hebt van alle informatie die u nodig hebt. SpyOFF is geschikt voor het delen en streamen van bestanden en is gemakkelijk te gebruiken. Het gebruik ervan is beperkt tot Windows-, Mac OS- en Android-apparaten!

Bedrijfsgegevens

SpyOFF biedt VPN Toegang tot servers in 29 verschillende landen en codeer ook de verbindingen met PPTP, L2TP en OpenVPN Standard. Er zijn echter geen beschermende maatregelen van de exploitant tegen gerichte aanvallen zoals WebRTC-lek, maar je moet dit niet overschatten, want dit kan ook worden beveiligd met browserplug-ins.

bedieningslocatieSan Marino
billing locatie
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
serverlocaties31
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Webvideo SpyOFF VPN

SpyOFF »ervaring, beoordelingen en alternatieven 1
PRIJS-power
PRIJS-power

Prijzen en tarieven

De nieuwe en eenvoudigere prijzen zijn veel duidelijker geworden. Er is nu slechts één tarief, dat het gebruik van alle servers en applicaties zonder kwantitatieve of snelheidslimieten biedt. U kunt maandelijks of jaarlijks betalen en annuleren.

Ze bevatten:

 • Toegang tot alle servers in 29-landen
 • Onbeperkte toegang
 • Geen snelheidsbeperkingen
 • Gebruik op maximaal 3-apparaten tegelijkertijd

Wat de betaalmethoden betreft, biedt SpyOFF betaalmethoden via creditcards, automatische incasso en ook PayPal. Het wordt automatisch in mindering gebracht, maar dit proces wordt transparant weergegeven in het klantengebied en u kunt de service direct in het klantengebied stoppen.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)7.79 USD
Aantal gelijktijdige verbindingen per account1
testmogelijkhedenGeld Terug GarantieBeperkte gratis proefperiode (zonder betaling)

Apps en protocollen

SpyOFF-apps / -applicaties aanbieden voor Windows, Android en Mac OS, wat voor de meeste gebruikers voldoende lijkt. Het grote voordeel van de service is dat alles in het Duits gebeurt en heel, heel gemakkelijk te gebruiken is. Zelfs onervaren gebruikers zullen er geen problemen mee hebben.

Beschikbare protocollenL2TP / IPSecOpenVPN (TCP)PPTP
Eigen applicaties / appsAndroidApple iOSMac OSXWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutsch

 

Speedtest

De servers die ik kon testen waren altijd goed met de snelheid in het begin, maar na 3-4h is het altijd langzamer geworden. Het lijkt erop dat de IP-adressen te weinig zijn of dat de servers gewoon door sommige filesharers worden gebruikt. Je moet dus verwachten dat je van tijd tot tijd de gebruikte server moet veranderen.

Opmerking: Het is zo dat het echte IP-adres ook op korte termijn wordt gebruikt vanwege de verbroken verbinding. Daarom is het raadzaam om alle programma's te wijzigen voordat een verbinding wordt gewijzigd (Torrent, Downloads, browser) en alleen opnieuw opstarten na succesvolle serverwisseling.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 29.03.2020

Internetprivacy

Je moet die SpyOFF begrijpen VPN er worden individuele geleasde servers gebruikt, die zoals altijd een goede bescherming bieden tegen algemeen toezicht. Maar het is ook essentieel dat u de juiste instellingen in de browser maakt om zijn identiteit in elk geval te behouden, dit neemt een van de service van SpyOFF VPN eindigt niet op het einde. Wat het gebruik voor "streaming" of "het delen van bestanden" betreft, is de provider absoluut zeker. Het onderwerp "logfiles", dat voor mij vaak vervelend is, kan in dit geval ook als vanzelfsprekend worden beschouwd, maar dit is geen nadeel voor de genoemde doeleinden. Zo weet u zeker dat uw identiteit voldoende wordt beschermd.

Belangrijke opmerkingen of mogelijke problemen:

 • SpyOFF VPN biedt geen eigen DNS-server voor gebruik, dit kan een nadeel zijn. Daarom moet u de DNS-selectie op uw eigen apparaat handmatig opgeven. (DNS-provider)
 • SpyOFF slaat de bankgegevens van de gebruikers op en boekt ze onafhankelijk. U moet dat weten, en niet iedereen zal het handig vinden om zijn betalingsgegevens rechtstreeks bij u te hebben VPN-Service blijven behouden.
 • Wat betreft de bescherming WebRTC-lek SpyOFF kan dit niet voorkomen, maar er zijn overeenkomstige browser-plug-ins die u hiervoor kunt gebruiken.
 • KillSwitch is NIET ACTIEF bij het veranderen van servers! Het is zo dat het echte IP-adres ook op korte termijn wordt gebruikt vanwege de verbroken verbinding. Daarom is het raadzaam om alle programma's te wijzigen voordat een verbinding wordt gewijzigd (Torrent, Downloads, browser) en alleen opnieuw opstarten na succesvolle serverwisseling.
Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

streaming

Streaming is met SpyOFF VPN heel goed mogelijk. U bent beschermd tegen waarschuwingen en hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn eigenlijk geen onderbrekingen, aangezien de door de provider geselecteerde servers veel te beloven hebben.

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsServus TV (DE, AT, CH)

Download & Torrent

Torrenting is ook toegestaan ​​met deze service. De service biedt zijn eigen torrent-servers en u bent ook veilig voor waarschuwingen.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

Het gebruik van een VPNRouters of het gemakkelijke gebruik ervan VPN via de thuisrouter is tegenwoordig erg in trek. Den VPN Verbinding maken via de router heeft veel voordelen. U kunt uw hele gezin eenvoudig beschermen tegen gevaren op internet. Helaas biedt SpyOFF hiervoor geen geschikte applicaties aan en wordt niet aanbevolen voor deze doeleinden.

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel met

online Gaming

De service biedt geen applicaties voor gameconsoles. Bovendien is er geen speciale bescherming tegen DDoS-aanvallen en dergelijke. Hiervoor raden we zeker een andere aanbieder aan!

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

VPN reizend

Beveiligingsfuncties voor privacy in openbare netwerken zijn absoluut noodzakelijk in het buitenland. Helaas biedt SpyOFF ook hier geen geschikte functies, daarom kiezen we hier een andere VPN . Aanbevolen

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice

Een klantengedeelte moet de belangrijkste informatie voor gebruik en ook het contractgebied bieden met slechts een paar klikken. Dit is precies wat het klantengebied van SpyOFF doet VPN, die ik zou omschrijven als "voorbeeldig". Niet alleen dat u alle informatie snel kunt terugvinden, maar u beschikt ook over het contractgegevensgebied met een hoge transparantie en duidelijkheid, waarin u constant wordt geïnformeerd over betalingen, incasso's en het einde van het contract.

Service
Taal van de applicatiesDeutsch
ServiceE-mailFAQ website
Taal in klantenservice
Model SpyOFF VPN klant
Model SpyOFF VPN klant

Wie wil de service annuleren. is slechts een paar klikken van de vereiste informatie. Zo zou het moeten zijn!

SpyOFF-contractgegevens in één oogopslag
SpyOFF-contractgegevens in één oogopslag

features

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

Häufig gestellte Fragen

Bent u bij SpyOFF VPN Safe?

Als u van plan bent om verschillende videoportals te gebruiken en uzelf wilt beschermen tegen waarschuwingen, kunt u zeker gebruik maken van de service! We raden een andere aan voor maximale anonimiteit VPN.


Geplaatst op:02 / 06 / 2016

4 gedachten over "SpyOFF" ervaring, evaluatie en alternatieven "

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links