Testrapport 2020: Surfshark VPN - opnieuw nieuwe innovatieve functies

Surfshark VPN

1.87 EUR
9.4

Geschwindigkeit

9.0 / 10

Privatsphäre

9.3 / 10

Ausstattung

9.3 / 10

Service

9.3 / 10

prijs

9.9 / 10

Voordelen

 • Innvovativster VPN van het jaar 2019, met veel extra functies en zeer eenvoudige bediening
 • Duitstalige apps en klantenservice in live chat.
 • Shadowsocks-protocol is geïmplementeerd en biedt stabiele verbindingen in beperkende netwerken (China, hotels, Arabische staten)
 • VPNCascades bieden verhoogde beveiliging tegen bewaking.
 • CleanWeb (advertentiefilter) en HackLock (beveiligingscontrole) beschikbaar.

negatief

 • Amazon Prime Video en DAZN zijn niet beschikbaar op Duitse servers.

Surfshark VPN - Weet je het zeker?

Twee jaar veilig surfen op internet voor minder dan 60 Euro? Deze deal is momenteel beschikbaar op VPN-Anbieter Surfshark VPN verplicht. En dat niet alleen: er zijn veel innovaties gelanceerd sinds de oprichting van het bedrijf in 2019. Deze hebben betrekking op alle gebieden van beschikbare servers tot snelheid, beveiliging en anonimiteit tot bediening en extra functies. Maar nu rijst de vraag of het werk de moeite waard was en of er daadwerkelijk verbeteringen te zien zijn. Als Surfshark VPN een serieuze kameraad op de VPNMarkt is, blijkt uit de test.

ProductSurfshark VPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAmazon VideoAnonieme communicatieFirewall beschermingHoge anonimiteitNetflix (DE)Gebruik in ChinaVeilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentVPN-router

Onze conclusie ook Surfshark VPN

In de som macht Surfshark VPN een ronde indruk: de apps behoren momenteel tot de eenvoudigste, meest uitgebreide en beste van allemaal VPNMarkt. En dat deze attributen tegenstrijdig klinken, maar Surfshark kan deze nog steeds combineren in één service.

De mensen van Surfshark hebben duidelijk de vinger aan de pols van klanten en genieten van een goedkope maar veelbelovende service die voor velen ideaal lijkt. We zijn nog steeds enthousiast en bevelen de Surfshark blij om door te gaan.

Surfshark VPN in de test: massa in plaats van klasse?

 

Wanneer serveraanbieding is geworden Surfshark VPN Blijkbaar gefocust op het opnemen van zoveel mogelijk landen in de portefeuille: de meer dan 1.700 momenteel actieve servers zijn verspreid over 63 landen (vanaf september 2020). Als u uw internetverbinding via de VS wilt laten lopen, zijn er meer dan 500 servers op meer dan 20 verschillende hosts beschikbaar.

Heeft netwerkprotocollen Surfshark aanvankelijk naast de standaard openVPN (TCP en UDP) alleen de snelle IPSec (IKEv2) wordt aangeboden. Maar hier is behoorlijk uitgebreid met bijvoorbeeld Shadowsocks, SOCKS5 etc. In de test blijkt Surfshark VPN ook als een uiterst veilige service: eventuele mazen in de wet (IP, WebRTC, DNS, Windows-aanmelding) zijn allemaal gesloten. De service staat het delen van bestanden uitdrukkelijk toe via P2P of torrent, gebruiksgegevens worden niet verzameld in logbestanden. Het is ook verheugend dat er geen beperkingen zijn voor de apparaten die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Op die manier kan dat Surfshark Deel eenvoudig met familie en vrienden.

bedieningslocatieBV. EilandenIsraël
billing locatieCyprus
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties63
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Surfshark VPN Prijzen en tarieven

Surfshark VPN biedt drie verschillende tarieven: het maandabonnement kost 12,95 USD, het 12-maandabonnement kost eenmalig 59,76 euro (het equivalent van 4,99 euro / maand) - met de extra 12 maanden die momenteel gratis beschikbaar zijn! Zes maanden kost in totaal $ 6, dat is $ 38,94. Betaling werkt via creditcard, directe overboeking, Amazon Pay, cryptovaluta's zoals Bitcoin en andere betalingsopties.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)10.89 EUR
Tarief (6 maanden)32.75 EUR (per maand 5.46 EUR)
Tarief (27 maanden)50.37 EUR (per maand 1.87 EUR)
Aantal gelijktijdige verbindingen per accountonbeperkt
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
Onbeperkte apparaten en verbindingen met één Surfshark Rekening
Onbeperkte apparaten en verbindingen met één Surfshark Rekening

 

Met Surfshark u kunt veel besparen bij het online winkelen!

Als u het IP-adres wijzigt, lijkt het alsof u zich in een ander land bevindt. Een heel goed voorbeeld hiervan is het abonnement op YouTube “YouTube Premium”. Deze wordt in Europa verkocht voor € 11,99 per maand. Het exact identieke abonnement kost in Rusland slechts € 2,40. En natuurlijk gebruik je dit abonnement nog steeds met Duits en heb je geen enkele beperking. Het enige verschil is waar u dit abonnement bestelt. Dit is waar het helpt Surfshark terwijl u bespaart door een handige locatie te kunnen kiezen:

Voorbeeld: opslaan met Surfshark VPN (Video):

Testrapport 2020: Surfshark VPN - opnieuw nieuwe innovatieve functies 1

Surfshark VPN Toepassingen

Surfshark Al kort na de lancering beschikten de meeste apparaten over bijbehorende apps en software. Inmiddels zijn ook deze hun “kinderschoenen” ontgroeid en zijn de apps eenvoudig in gebruik, zeer bruikbaar en beschikken over uitstekende beveiligingsfuncties. Externe apparaten kunnen ook eenvoudig worden aangesloten op de VPN Er zijn geen eigen apps, maar begrijpelijke handleidingen.

Afbeeldingen van de macOS-applicatie

Surfshark met Windows duurt het soms langer

Bijbehorende software is ook beschikbaar om te downloaden voor Windows en MacOS. De installatie duurt een paar minuten, daarna kun je beginnen. Vreemd: als je een IKEv2 draait onder Windows-systemenVPNVerbinding, de software heeft een paar minuten nodig om verbinding te maken met internet, afhankelijk van de pc- en Ethernet-instellingen. Daarna is alles stabiel. Onder MacOS treedt dit probleem niet op, maar het protocol kan niet worden gewijzigd en de whitelist-functie (zie hieronder) bestaat niet. De bediening is eenvoudig met beide systemen, de menustructuur overtuigt met een goed overzicht.

Surfshark-Windows tijd wachten
Hoewel de VPNEr is langer dan een minuut verbinding gemaakt, de pc kan geen verbinding maken met internet.

Surfshark Apps voor iOS en Android overtuigen

Surfshark VPN ook te gebruiken via app met Android- en iOS-apparaten en wordt ook sterk aanbevolen. Beide applicaties zijn perfect te bedienen, inclusief logische en handige menunavigatie voor mobiele apparaten. Vernieuwend Surfshark Functies zoals CleanWeb of Whitelist zijn - in hun geheel zoals bij de desktopversies - ook hier beschikbaar (hoewel dit in eerste instantie niet het geval was).

Bijzonder opmerkelijk voor de apps zijn de volgende twee functies:

 • Locatiemanipulatie: we hebben deze functie nergens anders gezien. Hierdoor is het mogelijk om via gps-manipulatie uw eigen locatie te wijzigen.
 • Shadowsocks-protocol: dit protocol is ideaal voor smartphones & Co. omdat het overtuigt met een hogere snelheid en stabiliteit en nauwelijks met een vermindering van de batterijprestaties.
Beschikbare protocollenIKEv2L2TP / IPSecMulti-hopVPNOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)ShadowsocksSOCKS5SSL / ProxyWireGuard
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSASUSWRTChrome-extensieDD-WRTFirefox-extensieFireTVKODI-add-onLinuxMac OSXOpenVPN UDPOpenWRTTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischRussischSchwedischenglisch

GPS-spoofing-functie - nieuw op Surfshark Android

Met deze nieuwe geïntegreerde functie kunnen Android-gebruikers hun online activiteiten beschermen tegen tracking. Omdat je met GPS-spoofing niet alleen het IP-adres kunt wijzigen, maar ook de GPS-locatie van het apparaat kan worden gemanipuleerd. De functie kan worden geactiveerd in de app-instellingen en heeft geen andere provider nodig, zoals vaak het geval is bij andere VPNAanbieder is het geval. Zodra je GPS-spoofing hebt geactiveerd, ontvangen apps die toegang willen hebben tot je locatiegegevens alleen de coördinaten van de door jou gekozen VPN-Server. Een geweldige zaak die uw privacy weer waarborgt en voorkomt dat uw locaties worden opgeslagen en misbruikt voor reclamedoeleinden en erger nog.

WireGuard Surfshark Top Nieuws: Surfshark WireGuard op iOS, Android, Windows en macOS

WireGuard heet DAS VPN- Protocol van de toekomst toegejuicht. Het open source-protocol, dat zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt, maakt indruk met zijn eenvoud en uiterst weinig tekens in de code. Enerzijds minimaliseert dit beveiligingslekken en anderzijds de snelheid in vergelijking met gevestigde protocollen zoals OpenVPN enorm toegenomen. Een duidelijk geval voor Surfshark VPNdie al de reputatie heeft zeer innovatief te zijn. De provider biedt zijn gebruikers WireGuard aan op Android-, iOS-, Windows- en macOS-apps sinds de herfst van 2020. Als u het logboek nog niet in uw app ziet, werk het dan bij en het zou moeten werken.

Dubbel NAT-systeem zorgt voor de privacy van de gebruiker

En ja, er is een oplossing voor de bekende WireGuard-beveiligingslek: Omdat het protocol de gebruiker altijd een statisch, identiek IP-adres toekent. Dit is natuurlijk riskant voor de privacy. Dat is waarom heeft Surfshark een dubbel NAT-systeem geïnstalleerd, dat ervoor zorgt dat u bij iedereen bent VPN-Serververbinding krijgt een nieuw, ander IP-adres.

Surfshark VPN in de snelheidstest: redelijk tempo

In de testaanbiedingen Surfshark VPN in totaal goede internetsnelheden: vooral met dichtbij VPNServer is de bandbreedte malaise in de Download niet relevant, omdat het uploadtempo sindsdien eerder lijdt. In de steekproef leverden de locaties Duitsland (20 procent), Groot-Brittannië (43 procent) en Frankrijk (55 procent) nog steeds goede snelheden. De gemeten bandbreedtes zijn meestal voldoende om op internet te surfen, Downloads en videostreams met een 4K UHD-resolutie. Klasse: zoals het is Surfshark VPN een relatief nieuwe VPNService, de populaire streamingprovider Netflix en andere platforms blokkeren (nog) niet veel van de beschikbare servers.

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 08.11.2020

Privacy met Surfshark

Surfshark huurde ook virtuele servers. Hoewel dit goedkoper is voor de aanbieder, garandeert het zeker geen absolute anonimiteit voor de gebruiker. Er zijn ook geen DNS-servers, cascades of andere functies voor extra bescherming, wat dan ook Surfshark maakt het niet per se de ideale partner voor gebruikers die waarde hechten aan een hoge gegevensbeveiliging en een optimale bescherming van hun eigen identiteit. Heeft echter Surfshark introduceerde een nieuwe beveiligingsupgrade - de RAM-only infrastructuur:

Meer veiligheid door een schijfloos servernetwerk

Surfshark is een van de eerste providers op de markt die zijn servernetwerk draait zonder harde schijven. Zonder de gebruikelijke harde schijven wordt de infrastructuurbeveiliging aanzienlijk verhoogd. Wat niet op harde schijven is opgeslagen, kan bij een aanval niet worden gestolen of doorgegeven wanneer er om informatie wordt gevraagd. "Een schijfloos servernetwerk minimaliseert effectief de veiligheidsrisico's van de op schijven gebaseerde serverinfrastructuur en garandeert onze gebruikers het hoogste niveau van privacy", aldus de provider. En verder: "... de focus op de privacy en veiligheid van de gebruikers is altijd onze topprioriteit geweest."

Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Streamen met Surfshark

Er is voldaan aan een van de belangrijkste vereisten voor streaming Surfshark VPN ooit: het beschermt tegen waarschuwingen en vervolging. Maar natuurlijk is het bij streaming net zo belangrijk dat de verschillende Duitse portalen de dienst in het buitenland niet blokkeren. Hoe ziet het er hier uit? Gemengd. Sommige services zoals Netflix werken - wat een enorm pluspunt is - maar er zijn de laatste tijd problemen met DAZN en Amazon Prime Video. Maar we hopen dat de provider zijn belofte nakomt en ervoor zorgt.

Surfshark VPN voor Netflix

Netflix-horloge Surfshark VPN
Netflix-horloge Surfshark VPN
Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)DAZN (EN)Euro Sport (DE)Maxdomezattoo (CH)ARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)Disney + (DE)MagentaTV (DE)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsDisney + (VS)Hulu (VS)Amazon Prime Video (VS)Netflix (VS)Apple TVBekijk ESPN (VS)Kanaal 4 (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)FOX (VS)NBC (US)Showtime (VS)FLIX (VS)epix (VS)HBO Now (VS)ITV (VK)Eurosport (VK)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Sky News (VK)Bloomberg (VK)BT Sports (VK)Kanaal 4 (VK)Sky Go (IT)YouTubeSpotifystarz (VS)hustlerTV (VS)PenthouseTV (VS)PlayboyTV (VS)

Video: Duitse tv met Surfshark zie in het buitenland

Testrapport 2020: Surfshark VPN - opnieuw nieuwe innovatieve functies 2

Kan direct op de televisie worden gebruikt

Iedereen die een Android TV (zoals Sony) of de streaming console hybride Nvidia Shield of een streamingapparaat van Amazon (Fire TV 4K, Fire TV Stick of Fire TV Stick 4K) bezit, heeft mogelijk een speciale app van Surfshark VPN gelukkig. Beide app-varianten hebben dezelfde structuur en bieden bovendien de CleanWeb-functie. Helaas valt de functionaliteit tegen: het is niet mogelijk om Netflix-streams in te schakelen VPNVerbinding om te starten. Op Windows, MacOS en op mobiele apparaten werkt dit met dezelfde servers. Dus degenereer de apps voor Android TV en Fire TV's tot de functionele opslag eter.

Surfshark VPN Android TV Fire TV
VPNKettingen bieden geen apps voor Android TV en Fire TV.

Download & Torrent met Surfshark

Für stortvloed Voor gebruikers is het belangrijk dat de providers ook KillSwitch hebben en vooral servers in de typische torrent-landen. Biedt beide Surfshark VPN natuurlijk. Daarnaast zijn er cascades en andere opties beschikbaar om monitoring te voorkomen. Naast de zeer goede snelheden voor BitTorrent hebben we bij anderen nauwelijks mankementen Downloads kunnen bepalen. De service is ideaal voor Downloads om dagenlang te kunnen gebruiken. We hebben echter nog steeds geen port forwarding Surfshark heeft beloofd dit snel te leveren.

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Surfshark VPN op de router

Met schaduwsokken en openVPN kan zijn Surfshark op de gemeenschappelijke VPN-Client routers direct gebruiken. Er zijn ook enkele servers die zijn uitgerust met load balancing en dus ook zonder storingen kunnen worden ingezet. Dankzij de goede instructies, ook in het Duits, kunnen alle gebruikers de weg vinden VPN-Home router met Surfshark ooit.

Instructies en configuratiebestanden voor routers

Surfshark Configuratiebestanden voor routers
Surfshark Configuratiebestanden voor routers
Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metASUSGl-iNetDD-WRTTomaatVilfo router

Online gamen met Surfshark

De ping-waarden zijn goed tot zeer goed, afhankelijk van de gekozen locatie, dus er is eigenlijk geen reden om dat niet te doen Surfshark deelnemen aan online games. In veel gevallen helpt dit ook om bekende problemen met double-nat van internetproviders zoals 1und1 of Unitmedia te voorkomen. De game-ervaring zal schokvrij zijn.

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsolesPlayStationXBox
DDoS-bescherming

Surfshark VPN reizend

De apps voor de mobiele apparaten zijn eigenlijk vlaggenschipapplicaties, omdat ze gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn en bovendien bieden Shadowsocks op Android een manier om ze te omzeilen VPN- Blokkeer ronduit. Dit zorgt voor veilig gebruiksgedrag in buitenlandse netwerken en ook in hotels. Het is jammer dat DAZN of Amazon Prime Video er niet mee kan worden gebruikt, maar je kunt niet alles hebben.

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Klantenservice van Surfshark VPN

De klantenservice van Surfshark antwoorden in het Duits, ook al vermoeden velen het niet. Via de livechat kunnen alle klanten rechtstreeks en meestal 24 uur per dag contact opnemen met de klantenservice en de antwoorden in het Duits krijgen. Ja, de vertaaltools zijn soms hobbelig maar altijd gemakkelijk te begrijpen.

Surfshark VPN Klantenservice in live chat in het Duits
Surfshark VPN Klantenservice in live chat in het Duits
Service
Taal van de applicatiesDeutschEngelsFranzösischRussischSchwedischenglisch
ServiceE-mailFAQ websiteLive chat
Taal in klantenserviceDeutschEngelsFranzösischSchwedischenglisch

Eigenschappen: meer voor uw geld

de functionaliteit van Surfshark VPN is toonbaar:

 • Dood schakelaar: Onderbreek de internetverbinding zodra de VPNVerbinding stopt onverwacht. De functie is te vinden onder:
  • Windows: Instellingen -> Connectiviteit -> Kill Switch
  • MacOS: Instellingen -> Algemeen -> Kill Switch
  • iOS: tandwielpictogram -> Kill Switch
  • Android: tandwielpictogram -> Connectiviteit -> VPN Kill Switch
 • CleanWeb: Filtert ongewenste advertenties, stopt trackers en blokkeert malware en phishing-pogingen. De functie is te vinden onder:
  • Windows: CleanWeb -> CleanWeb
  • MacOS: Instellingen -> Algemeen -> CleanWeb
  • Android TV en Fire TV: Instellingen -> Instellingen -> CleanWeb
  • Android: tandwielpictogram -> Beveiliging-> CleanWeb
 • White Lister: Toegestane geselecteerde websites en programma's die VPNVerbinding, zoals voor bank-apps. De functie is te vinden onder:
  • Windows: Whitelister -> Whitelister voor apps / Whitelister voor websites
  • Android: tandwielpictogram -> Beveiliging -> Witte lijst -> Geen apps geselecteerd / Geen websites geselecteerd
 • NoBorders: Redt internetbeperkingen zoals de Great Firewall in China. De functie is te vinden onder:
  • Windows: Instellingen -> Geavanceerd -> NoBorders
  • MacOS: Instellingen -> Algemeen -> NoBorders
 • Warrant Canarische: Ondertussen biedt Surfshark VPN een regelmatig bijgewerkte Warrant Canary Statement. Dit zorgt voor meer transparantie voor de gebruikers.
speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR
Surfshark-Whitelister
De Whistler-functie is met name handig voor bankapps en bepaalde streamingproviders.

Topfunctie: MultiHop

De laatste tijd mag het zelf SurfsharkGebruikers kijken uit naar een handige functie genaamd MultiHop: deze zijn zogenaamde VPNCascades of VPNChains. De service filtert de internetverbinding via twee servers tegelijkertijd, waardoor surfen nog veiliger wordt. Het nadeel van cascades is de verminderde bandbreedte in vergelijking met de eenvoudige VPN.

Surfshark-MultiHop
In totaal waren er ten tijde van de test acht VPNKettingen selecteerbaar - een behoorlijke waarde.

FAQ over Surfshark VPN

Kan jij met Surfshark Netflix streamen in het buitenland?

Ja het werkt. Helaas zijn er momenteel problemen met DAZN en Amazon Prime Video.

Winkels Surfshark mijn activiteiten op internet?

Nee, Surfshark VPN slaat geen logbestanden op.

 

 
POPUP-netwerk
Testrapport 2020: Surfshark VPN - opnieuw nieuwe innovatieve functies 3

Surfshark Black Friday-aanbieding

Je kunt nu 27 maanden tot gewoon $59,76 ontvangen! De servicekosten na 27 maanden $59,76 per jaar.

00dagen
:
00uur
:
00minuten
:
00seconden

 

 


Geplaatst op:03 / 03 / 2019

4-gedachten ook "Testrapport 2020: Surfshark VPN - weer nieuwe innovatieve features ”

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links