WebSecuritas VPN: Review en mijn ervaringen

WebSecuritas VPN

7.99 EUR
4.1

Geschwindigkeit

6.1 / 10

Privatsphäre

5.0 / 10

Ausstattung

3.0 / 10

Service

4.4 / 10

prijs

2.0 / 10

Voordelen

  • 7 dagen geld-terug-garantie
  • Gebaseerd op proxy-achtige services
  • Duitse aanbieder

negatief

  • Vrij duur
  • Geen transparantie over vragen van autoriteiten
  • Helaas is alleen PayPal + creditcardbetaling mogelijk
  • Geen anonieme betalingsopties
Verbindingen per account7
Tarief (1 maand)9.99 EUR
Tarief (6 maanden)53.94 EUR (per maand 8.99 EUR)
Tarief (12 maanden)95.88 EUR (per maand 7.99 EUR)
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie
video platforms

de VPNProvider WebSecuritas is een van de echt "Duitse bedrijven" op de markt. Het biedt ultrasnelle servers in 23-landen. In totaal zijn de gebruikers 100 + VPN Server op 58-locaties in 23 verschillende landen beschikbaar. WebSecuritas biedt naast klassiek VPNVerbindingen ook software voor veel apparaten: laptop, smartphone, tablet of router.

 

Anonimiteit en privacy van WEBSECURITAS VPN

WEBSECURITAS VPN Hoewel het verschillende beveiligingsmaatregelen neemt, maar dat kan de gebruikers niet van de Duitse autoriteiten redden. Volgens de Duitse wetgeving moet het bedrijf samenwerken met de autoriteiten bij gegevensverzoeken. Daarom zijn er maar een paar Duitsers VPNOperator geeft. Het bedrijf wil enerzijds anonimiteit garanderen. Anderzijds wil het ook werken in een land waar de privacy van burgers wordt geëlimineerd bij de minste inbreuk op het auteursrecht.

WebSecuritas VPN: Review en mijn ervaringen 1

Geen anonimiteit met de Duitse wet!

De Duitse gegevensbeschermingswetten behoren tot de strengste ter wereld. Daarnaast belooft de provider de gegevens (logfiles) op te slaan, maar dat doet hij zeker als het gaat om overheidsvragen. (Gegevensopslag is ook wettelijk toegestaan ​​in Duitsland). De kwestie van anonimiteit roept dus andere vragen op, omdat zelfs kleine inbreuken op het auteursrecht de afschaffing van de anonimiteit vereisen. Daarom is de gegevensbeveiliging bij Websecuritas alarmerend en voldoet deze niet aan onze verwachtingen van een VPN. 

 

De positie van het bedrijf WEBSECURITAS VPN veroorzaakt enige controverse:

Anonymität - maar ze registreren en geven deze gegevens indien nodig door aan de autoriteiten

Privacy Policy - afgezien van het opvragen van gegevens

Geen gegevensopslag - maar dat is een geldige wet in Duitsland

Geschwindigkeit

De WebSecuritas-servers zijn waarschijnlijk gedeeltelijk virtueel. Volgens hun eigen informatie gebruiken ze "proxy-services" die erop gericht zijn virussen te filteren en tracking te voorkomen. Dit gaat echter ten koste van de maximale bandbreedte. De ping-tijd neemt dienovereenkomstig toe. In onze tests hadden we ook bevredigende resultaten, maar met een maximum van 25 Mbit / s - d.w.z. tweemaal de pingtijd dan de bestseller Perfect-Privacy (Pingtime leider).

WebSecuritas VPN: Review en mijn ervaringen 2

software

WebSecuritas biedt de gemeenschappelijke protocollen OpenVPN sowie L2TP / IPSec en is eenvoudig te installeren. Echter niet overal: omdat het concentreren op deze twee protocollen ook betekent dat een installatie alleen mogelijk is op die apparaten die openenVPN en L2TP / IPSec-ondersteuning. Helaas zijn routers, gameconsoles enz. Niet inbegrepen omdat ze PPTP-protocollen vereisen. 

Om de installatie van open source-oplossingen op de mogelijke apparaten uit te voeren, ondersteunt WebSecuritas u met consistent goede Duitstalige configuratie-instructies. Maar wees niet te blij: je moet een beetje spelen. Alleen installeren, inloggen en voltooid werkt niet. Maar u krijgt het voordeel van extra beveiliging, omdat open source-oplossingen voor VPN zijn zeer goed getest.

 

prijzen

WebSecuritas VPN: Review en mijn ervaringen 3

Onze conclusie voor WebSECURITAS VPN:

Het is erg moeilijk om te zorgen voor voldoende gegevensbescherming onder de Duitse wetgeving. Bij het testen van de service hebben we onszelf opnieuw overtuigd. Wat we ook ontdekten, is het filteren van gegevensoverdrachten, wat ook een risico vormt voor persoonlijke informatie. Dit heeft ook invloed op de snelheid en Ping tijden van de verbindingen, Als de provider in een ander land is wäMet andere woorden, waar de wetten niet werken tegen de anonimiteit van gebruikers, zijn we misschien zelfs dol op deze service!


Geplaatst op:09 / 03 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links