ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit

ZorroVPN

10 USD
9

Geschwindigkeit

10.0 / 10

Privatsphäre

10.0 / 10

Ausstattung

8.4 / 10

Service

8.9 / 10

prijs

7.5 / 10

Voordelen

 • Compromisloze anonimiteit
 • Meest stabiele en hoge kwaliteit VPNserver
 • Focus op veiligheid en snelheid
 • Premium provider met perfecte klantenservice
 • VPN Gebruik ook cascades op externe apparaten (routers)

negatief

 • Alleen beschikbaar in het Engels
 • Geen eigen software voor open source-oplossingen

ZorroVPN zal voor velen nog onbekend zijn. Dit komt omdat de aanbieder eigenlijk helemaal afziet van marketing. Het hele uiterlijk van de provider is heel duidelijk en goed gestructureerd, maar zonder "schreeuwende advertenties", wat me meteen opviel. Toch is Zorro dat welVPN Daarom is het een geheim gebleven, hoewel de service echt uitstekende services biedt en ook voor velen VPNGeïnteresseerd kan een vervulling van uw vereisten zijn.

ProductZorroVPN
Aanbevolen toepassingenVermijd waarschuwingenAmazon VideoAnonieme communicatieFirewall beschermingHoge anonimiteitVeilige gegevensoverdrachtSloten omzeilenStreaming (auteursrecht)Sharing / torrentTOR (.onion) toegangVPN-router

Onze conclusie over ZorroVPN:

De provider heeft de beste stabiliteit van zijn servers tot nu toe bewezen, wat ik heb ervaren in mijn vele jaren werk. Er zijn ook veel functies die uw privacy / anonimiteit effectief beschermen. Maar ik ben me er ook van bewust dat sommige gebruikers er de voorkeur aan geven VPN-Verkopers die ook hun eigen software aanbieden, dus ik raad zeker aan om de provider gratis te testen voordat u een aankoop doet. Maar als u op zoek bent naar een premium provider, stabiele en snelle verbindingen + maximale anonimiteit, neem dan contact op met ZorroVPN ga niet voorbij.

Over het bedrijf

ZorroVPN met het hoofdkantoor van de onderneming op de Seychellen, de randvoorwaarden voor een volledig recordvrije operatie en ook bescherming tegen toegang door autoriteiten. De continu bijgewerkte "Toelichting Canarische”Is ook een middel om gebruikers passief te informeren over hun eigen onafhankelijkheid. De provider beheert meer dan 280+ actieve servers in 49 verschillende landen wereldwijd. Intelligente hardware-ondersteunde lastverdeling en ook back-upoplossingen zorgen voor een volledig ononderbroken werking.

ZorroVPN beschrijft zijn eigen doelen als volgt:

 1. We streven ernaar om de beste beschikbaarheid van allemaal te bieden VPN Zorg voor server.
 2. We garanderen de volledige vertrouwelijkheid van alle persoonlijke gegevens van onze klanten en ondersteunen met alle middelen die ons ter beschikking staan ​​om deze privacy / anonimiteit ook jegens iedereen te behouden.
 3. We garanderen dat we geen gegevens bijhouden van gebruikersactiviteiten. Nooit.
 4. We garanderen een toegewijde, behulpzame en professionele klantenservice.
bedieningslocatieBelize
billing locatieBelize
Lokale wetgeving heeft invloed op de bescherming van klanten
Werking en facturering afzonderlijk
serverlocaties49
Geen logbestanden
Eigen DNS-server
Virtuele server
Toegewijde server
RAM-schijfserver
Eigenaar van de hardware
Eigenaar van de IP-adressen

Prijzen en tarieven

Tarieven van ZorroVPN bevatten alle beschikbare diensten onbeperkt en zonder beperkingen. Ik kreeg een kortingscode voor mijn lezers, wat een permanente prijsverlaging van -10% garandeert.

Meerdere verbindingen per gebruiker, d.w.z. meerdere apparaten tegelijkertijd, zijn mogelijk.

Kosten / tarieven
Gratis gebruik
Tarief (1 maand)15 USD
Tarief (2 maanden)25 USD (per maand 12.5 USD)
Tarief (3 maanden)36 USD (per maand 12 USD)
Tarief (12 maanden)120 USD (per maand 10 USD)
Aantal gelijktijdige verbindingen per accountonbeperkt
testmogelijkhedenGeld Terug Garantie

[box title = ””]De kortingscode is: VAVT10[/doos]

Geaccepteerde betaalmethoden:

 • Bitcoin
 • Webgeld
 • PayPal
 • perfect geld
 • QIWI Portemonnee
 • OKpay
 • Yandex.Money
 • credit
 • Paymentwall (Sofortüberweisung, Maestro enz.)
 • Uitmuntend
 • LiqPay
 • Payeer
 • W1
 • BTC-E

Toepassingen 

ZorroVPN ontwikkelt en beheert GEEN eigen software of apps!

De strategie van de provider is gebaseerd op een vlekkeloze en veilige werking van de serverinfrastructuur. Het ontwikkelen van software voor verschillende besturingssystemen of apps kost veel tijd en vereist ook speciale knowhow. Om dit echt veilig te maken, wordt het volledig achterwege gelaten en wordt in plaats daarvan ondersteuning geboden bij het gebruik van OpenSource of oplossingen van derden.

Momenteel zijn voor veel apparaten gedetailleerde instructies en ondersteuning beschikbaar.
Windows, Mac OSX, Android, Apple iOS, routers en vele anderen, op verzoek, klantenservice helpt ook direct bij de aanpassing aan individuele applicaties.

instructies: ZorroVPN met viscositeit voor Windows en Mac OSX

Beschikbare protocollenMulti-hopVPNOpenVPN (TCP)OpenVPN (UDP)
Eigen applicaties / appsAnder besturingssysteem / integratieAndroidApple iOSDD-WRTLinuxMac OSXTomaatWindows
KillSwitch-functie
Taal van de applicatiesEngelsRussisch

Snelheid met ZorroVPN

Maximale snelheid getest
Download
0
Kbps
Jitter
0
Ms
Ping
0
Ms
Uploaden
0
Kbps
Duitsland | 04.06.2020

Privatsphäre 

ZorroVPN biedt de volgende voordelen voor gebruikers die met de meeste anderen werken VPNServices ontbreken:

 • IP-wijziging zonder onderbreking
  Deze functie kan worden gebruikt zonder de actieve VPN Voer een IP-adreswijziging uit om de verbinding te verbreken.
 • VPN naar TOR (Ui)
  Deze functie kan meer dan een Zorro zijnVPN Verbind de server rechtstreeks met het TOR-netwerk. Dit zal ook bekende TOR-beveiligingsproblemen succesvol omzeilen.
 • VPN Multi-hop (meerdere verbindingen, trapsgewijs)
  Via deze functie kunt u over verschillende praten VPNServer van ZorroVPN verbindt de een na de ander en dus is het volkomen onmogelijk, zelfs met een (theoretische) overname van de laatste server door een derde, geen sporen op de werkelijke identiteit (IP-adres) te lokaliseren. Er zijn meerdere verbindingen tot 4 VPNServer mogelijk.
 • 4096-bit authenticatie
  Het gebruik van maximaal gecodeerde authenticatiemethoden kan ook identiteitsaanvallen tijdens het verbindingsproces voorkomen
 • Eigen recordvrije ZorroVPN DNS-server
  De eigen ZorroVPN DNS-servers registreren geen gebruikersactiviteit en zijn alleen toegankelijk voor gebruikers van de service. Dit zorgt ervoor dat DNS-locks effectief worden omzeild en dat er bovendien geen gegevensretentie of massabewaking kan plaatsvinden.
 • Individuele poortomleidingen
  Deze functie maakt het mogelijk om nog snellere resultaten synoniem te maken met FileSharing of specifiek om applicaties te gebruiken die een specifieke poort moeten gebruiken.
 • Serverbeheer zonder records (logbestanden)
  Er worden technische maatregelen genomen zodat de servers altijd over voldoende middelen beschikken om elke individuele gebruiker maximale bandbreedte en bereikbaarheid te garanderen. Dit wordt gedaan met behulp van load balancing en andere technieken, die echter geen opnames van gebruikersactiviteiten toestaan ​​of opslaan.
 • Alleen beveiligde hardware en speciaal aangepaste besturingssystemen
  ZorroVPN vertrouwt op zijn eigen hardware om de server te bedienen en maakt gebruik van een speciaal aangepaste besturingsomgeving die via aanvullende beveiligingsmaatregelen is beschermd tegen toegang door derden. Door hardware ondersteunde mechanismen worden gebruikt voor een soepele werking en gegevensbeheer, waardoor een permanente werking van meer dan 99,9% op alle servers wordt gegarandeerd.
 • Een statisch IP-adres op aanvraag
  u kunt het op elk van hen zelf instellen VPNServers wereldwijd.
 • Automatische "Failure Backup" -oplossing binnen elk land
  Door een intelligente besturing kan het falen van een server VPN-Verbinding kan automatisch en zonder vertraging worden voortgezet via een andere locatie in hetzelfde land. Verbindingsonderbrekingen zijn uitgesloten!
 • Hulp bij de installatie
  ook via TeamViewer (ook RemoteDesktop) door het serviceteam
 • TOP klantenservice:
  E-mail of Skype - Live klantenservice
Anoniem op internet
Veranderde virtuele locatie
Bescherming tegen informatieverzoeken
Gen. Voorkom monitoring
Voorkom gerichte monitoring
Geen logbestanden
Obfusicatie (maskeren)

Technologie voor maximale anonimiteit

ZorroVPN gebruikt uitsluitend de OpenVPN protocol

De servers van ZorroVPN hebben uitgebreide ondersteuning van de OpenVPN Protocol via TCP en UDP. Om veiligheidsredenen zijn ook geen andere protocollen toegestaan ​​of gebruikt op de servers. De authenticatie vindt plaats via 4096-bit certificaten, die overeenkomen met het absoluut hoogste niveau van de huidige mogelijkheden. Het gebruikt nooit gebruikers-ID's of wachtwoorden in platte tekst voor authenticatie!

VPN naar TOR (Ui)

U kunt ook SOCKS5-proxy's op de servers gebruiken om directe toegang tot het TOR-netwerk te krijgen.

ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 1 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 3 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 5 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 7

Multi-Hop VPN cascading

Of het is ook mogelijk om uw eigen "ketens" te maken van serververbindingen die elkaar meerdere keren volgen (multi-hop VPN Cascading) dit betekent dat deze verbindingen ook via elk apparaat kunnen worden gebruikt en ze zorgen ervoor dat het ook technisch volledig onmogelijk is om de activiteiten van de gebruikers of hun identiteit te kunnen afleiden, zelfs als Zorro-serversVPN moet actief worden gemonitord.

ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 1 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 10 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 12 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 14 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 7

ZorroVPN Gebruik in combinatie met proxy's

Er is de mogelijkheid ZorroVPN ook in combinatie met proxy-services. Voor de VPNVerbinding maar ook achteraf!
ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 1 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 volmacht ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 20 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 volmacht ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 2 ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit 7

ZorroVPN kan ook de MTU-instellingen aanpassen

In de configuratiegegevens kunt u opgeven welke MTU-grootte u wilt gebruiken en zo ook voorkomen dat de lekken op basis daarvan kunnen worden gebruikt voor identificatie. Natuurlijk kunt u hiervoor ook de standaardinstellingen van de internetprovider gebruiken.

Servers en locaties

ZorroVPN werkt op ongeveer 100 verschillende locaties in 49 verschillende landen wereldwijd VPN-Server. De actieve servers zijn nogal wat met 300+ en garanderen ook door intelligent belastingsbeheer dat elke gebruiker altijd maximale snelheid en prestaties ontvangt. Trage verbindingen door overbelaste servers kwamen niet meer voor. Bovendien is de beschikbaarheid van de VPNServer wordt verhoogd naar 99,9 +%. De huidige locaties zijn te vinden op de website van ZorroVPN op elk gewenst moment ophalen.

ZorroVPN Standorte

 

Streamen met ZorroVPN

Streaming van tv- en video-inhoud
Gebruik op de thuisrouter
Gebruik met KODI
SmartDNS
FireTV-app
Vermijd waarschuwingen
Ondersteunde streamingplatformsNetflix (DE)zattoo (CH)WaipuARD (EN)ZDF (DE)BR DE)N24 (EN)MDR (EN)RBB (DE)WDR (DE)Arte DE)3Sat (EN)Pro7 (EN)Sat1 (EN)Kabel1 (EN)ORF (AT)SRF (CH)Servus TV (DE, AT, CH)
Ondersteunde internationale streamingplatformsDisney + (VS)Hulu (VS)Amazon Prime Video (VS)Netflix (VS)Apple TVBekijk ESPN (VS)Kanaal 4 (VS)NFL Gamepass (VS)MLB.tv (VS)abc (VS)CBS (VS)FOX (VS)NBC (US)Showtime (VS)FLIX (VS)epix (VS)HBO Now (VS)ITV (VK)Eurosport (VK)Sky (VK)BBC iPlayer (VK)Sky News (VK)Bloomberg (VK)BT Sports (VK)Kanaal 4 (VK)Sky Go (IT)YouTubeSpotifystarz (VS)hustlerTV (VS)PenthouseTV (VS)PlayboyTV (VS)

Download & Torrent 

Download en torrent
Torrentgebruik toegestaan
Eigen torrent-server
Vermijd waarschuwingen
port forwarding

Gebruik op de router

Operatie aan VPNClientrouter
Gebruik op routers
Load Balancing
Storingsvrije werking
Eigen routerapplicatie
Compatibel metDD-WRTTomaat

Gamen met ZorroVPN

online Gaming
Lage latentie
Gebruik op gameconsoles
DDoS-bescherming

Reizen met ZorroVPN

VPN voor reizen en in het buitenland
Gebruik in beperkende netwerken (China, hotels)
Obfusicatie (maskeren)
Bescherming in onveilige wifi-netwerken
Shadowsocks of SOCKS5

Service 

De provider heeft een TOP-klantenservice: hij is bereikbaar via e-mail of Skype (live klantenservice). Op verzoek kan hulp bij de installatie door het ServiceTeam ook worden verleend via Teamviewer (d.w.z. RemoteDesktop). 

Service
Taal van de applicatiesEngelsRussisch
ServiceFAQ websiteLive chat
Taal in klantenserviceEngelsRussisch

Overzicht van de functies

speciale functies
AlwaysOn-server
Automatische IP-wijziging
Dedicated Server
Eigen DNS
Eigen hardware
firewall
Gedeeld IP
IPv4
IPv6 (nieuw)
Geen logbestanden
Killswitch
load balancing
malware filter
Multi-Hop VPN
neuro routing
Obfuscation (masker)
Eigen IP-adressen
Eigen torrent-server
port forwarding
RAM-schijf (k.HDD)
SmartDNS
Statische IP
Tracking blocker
Virtuele server
VPN-to-TOR

 


Geplaatst op:07 / 07 / 2016

3 gedachten over “ZorroVPN - Premium VPN Aanbieder max. Anonimiteit en stabiliteit "

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links