Voetbal live op dinsdag: bekijk de UEFA Champions League in het buitenland - zo werkt het!

Op de 22. In oktober gaat de UEFA Champions League de volgende ronde in! Natuurlijk wil je er ten koste van alles zijn, zelfs als je op dit moment niet in Duitsland bent. Het is gewoon jammer dat DAZN eigenlijk goed is voorbereid op de UEFA Champions League - maar DAZN in het buitenland biedt je alleen de DAZN-foutcode in plaats van live voetbal ... Zie UEFA Champions League in het buitenland

Benieuwd hoe de games op 22 oktober met Bayern & Co zullen eindigen? Zeker doen! Daarom hebben we al een plan gemaakt van welke van onze favoriete teams we willen aanmoedigen, chips en bier hebben gekocht en natuurlijk de toegangsgegevens voor ons DAZN-account bij de hand hebben. Heb jij ook alles al gedaan? Perfect. Ben je echter dinsdag niet in Duitsland, dan zal deze beste voorbereiding je niet helpen. Omdat DAZN in het buitenland een onmogelijkheid is.

UEFA Champions League in het buitenland levert DAZN-foutcode in plaats van live voetbal

Waarom vraag je dat? Als u nooit bent geconfronteerd met de DAZN-foutcode 65_075_403, probeer dan gewoon wat er in het buitenland met DAZN gebeurt. Als u geen Duits IP-adres hebt, kunt u ondanks het rechtopstaande DAZN-account niet streamen! Dit is te wijten aan ingewikkelde licentievoorwaarden. Wat op DAZN in Duitsland kan worden gestreamd, is elders niet toegestaan.

DAZN in het buitenland detecteert de meeste IP-adressen VPNs

Oké, dat zou je kunnen zeggen. Dan zet ik de mijne gewoon aan VPN en het werkt al samen met de UEFA Champions League in het buitenland. Het zou leuk zijn. Omdat DAZN en andere videoportals zoals Sky, Netflix of Amazon Prime Video zich nu in de lagen bevinden, IP-adressen van VPNMaak servers op. En dus zal DAZN ook in het buitenland zijn VPN voorkomen.

Surfshark VPN staat UEFA Champions League toe in het buitenland

Zeker, dat noch gebruiker noch VPN Aanbieder blij ermee. Daarom zijn er enkele innovatief geworden VPNs overwogen nieuwe technische manieren om de barrières van DAZN in het buitenland te omzeilen. Een daarvan is Surfshark VPN, Met deze absolute top nieuwkomer 2019 kun je de UEFA Champions League gemakkelijk in het buitenland zien. En al het andere dat je met DAZN naar het buitenland wilt streamen.

Instructies: DAZN in het buitenland met Surfshark VPN zien

In de volgende video laten we u zien hoe het werkt Surfshark VPN en DAZN werkt in het buitenland. Imitatie gezocht!
Voetbal live op dinsdag: zie UEFA Champions League in het buitenland - zo werkt het! 1

Schema voor dinsdag: welke games ga je kijken?

Nu ben je klaar voor de UEFA Champions League in het buitenland. Nu hoeft u alleen nog maar te beslissen over "uw" favorieten. Als een kleine ondersteuning hier zijn alle games op de 22. October by DAZN wordt live gestreamd. Veel plezier ermee!

  • 18: 00 Horloge: Groep C - Shakhtar Donetsk Vs. Dinamo Zagreb
  • 18: 55 Clock: Group D - Atlético Vs. Leverkusen
  • 21: 00 Clock: Group A - Club Brugge vs. Parijs
  • 21: 00 Watch: Group A - Galatasaray Vs. Real Madrid
  • 21: 00 Clock: Group B - Olympiacos vs. Beieren
  • 21: 00 Uur: Groep B - Tottenham Vs. Crvena Zvezda
  • 21: 00 Clock: Group C - Man. City Vs. Atalanta
  • 21: 00 Clock: Group D - Juventus Vs. Locomotief Moskva
U kunt meer informatie vinden over de UEFA Champions League deze.

Geplaatst op:10 / 18 / 2019

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links