Snelheidsprobleem met Perfect-Privacy VPN & Kaspersky - de oplossing!

veel Perfect-Privacy VPN Gebruiker klagen over een probleem dat onverklaarbaar lijkt. De snelheid wordt plotseling onverklaarbaar langzaam met het gebruik van PP Manager. Het is niet eenvoudig om tot een van de meest voor de hand liggende dingen te komen. Velen weten echter niet hoe firewalls op Windows-pc's werken. Ik probeer hier in een korte uitleg en beschrijf hoe u het probleem, dat is eigenlijk de oorzaak van de Kaspersky firewall-functie moet doen om op te lossen.

Dus Windows heeft een ingebouwde firewall die "Standaard Windows Firewall"Dit is te vinden in het Configuratiescherm of typ gewoon" Firewall "ergens. Als u ook een Kaspersky Internet Security-oplossing hebt geïnstalleerd, gebeurt het volgende:

  1. Kaspersky Firewall stelt enkele regels in de "standaard Windows-firewall" in en activeert een veld in de configuratie waarin deze firewall in de toekomst als "uitgeschakeld" wordt weergegeven. Maar dat is ze niet!
  2. Hoewel er geen nieuwe regels meer in de "standaard firewall" kunnen worden gemaakt, blijven de bestaande regels bestaan.
  3. De firewall van Kaspersky is gebaseerd op een reeks regels met meerdere niveaus, wat betekent dat blokregels niet alleen worden uitgevoerd, maar dat de gegevenspakketten ook afzonderlijk worden geanalyseerd in het geval van een "gedetecteerde bedreiging". Dat klinkt geweldig, het is in de praktijk geenszins in interactie met andere firewalls. Maar later.
  4. de Perfect-Privacy VPN - Manager "VPNClient "heeft de optie onder de" Firewall & DNS-bescherming "instellingen in te schakelen. De facto is de PP-manager daarom actief bij het instellen van deze twee "beveiligingsmaatregelen" -regels in de "standaard firewall" die feitelijk is uitgeschakeld. De PP-manager doet dit omdat dit de gemakkelijkste manier is om enkele pc-lekken veilig te organiseren.
  5. Nu hebt u beide regels in het programma, dus Kaspersky-regels + de Kaspersky-regels in de "standaard firewall" en de nieuwe regels van de PP-manager in de "standaard firewall" dus er zijn dan precies problemen. Het gevolg wordt kort uitgelegd:
  6. OpenVPN Datapakketten worden bij verzending bevestigd met drie kleine retourpakketten zoals bevestigd (ontvangen). Kaspersky begint deze "retourpakketten" te analyseren en dit proces duurt zo lang omdat het aantal pakketten groeit naarmate de gegevenssnelheid toeneemt. Maar voordat Open een succesvol antwoord ontvangtVPN geen nieuwe datapakketten. Daarom vertraagt ​​het systeem tot zeer lage waarden. (5-10MB / s, in plaats van de optie 80-100MB / s)

Ok, ik wilde het alleen beschrijven, maar de echte korte vorm is:

Als u Windows gebruikt met een Kaspersky Firewall-functie, zijn er twee firewalls actief. Dat is niet goed. Je moet daarom beslissen, want dit dubbele spel kan ook beveiligingsgerelateerde nadelen hebben.

Ik raad aan om de Kaspersky Firewall op dit moment uit te schakelen, beide functies zijn hieraan gerelateerd.


Instructies: Los problemen met dubbele firewall op met Kaspersky en PP-Manager!

  1. Sluit het programma af "Perfect-Privacy VPN Manager "(PP Manager)!

  2. Schakel de twee firewall-vermeldingen uit onder de instellingen in het programma Kaspersky!

Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Manager
Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Manager

Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Beheerder 2
Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Beheerder 2

3. Reset de Windows "Standaard Firewall" naar "Standaard". (Belangrijk!)

Snelheidsprobleem met Perfect-Privacy VPN & Kaspersky - de oplossing! 1

> Systeeminstellingen
> Windows Firewall
> Herstel standaard
> Herstel standaard BEVESTIGEN

4. Start PP Manager en configureer de twee firewall- en DNS-regels

PP Manager met firewall- en DNS-regels
PP Manager met firewall- en DNS-regels

Nu zult u wanneer u de snelheid van de verbindingen controleert Perfect-Privacy VPN meet al een merkbaar verschil. En ik moet benadrukken dat: heb je geen beveiligingsnadelen te vrezen! De "standaard Windows Firewall" en vooral met de configuratie door de PP-Manager is absoluut veilig, zelfs als het op de achtergrond veel onspectaculairer werkt!


Geplaatst op:05 / 01 / 2017

Ik dacht aan "snelheidsprobleem met Perfect-Privacy VPN & Kaspersky - de oplossing! "

Laat een bericht achter