Snelheidsprobleem met Perfect-Privacy VPN & Kaspersky - de oplossing!

veel Perfect-Privacy VPN Gebruiker klagen over een probleem dat onverklaarbaar lijkt. De snelheid wordt plotseling onverklaarbaar langzaam met het gebruik van PP Manager. Het is niet eenvoudig om tot een van de meest voor de hand liggende dingen te komen. Velen weten echter niet hoe firewalls op Windows-pc's werken. Ik probeer hier in een korte uitleg en beschrijf hoe u het probleem, dat is eigenlijk de oorzaak van de Kaspersky firewall-functie moet doen om op te lossen.

Windows heeft dus een ingebouwde firewall die "Standaard Windows FirewallDeze vind je in het controlepaneel of typ gewoon ergens "Firewall" in. Als je ook een Kaspersky Internet-beveiligingsoplossing hebt geïnstalleerd, gebeurt het volgende:

  1. Kaspersky Firewall stelt een aantal regels in de "Standard Windows Firewall" in en activeert een veld in de configuratie dat deze firewall in de toekomst als "gedeactiveerd" zal tonen. Maar dat is het zeker niet!
  2. Er kunnen nu geen nieuwe regels worden gemaakt in de “Standaard Firewall”, maar de vorige regels blijven bestaan.
  3. De Kaspersky Firewall is gebaseerd op een meerdelige set regels, wat betekent dat blokkeringsregels niet alleen worden uitgevoerd, maar dat de datapakketten ook afzonderlijk worden geanalyseerd als er een dreiging wordt gedetecteerd. Dat klinkt in de praktijk geweldig, maar het is zeker niet in combinatie met andere firewalls. Maar daarover later meer.
  4. de Perfect-Privacy VPN - Manager "VPN-Client ”heeft de optie om“ Firewall & DNS Protection ”te activeren onder de instellingen. De facto, wanneer deze twee beschermingsmaatregelen actief worden ingesteld, stelt de PP-manager "regels op in de" standaard firewall "die daadwerkelijk wordt gedeactiveerd. De PP-Manager doet dit omdat het de gemakkelijkste manier is om de pc te beschermen tegen lekken.
  5. Als je nu beide sets regels in het programma hebt, dwz Kaspersky-regels + de Kaspersky-regels in de “Standard Firewall” en de nieuwe regels van de PP Manager in de “Standard Firewall”, dan zijn er problemen. Het resultaat wordt kort toegelicht:
  6. OpenVPN Wanneer datapakketten worden verzonden, worden drie kleine retourpakketten elk gerapporteerd als bevestigd (ontvangen). Kaspersky begint deze "retourpakketten" te analyseren, en dit proces duurt zo lang omdat het aantal pakketten toeneemt naarmate de gegevenssnelheid toeneemt. Voordat Open een succesvol antwoord ontvangt, verzendt hetVPN geen nieuwe datapakketten. Daarom vertraagt ​​het systeem tot zeer lage waarden. (5-10MB / s, in plaats van de optie 80-100MB / s)

Ok, ik wilde het alleen beschrijven, maar de echte korte vorm is:

Als u Windows gebruikt met een Kaspersky Firewall-functie, zijn er twee firewalls actief. Dat is niet goed. Je moet daarom beslissen, want dit dubbele spel kan ook beveiligingsgerelateerde nadelen hebben. 

Ik raad aan om de Kaspersky Firewall op dit moment uit te schakelen, beide functies zijn hieraan gerelateerd.


Instructies: Los problemen met dubbele firewall op met Kaspersky en PP-Manager!

  1. Sluit het programma af "Perfect-Privacy VPN Manager ”(PP-manager)!

  2. Schakel de twee firewall-vermeldingen uit onder de instellingen in het programma Kaspersky!

Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Manager
Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Manager

 

Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Beheerder 2
Kaspersky Firewall en Perfect-Privacy VPN Beheerder 2

3. Reset de Windows "Standard Firewall" naar "Standard". (BELANGRIJK!)

Snelheidsprobleem met Perfect-Privacy VPN & Kaspersky - de oplossing! 1

> Systeeminstellingen
> Windows Firewall
> Herstel standaard
> Herstel standaard BEVESTIG

4. Start de PP-Manager en configureer de twee firewall- en DNS-regels

PP-manager met firewall- en DNS-regels
PP-manager met firewall- en DNS-regels

 

Nu zult u wanneer u de snelheid van de verbindingen controleert Perfect-Privacy VPN maatregelen merken al een duidelijk verschil. En ik moet benadrukken dat: je hebt geen beveiligingsnadelen te vrezen! De “Standard Windows Firewall” en vooral de configuratie door de PP-Manager is absoluut veilig, ook al werkt het op de achtergrond veel minder spectaculair!


Geplaatst op:05 / 01 / 2017

1 gedachte over “snelheidsprobleem met Perfect-Privacy VPN & Kaspersky - de oplossing! "

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links