Instructies: Netflix-slotbypass (foutcode M7111-1331-5059 vanwege proxy of VPN)

Netflix blokkeert proxy en VPNServices: Netflix VPN

Als je Netflix wilt zien, zul je er snel achter komen dat dit ongeveer een is VPN Provider is moeilijk. In veel gevallen is er verkeerde informatie over VPN Service. ook VPN Vergelijkingssites vertellen gebruikers er niet de waarheid over. Ik probeer in het volgende artikel uit te leggen waarom dit zo is en hoe je Netflix nog steeds met Duitse inhoud kunt zien.

Oeps, er is iets misgegaan ...

streaming error

Ze lijken een deblokker of proxy te gebruiken. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Ga voor meer hulp naar netflix.com/proxy.

Bezoek ons ​​Helpcentrum voor meer hulp bij het oplossen van het probleem.

Foutcode M7111-1331-5059

Netflix-streamingfoutcode: M7111-5059
Netflix-streamingfoutcode: M7111-5059

Dit betekent meestal dat de Netflix-systemen er één hebben VPNheeft een proxy of een Unblocker-service gevonden die verbinding heeft gemaakt met Netflix. Omdat het video-aanbod van regio tot regio kan verschillen en deze verbindingstypes vaak worden gebruikt om locatiemethoden te omzeilen, kunt u geen content via dergelijke links streamen.

Waarom blokkeert Netflix VPN Gebruiker

Duitse auteursrechten gaan ervan uit dat je een VPN Service of proxy om geografische vergrendelingen te omzeilen. Netflix moet daarom het gebruik van zijn eigen service beperken om betalende klanten te laten voldoen aan de vereisten. Aangezien dit niet het geval is in andere landen, is het gebruik van Netflix USA via een locatie / IP-adres in de VS meestal zonder problemen mogelijk. Maar dan met de Engelstalige inhoud en series.

"Netflix-foutcode: M7111-1331-5059"

IP-adres beschikbare informatie
IP-adres beschikbare informatie

Dan komt de advertentie dat de gebruiker een proxy heeft of VPNService en daarom is het gebruik van Netflix niet mogelijk.

Technisch gezien wordt het IP-adres van de gebruiker gecontroleerd en onderzocht volgens verschillende criteria:

  • Locatie waar het IP-adres is geregistreerd
    (Land, stad)
  • Gebruiksinformatie waarvoor het IP-adres is toegewezen
    (IP-type)

De locatie is relatief eenvoudig te bepalen en in welk land, regio of stad een IP-adres wordt gebruikt. De ikP type informatie geeft aan of dit IP-adres is toegewezen en gebruikt om een ​​internetgebruiker met internet te verbinden (RESIDENTIAL) of dat het IP-adres rechtstreeks wordt gebruikt voor servergebruik. (NIET-RESIDENTIËLE).

Voor Netflix kan echter ook worden gezien of de gebruiker zich in het land bevindt of dat hij alleen geografische barrières moet omzeilen, bijvoorbeeld een proxy of VPNServer gebruikt.

Hoe kun je de netflix krijgen VPN Bypass-slot?

Het is niet langer eenvoudig om vandaag deze sloten te omzeilen omdat Netflix geleidelijk meer informatie over elke gebruiker toevoegt. Maar het is veranderd VPN-Diensten hebben veel moeite gedaan om deze vergrendelingen ook voor het gebruik van Duitse inhoud op Netflix mogelijk te maken. Het maakt gebruik van een combinatie van lokale IP-adressen en aangepast DNS-services. Deze methode moet echter continu worden aangepast om de functies permanent te behouden. Op dit moment is er maar één provider die hierin is geslaagd: VyprVPN

Netflix, Amazon, Sky, DAZN, Eurosport met VyprVPN
Netflix, Amazon, Sky, DAZN, Eurosport met VyprVPN

Instructies: Netflix met VyprVPN toegankelijk maken:

  1. Je hebt er een nodig VyprVPN Account.
  2. Download de app / software op uw apparaat en gebruik de eerder gemaakte toegangsgegevens om deze applicaties te gebruiken
  3. Maak verbinding met "Duitsland"
  4. Nu kun je Netflix zien zonder enige blokkade. Wereldwijd en vanaf elke locatie

Opmerking: De Netflix omzeilen VPN Blokkeren is alleen mogelijk door de combinatie van de geselecteerde locatie (Duitsland) en het gebruik van de VyprVPN DNS-server mogelijk. Moet je VyprVPN op een apparaat (router of ander) handmatig ingesteld, dus u hebt de DNS-server van VyprVPN voer ook dienovereenkomstig in. Ik heb dit al gespecificeerd voor routers in de instructies.

Een andere manier om Netflix met Duitse inhoud te bekijken, is bij de provider Surfshark VPN toelaat. Deze service wordt momenteel niet herkend door Netflix. Het gaat echter verder Surfshark terwijl alleen normaal VPN Server en het is slechts een kwestie van tijd totdat Netflix dit ook blokkeert.

VyprVPN recensie

Videozelfstudie (VyprVPN met Netflix in het buitenland)

Instructies: Netflix-slotbypass (foutcode M7111-1331-5059 vanwege proxy of VPN) 1

Netflix VPN: Onjuiste informatie van VPN Services gerelateerd aan Netflix?

Netflix-bypass op vpnmentor.com
Netflix-bypass op vpnmentor.com

veel VPN Diensten adverteren ook om de geografische vergrendelingen te kunnen verwerken, ook met betrekking tot Netflix. Ze vermelden echter vaak niet dat dit de Amerikaanse versies van de services zijn. Als je er een bent VPN Verbind de service met de VS en open vervolgens de Netflix-website. Vervolgens kunt u ook uw lokale account op Netflix gebruiken, maar u ziet ook de Engelstalige inhoud.

Dit komt meestal echter niet overeen met de verwachtingen van de gebruikers, die hopen toegang te krijgen tot de bekende Duitstalige versie.

Meestal ook VPN Vergelijkingssites zoals vpnmentor.com dezelfde fout voor uw eigen bedrijf. Door zoveel te suggereren VPNs kunnen de Netflix-sloten omzeilen.

Voorzichtig

Er zijn veel ernstige verschillen tussen Netflix in Duitsland 🇩🇪 en Netflix in de VS. Bovendien is slechts enkele inhoud ook beschikbaar in het Duits.


Netflix VPN: Met welke andere services kunt u Netflix gebruiken?

De selectie van VPN Services waarmee u Duitse inhoud op Netflix kunt zien, is helaas zeer beperkt zoals beschreven.

Niet alle apparaten kunnen worden misleid!

Netflix en andere platforms werken echter ook als de VPN dit ondersteunt over het algemeen niet op alle apparaten.

Omdat apparaten waarop u de apps van de videoportals rechtstreeks kunt gebruiken (soms niet op alle apparaten identiek) hun eigen DNS-servers hebben ingevoerd, wat betekent dat VPN Service op zijn beurt als VPN wordt herkend en het gebruik wordt vervolgens geblokkeerd.

Welk apparaat kan met een VPN Service verbonden, met welk videoportaal wordt het gebruikt?

Win / MacOS
browser

AppleTV
app

iPhone / iPad
app

Android-apparaten
app

SmartTV
app

FireTV
app

Amazon Prime Video (DE)OKgeenOKOKgeengeen
Netflix (DE)OKgeenOKOKgeengeen
DAZN (EN)OKgeenOKOKgeengeen
Sky (DE)OKgeenOKOKgeenOK
ARD, ZDF, BR (DE)OKOKOKOKOKOK
ORF (AT)OKOKOKOKOKOK
SRF (CH)OKOKOKOKOKOK
zattoo (CH)OKOKOKOKOKOK


Geplaatst op:08 / 12 / 2019

Laat een bericht achter