LINK: Perfect-Privacy VPN - nieuwe "OVPN Files ”voor ASUS-routers!

Wer Perfect-Privacy met een ASUS-router met de OVPN-Bestanden, de enige optie sinds een paar weken zijn de speciaal gemaakte configuratiebestanden “OVPN" gebruiken. De bestanden die beschikbaar zijn gemaakt voor Android of andere apparaten zullen niet meer werken!

Nodig daarom de geschikte O uitVPN Configuraties voor ASUS Router hieronder:

 

OVPNConfiguratiebestanden voor gebruik met ASUSWRT-router!

Perfect-Privacy OVPN (TCP) -bestanden voor ASUSWRT   (Aanbevolen!)

Perfect-Privacy OVPN (UDP) -bestanden voor ASUSWRT

Opmerking: Om deze bestanden te downloaden, moet u een actief Perfect-privacy-account hebben en ingelogd zijn op de website van de provider.

U kunt ze als volgt vinden op de website van PP:

Link: Perfecte privacy ASUSWRT-configuraties

 

"Perfect-Privacy

Wat is het verschil tussen de "TCP" en "UDP" -bestanden?

De overdracht via internet vindt meestal altijd plaats via TCP / IP. Dit is het gegevensoverdrachtprotocol waarmee alle gegevens op internet worden verzonden. Maar aangezien men bij het maken van de protocollen al had geanticipeerd dat er problemen zouden kunnen ontstaan ​​in het geval van een datastoring, werd een aanvullend protocol "UDP" gecreëerd waarmee de gegevens op een aparte track kunnen worden verzonden en geprioriteerd. Dit type verzending is normaal gesproken echter bedoeld voor feedback- en statusberichten van de gegevensuitwisseling. Daarom zijn sommige internetproviders van mening dat “UDP-gegevens” moeten worden geblokkeerd als ze deze herkennen. Het effect is dat u een verbinding tot stand kunt brengen, maar na korte tijd wordt deze langzamer en kan deze zelfs volledig verbreken. Daarom zijn TCP-gegevens altijd stabieler en zouden ze ook op routers moeten worden gebruikt, omdat het daar moeilijk is om automatisch een verbreking in de verbinding te detecteren of automatisch herstel niet wordt geboden. Het kleine voordeel van marginaal kortere PING-tijden door het gebruik van UDP is naar mijn mening verwaarloosbaar!

De rest van de installatie van Perfect-Privacy, zoals eerder, is heel eenvoudig:

Perfect-Privacy VPN ingesteld op ASUS-router - hoe het werkt!

 

Opmerking: Deze bestanden werken natuurlijk ook voor "ASUSWRT door Merlin”Geavanceerde apparaten!

Instructies: perfecte privacy met ASUSWRT van Merlin


Geplaatst op:04 / 28 / 2017

1 gedachte over "LINK: Perfect-Privacy VPN - nieuwe "OVPN Bestanden "voor ASUS Router!"

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links