LINK: Perfect-Privacy VPN - nieuwe "OVPN Bestanden 'voor ASUS Router!

Wer Perfect-Privacy met een ASUS-router met de OVPN-Bestanden te gebruiken, die gedurende enkele weken alleen de mogelijkheid hebben van speciaal gecreëerde configuratiebestanden "OVPN"Om te gebruiken. De bestanden beschikbaar gemaakt voor Android of andere apparaten zullen niet meer werken!

Nodig daarom de geschikte O uitVPN Configuraties voor ASUS Router hieronder:

OVPNConfiguratiebestanden voor gebruik met ASUSWRT-router!

Perfect-Privacy OVPN (TCP) -bestanden voor ASUSWRT (Aanbevolen!)

Perfect-Privacy OVPN (UDP) -bestanden voor ASUSWRT

Opmerking: Om deze bestanden te downloaden heb je een actieve nodig Perfect-privacy Toegang hebben en ingelogd zijn op de website van de provider.

U kunt ze als volgt vinden op de website van PP:

Link: Perfect-Privacy ASUSWRT-configuraties

"Perfect-Privacy

Wat is het verschil tussen de bestanden "TCP" en "UDP"?

Verzending vindt meestal plaats op internet via TCP / IP. Dit is het gegevensuitwisselingsprotocol waarmee alle gegevens van internet worden verzonden. Aangezien men bij het maken van de protocollen al had geanticipeerd dat er problemen kunnen optreden met een congestie van de gegevens, creëerde men een extra protocol "UDP" waarmee de gegevensoverdracht zogezegd op een extra spoor kon worden uitgevoerd en prioriteit kon krijgen. Dit type overdracht wordt echter normaal gesproken voorzien voor feedback en statusberichten van de gegevensuitwisseling. Daarom geloven sommige internetproviders ook dat ze "UDP-gegevens" blokkeren als ze deze herkennen. Het effect is dat, hoewel je een verband krijgt met omstandigheden, maar dit na een korte tijd langzamer en mogelijk zelfs volledig breekt. Daarom zijn TCP-gegevens altijd stabieler en moeten ze ook worden gebruikt op routers, omdat het moeilijk zou zijn om automatisch een onderbreking in de verbinding te detecteren of zelfs geen automatisch herstel wordt geboden. Het kleine voordeel van marginaal kortere PING-tijden door het gebruik van UDP is naar mijn mening te verwaarlozen!

De rest van de oprichting van Perfect-Privacy, is heel eenvoudig als voorheen:

Perfect-Privacy VPN ingesteld op ASUS-router - hoe het werkt!

Opmerking: Natuurlijk werken deze bestanden ook voor 'ASUSWRT door Merlin”Geavanceerde apparaten!

instructies: Perfect-Privacy met ASUSWRT door Merlin


Geplaatst op:04 / 28 / 2017

1 gedachte op "LINK: Perfect-Privacy VPN - nieuwe "OVPN Bestanden "voor ASUS Router!"

Laat een bericht achter