Instructies: Viscositeit OpenVPN Softwarefoutmelding na update naar 1.6.8

Viscositeit voor OpenVPN heeft in zijn nieuwste versie 1.6.8 een beveiligingscontrole geïntegreerd die een foutmelding / waarschuwing geeft bij het gebruik van Common OpenVPN Triggers configuraties.

Foutbericht: “Fout: onveilig openenVPN commando gedetecteerd '

 

Viscositeit OpenVPN Fehlermeldung
Viscositeit OpenVPN Fehlermeldung

 

 

Opmerking:

Deze foutmelding is te wijten aan het feit dat er veel open zijnVPN Configuraties veranderen ook de lokale instellingen van het apparaat voor de veiligheid. Verbindingen worden bijvoorbeeld geblokkeerd als die er zijn VPN Tunnel wordt onverwacht afgesloten of alle gegevens worden verzonden via VPN Tunnel gedwongen. Dit "OpenVPN commando'sNormaal gesproken verhoogt u de gebruiksveiligheid, maar sinds de laatste update naar versie 1.6.8 werden ze opgevat als een abnormale interventie. Vandaar deze waarschuwing.

U kunt deze waarschuwing permanent verwijderen door de uitvoering van de scripts toe te staan ​​onder “Instellingen / Geavanceerd”.

Instructies Sta Viscositeit toe 1.6.8-scriptuitvoering
Viscositeit 1.6.8-scriptuitvoering toestaan

Wie is te vinden in de geavanceerde instellingen "Onzeker OpenVPN Commando's toestaan”, Vervolgens verschijnen er weer berichten, die meestal zonder zorgen over de veiligheid kunnen worden bevestigd.

Hierdoor wordt de uitvoering van deze opdrachten niet langer geblokkeerd.

 


Geplaatst op:02 / 14 / 2017

Laat een bericht achter

Zorg voor gelieerde links