Instructies: Viscositeit OpenVPN Softwarefoutmelding na update naar 1.6.8

Viscositeit voor OpenVPN heeft in zijn nieuwste versie 1.6.8 een beveiligingscontrole geïntegreerd die een foutmelding / waarschuwing geeft bij het gebruik van Common OpenVPN Triggers configuraties.

Foutbericht: "Fout: onveilig openenVPN commando gedetecteerd '

Viscositeit OpenVPN Fehlermeldung
Viscositeit OpenVPN Fehlermeldung

Opmerking:

Deze foutmelding is te wijten aan het feit dat er veel open zijnVPN Configuraties veranderen ook de lokale instellingen van het apparaat voor de veiligheid. Verbindingen worden bijvoorbeeld geblokkeerd als die er zijn VPN Tunnel wordt onverwacht afgesloten of alle gegevens worden verzonden via VPN Tunnel geforceerd. Deze "OpenVPN commando's"Normaal verhoogt de gebruiksbeveiliging, maar sinds de laatste update van de 1.6.8-versie worden ze opgevat als abnormale interventie. Daarom komt deze waarschuwing.

U kunt deze waarschuwing echter permanent opschonen door de uitvoering van de scripts onder "Instellingen / Geavanceerd" toe te staan.

Instructies Sta Viscositeit toe 1.6.8-scriptuitvoering
Viscositeit 1.6.8-scriptuitvoering toestaan

Welke in de geavanceerde instellingen? "Onzeker OpenVPN Commando's toestaan"Selecteert en verschijnt vervolgens opnieuw hints, die kunnen worden bevestigd, maar meestal zonder beveiligingskwesties.

Hierdoor wordt de uitvoering van deze opdrachten niet langer geblokkeerd.


Geplaatst op:02 / 14 / 2017

Laat een bericht achter