Instructies: Hoe de te krijgen VPN Kan snelheid testen!

Ik maak vaak de ervaring dat veel gebruikers er een hebben VPNService, maar dit is gewoon slecht aangepast aan uw apparaat en daarom traag. Bovendien worden de snelheidstests niet op een eenvoudige manier uitgevoerd. Daarom wil ik je enkele hints en instructies geven VPN-Service om te controleren en te optimaliseren.

VPN Test snelheid!

Naar de snelheid van de VPNOm diensten te kunnen controleren en deze ook te kunnen vergelijken met de directe internettoegang, moeten geschikte randvoorwaarden aanwezig zijn. Het heeft geen zin om verschillende servers te gebruiken om de overdracht vanaf uw eigen apparaat te controleren.

Over het algemeen is een snelheidstest op internet altijd heel eenvoudig. Gegevens worden heen en weer verzonden tussen uw apparaat en een doelserver en de tijd wordt gemeten. Het resultaat is een waarde die de snelheid van gegevensoverdracht beschrijft.

Bijvoorbeeld: 500 kb / s. Dit betekent dat 500 kilobytes gegevens per seconde zijn overgedragen tussen uw apparaat en de doelserver (testserver). Meestal wordt de snelheid gegeven in MB / s, wat betekent dat 1024 kilobytes 1 megabytes aan gegevens zijn. 500kb / s gaat over 0,49MB / s

Er zijn in principe twee verschillende soorten testservers.

Testserver met de internetprovider

Sommigen van hen worden vaak gebruikt door internetproviders voor hun klanten, die meestal de testserver rechtstreeks tussen de fysieke verbinding met de provider en het internet hebben. Het meet dus alleen gegevens over de fysieke verbinding tussen u en uw ISP. Dit levert altijd de beste resultaten op. Als u deze test gebruikt maar nu met een actieve VPNMaak verbinding, volgens deze testresultaten zullen zeer slecht blijken. De reden is eenvoudig dat door de VPN Verbind de gegevens eerst met uw internetprovider en ga vervolgens naar VPN-Server wordt verzonden en van hieruit vervolgens terug naar de testserver van uw internetprovider. Iedereen die me tot dan kan volgen, zal snel beseffen dat dit geen echt geschikte vergelijking kan zijn.

Testserver op internet

Andere testservers worden geleverd door platforms zoals speedtest.net. Er zijn veel particuliere providers die op duizenden plaatsen over de hele wereld "testservers" aanbieden. Wat u ermee kunt doen, is de snelheid tussen uw apparaat, via uw internetprovider, via internet naar een bepaalde locatie (testserverlocatie) meten. Dit is natuurlijk veel waarschijnlijker een praktische vergelijking. Waar u rekening mee moet houden, is dat de locatie van de testserver natuurlijk net zo cruciaal is als de testserver zelf. Niet alle testservers zijn dienovereenkomstig toegankelijk. U kunt dit eenvoudig zelf controleren, probeer bijvoorbeeld in Frankfurt om verschillende testservers te gebruiken. U zult zien, er zijn opvallende verschillen waar te nemen.

Wat beïnvloedt de testresultaten?

 • Locatie van uw eigen apparaat
 • Locatie van de testserver
 • Kwaliteit van de testserver
 • Gebruik van de verbindingen via internet (veel routers van verschillende providers maken internet) Het gebruik is zeker afhankelijk van de afstand en tijden van de dag, weekdagen, enz.

Men moet deze factoren overwegen door een vergelijkbare testopstelling tussen directe verbindingen of VPNom verbindingen te verkrijgen.

Hoe kun je dat doen VPNServicecontrole nu?

Vanwege de voorgaande factoren raad ik daarom aan tests te vergelijken. Dus doe altijd een test VPNVerbinding en een testrun ZONDER VPNVerbinding, altijd op dezelfde testserver en tijdig opeenvolgend. Dit brengt zelfs de meest nauwkeurige vergelijking met omstandigheden. Het is belangrijk dat de testserver van VPN Server evenals uw eigen locatie in iets op gelijke afstand en op vergelijkbare of identieke routes op internet wordt verwijderd.

Een slechte test, of 'Zoals het niet zou moeten zijn!'

Het voorbeeld moet aantonen waar men op moet letten om tot een eerlijke en uiteindelijk passende vergelijking te komen.

 • Eigen locatie Frankfurt
 • Test server locatie Frankfurt
 • VPNServer locatie USA

De directe verbinding van u naar de testserver is nu:

 • Uw locatie in Frankfurt> Internetprovider in Frankfurt> Testserver in Frankfurt
  Routeschatting: 20km

de VPN Verbinding is als volgt:

 • Uw locatie in Frankfurt> Internetproviders in Frankfurt> VPN Server in de VS (meer precies: Frankfurt, Groot-Brittannië, Atlantic, New York, bestemming in de VS)> Testserver in Frankfurt
  Routeschatting: 20.000km
Test presentatie en vergelijking op snelheid
Test snelheid correct

Het inzicht uit dit voorbeeld is daarom:
'Gebruik een testserver precies waar die van jou ook is VPN Server is!'

U kunt dus uitsluiten dat de twee te vergelijken verbindingen verschillende lengtes hebben.

Instructies voor het testen van de VPN-Services!

Instructies test snelheid

1
Maak contact met die van jou VPN

Maak contact met die van jou VPN- Gebruikers naar de locatie die zich het dichtst bij de stad bevindt Frankfurt is. Met veel services kunt u alleen het land zien 'DuitslandKies ”en gebruik vervolgens deze selectie.

2
testpagina

Open de snelheidstestpagina:
https://vavt.speedtestcustom.com


Selecteer een andere testserver met de locatieselector (pijl-omlaag).

3
Selecteer de testserver

In het venster dat wordt geopend, kunt u naar 'Leaseweb"Zoeken. Kies de testserver die staat in 'Frankfurt"Is gelegen.

4
Start snelheidstest

Na selectie wordt het venster gesloten en kunt u de snelheidstest starten.

5
Kopieer link

Na het voltooien van de test kunt u 'Kopieer link"Een back-up. Dit houdt u een versie van het resultaat dat u later kunt vergelijken met een ander resultaat.

6
Voltooi de huidige VPNverbinding

Dus verbreek deze verbinding. Als u een router gebruikt, scheidt u die gewoon VPN Profiel, gebruik de router zoals eerder om de lokale verbindingen niet te wijzigen. Elke wijziging zou het resultaat vervalsen en het niet langer vergelijkbaar maken.

7
Start snelheidstest

Voer exact dezelfde test en dezelfde testserver "Leaseweb in Frankfurt" opnieuw uit.

8
U kunt nu de waarden vergelijken

Merk op dat er afwijkingen zijn in Download/ Upload tot 15% normaal en kan ook optreden als gevolg van fluctuerende bandbreedtes op internet. Als de afwijkingen groter zijn dan +/- 15%, moet u ook rekening houden met anderen VPN-Test protocollen op dezelfde manier. Mogelijk ook andere apparaten, b.v. B bevat een smartphone met hetzelfde testscenario.

Vergelijk en analyseer resultaten

Er zijn ongeveer drie resultaten die hier kunnen verschijnen:

 1. Snelheidsvergelijkingen (MIT VPN en ZONDER VPN) zijn +/- 10% identiek
  Zo zou het moeten zijn!
 2. Snelheidsvergelijkingen (MIT VPN en ZONDER VPN) meer dan 10% van elkaar verschillen:
  - Als ZONDER VPN sneller, dan kan het van jou zijn VPNConfiguratie of de provider)
  - Als MIT VPN sneller, dan kan het zijn omdat uw internetprovider u vertraagt.

Als de resultaten in een directe vergelijking meer dan 15% verschillen, zou ik de test opnieuw herhalen. Ten minste twee keer meer dan 2h uit elkaar. Dus doe meteen een andere test met vergelijking en 2h later opnieuw.

VPN Verbindingsproblemen herkennen

Als het bevestigt dat de uitvoering boven die van u is VPNService verschilt zo sterk dat het door verschillende factoren kan worden veroorzaakt:

 • VPN Servers zijn traag of overbelast
 • Je gebruikt er een VPN Protocol dat wordt gehinderd door uw internetprovider of een firewall (router of op uw apparaat).
 • Een configuratie of software van derden op uw apparaat voorkomt een betere transmissiesnelheid

Maar ik kan je uit mijn ervaring vertellen:
In 9 of 10-gevallen is dit afhankelijk van het apparaat of de instellingen van de gebruiker!

Ik heb maar heel zelden meegemaakt dat eigenlijk de verbinding of de VPNProviders waren de oorzaak van het probleem. Veruit de meest voorkomende problemen werden veroorzaakt door gebruikte of eerder geïnstalleerde "optimizers" zoals CCleaner, Total Security 360, Kaspersky Internet Security enzovoort.

Tip om erachter te komen of dit bij u hetzelfde is:

Je kunt dat doen VPN Installeer de service eenmaal op een ander apparaat of mobiele telefoon en op dezelfde internetverbinding en dezelfde VPN-Server en dezelfde testserver op speedtest.net test!

Is er een groot verschil tussen uw apparaten op te merken. Stel vervolgens uw computer opnieuw in. In de meeste gevallen hebben deze vermeende beveiligingsapplicaties gevoelige delen van het Windows-apparaat vernietigd en zijn ze onherstelbaar beschadigd. Alleen een herinstallatie helpt.


Geplaatst op:09 / 26 / 2016

1 dacht: "Hoe de VPN Kan snelheid testen! "

Laat een bericht achter