Instructies: Hoe kunt u Duitstalige 🇩🇪🇦🇹🇨🇭TV in het buitenland zien?

Geografische sloten voor tv-uitzendingen

Kijk Duitse tv in het buitenland
Kijk Duitse tv in het buitenland

Veel van mijn lezers staan ​​voor de uitdaging dat ze Duitse tv-zenders in het buitenland willen zien. De geografische beperkingen van tv-omroepen vormen echter een probleem. Zodra een ziener verbinding maakt met internet in het buitenland, ontvangt deze ook een lokaal IP-adres. Op basis van het IP-adres wordt dit vergeleken met privédatabases en dus ook de plaats van registratie gevonden. Omdat de aan te nemen locatie dus in het buitenland ligt, worden deze gebruikers eenvoudigweg geblokkeerd op basis van de transmissievoorschriften. Dit betekent dat u noch in mediabibliotheken, noch live tv rechtstreeks in het buitenland kunt gebruiken. Dit is in feite van invloed op alle tv-kanalen, omdat dit auteursrechtelijk beschermde werken zijn zolang ze de contractuele verplichting hebben om de uitzending tot een specifiek gebied te beperken. Hetzelfde gebeurt met de privé-videoportals zoals Netflix, Amazon Video of Sky.

Gebruik een ander IP-adres uit een ander land

Maar gebruikers kunnen er nu een gebruiken VPNService om rechtstreeks verbinding te maken met een land van bestemming en van een te ontvangen VPNServer heeft een extern en lokaal IP-adres opgegeven. Dit betekent ook dat deze geografische vergrendelingen nu een andere locatie voor de gebruiker anders vinden. Hierdoor kunnen deze sloten ook worden omzeild. Maar niets is zo eenvoudig als het lijkt.

VPN Omzeil geo-IP-vergrendelingen!
VPN Omzeil geo-IP-vergrendelingen!

Ook gebruikers met VPN Services kunnen worden geblokkeerd

Via bijgewerkte auteursrechtovereenkomsten waren ook VPNGebruikers of mensen die momenteel IP-adressen van een server gebruiken. Hier wordt aangevoerd dat de toepassingen die het omzeilen van geografische sloten mogelijk maken, in het algemeen ook moeten worden voorkomen. De copyright-industrie bevindt zich al in 21. Eeuw is aangebroken.

In plaats van mediabibliotheken te gebruiken, hoeft u alleen maar Zwitserse tv-portals te gebruiken

Nou, er zijn nog steeds mogelijkheden om alle Duitse tv-zenders te zien. Dit wordt mogelijk gemaakt via Zwitserse tv-portals. Zwitserland heeft een speciale status toegekend, waardoor Zwitserse burgers ook tv-zenders van buurlanden kunnen ontvangen. Er worden echter geen verdere controles uitgevoerd, alleen de locatie van het IP-adres is het criterium. Daarom hebben Zwitserse tv-portals er ook een voor gebruikers van een Zwitsers IP-adres VPNServer kan en blijft alle tv-kanalen uitzenden. Dit geldt niet alleen voor Zwitserse omroepen zoals de SFR, maar ook voor de programma's van buurlanden uit Duitsland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, enzovoort.

Met een Zwitsers tv-portaal kun je daarom alle Duitse tv-zenders live volgen.

Een ander voordeel van de Zwitserse regelgeving is dat u alle tv-zenders bijna tijdelijk en permanent kunt opslaan voor privédoeleinden. Dit betekent dat gebruikers met deze tv-portals alle uitzendingen van alle kanalen tot 14 dagen met terugwerkende kracht kunnen bekijken. Bovendien bieden de tv-portals ook de mogelijkheid om individuele zendingen automatisch of handmatig permanent voor de gebruikers op te slaan. Dit vervangt natuurlijk een lokale videorecorder en is veel praktischer.

Mijn persoonlijke ervaringen

Sinds enkele jaren gebruik ik de portal zattoo.com, die zoals beschreven exclusief is voorbehouden aan Zwitserse gebruikers (of gebruikers van een Zwitsers IP-adres). Je kunt ook zattoo.com gratis gebruiken, dan heb je slechts één advertentie bij het veranderen van het programma. Als u dat niet wilt doen, kunt u uw 500-zendingen opslaan met een Premium-tarief en ze permanent opslaan en ze altijd en overal bekijken. 14 dagen om alle tv-kanalen met terugwerkende kracht te bekijken of gewoon om de pauzeknop tijdens een uitzending te gebruiken, is natuurlijk zeer snel een functie voor alle gebruikers die het normale tv-kijken veel gemakkelijker en comfortabeler maakt. Dat betekent dus ook dat ik alleen thuis kijk op tv-shows van zattoo.com, en dat met mijn kinderen deels op 4 tv-apparaten tegelijkertijd.

Toegang tot probleemloze tv vanuit huis in alle landen

Maar ik reis ook veel en kan bevestigen dat je zelfs op verafgelegen plaatsen in de wereld toegang hebt, zoals Brazilië, Indonesië, Japan, China, Sri Lanka, Kenia, Thailand of andere ongestoorde kanalen op alle Duitse tv-kanalen. Dit waren alleen de landen waar ik persoonlijk zattoo.com met VyprVPN Natuurlijk gaat het overal naartoe. (De lokale internetlijn is in het algemeen een beperkende factor, dus als u alleen ISDN-snelheid hebt, kunt u geen FullHD maken.

Het tv-portaal heeft veel mogelijkheden voor gebruik op mobiele of stationaire apparaten.

Hoe kunt u nu zattoo.com in het buitenland gebruiken en de geografische barrières omzeilen?

Over het algemeen is een actief account één VPNService die ook een Zwitserse locatie heeft is noodzakelijk. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de VPN Natuurlijk moet ook de connectiviteit voor het gewenste apparaat zijn. Maar er zijn er honderden VPNEn er zijn veel mogelijkheden om de keuzes over het hoofd te zien die je later zullen worstelen, en hier ben ik, in tegenstelling tot mijn gewoonten, ook een VPNService aanbevelen.

VyprVPN - een Zwitser VPN.

Het voordeel met VyprVPN is dat u alle relevante functies voor een redelijk lage prijs aan zattoo.com ook in het buitenland en op verschillende apparaten kunt gebruiken. VyprVPN kost slechts € 7.95 voor het gebruik van één maand en slechts € 35.95 voor de gebruiksperiode van een jaar, dat wil zeggen minder dan € 3 per maand. VyprVPN kan rechtstreeks op veel tv-toestellen worden geïnstalleerd, maar ook op FireTV, Windows, Mac, Apple iOS, Android of op ASUS-thuisrouters. De mogelijkheden zijn echt bijna onbeperkt.

VyprVPN recensie

Instructies voor het kijken naar Duitse tv in het buitenland.

Vorbereitungen

Ik wil hier in detail uitleggen hoe zattoo.com op zijn apparaten in het buitenland kan worden gebruikt. De voorwaarde is dat u een actief gebruikersaccount hebt bij VyprVPN al heeft. Daarom, als u nog geen toegang heeft, bestel dan een "VyprVPN bestellen'.

VPN op een pc / Mac of tablet

Eerst moet je de VPN Installeer service op een apparaat waarmee u zich later in de browser kunt aanmelden bij het zattoo.com-account. Dit is meestal een Windows-pc, Mac of tablet met iOS of Android.

De benodigde software voor VyprVPN u kunt rechtstreeks naar uw apparaat downloaden. De vereiste apps zijn hier te vinden:
VyprVPN Toepassingen laden

1. VyprVPN -Verbind met 'Zwitserland'

Instructies zattoo 1

1
1.1 Registratie

Na de installatie moet u inloggen op de applicatie met uw bestaande toegangsgegevens (e-mail + wachtwoord). Let op, want de software kan je ook aanbieden om een ​​nieuw account aan te maken (gratis registreren). Aangezien u echter al toegangsgegevens heeft, hoeft u geen nieuw account aan te maken.

2
1.2 Toon locaties

Selecteer de optie "Locaties weergeven" in het "Kaartpictogram".

3
1.3 Selecteer Zwitserland

Selecteer "Zwitserland" uit de locatielijst.

4
1.4 Een verbinding tot stand brengen

Het programma brengt de verbinding tot stand. Dit kan enkele seconden duren.

5
1.5 Succesvol verbonden met de Zwitserse server

Daar ben je succesvol in VPNServer in Zwitserland verbonden via een gecodeerde tunnel en gebruik nu een Zwitsers IP-adres voor al uw activiteiten op internet.

Nu opent u de browser. U houdt de applicatie / app verbonden met uw apparaat zoals weergegeven in de instructies.


Geplaatst op:02 / 28 / 2019

Laat een bericht achter