VPNAanbiedingen met huidige lage prijzen

Maar niet alleen op BlackFriday kun je redden! Veel providers bieden up-to-date tijdelijke kortingen op hun tarieven, dus u kunt bijna altijd een abonnement kopen met een korting tot 70%. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle speciale prijzen of tijdelijke aanbiedingen. Natuurlijk wordt deze lijst regelmatig bijgewerkt. Daarom kunt u ze het meest uitgebreide overzicht van de prijsaanbiedingen van al die noemen VPNGebruik providers die we kennen.

Opmerking: de prijs wordt maandelijks berekend! In veel gevallen is echter een vooruitbetaling vereist. Merk op dat providers ook verschillende valuta's gebruiken.

Huidige aanbiedingen van VPN-Services & kortingsbonnen

VyprVPN

De provider VyprVPN uit Zwitserland maakt indruk met zijn eenvoudige bediening en volledig storingsvrije technologie op de achtergrond. We bevelen de provider aan voor een gezonde privacy en streaming. Bovendien voor elk type Downloads of het delen van bestanden. De provider levert echt een uitstekende snelheid en betrouwbaarheid. De hardware is voor 100% eigendom van de provider en biedt ook een eigen recordvrije DNS-server, KillSwitch-functie en andere beveiligingsfuncties. De provider is ook ideaal voor gebruik met een ASUS VPNRouter voor continu gebruik.

VyprVPN recensie

VyprVPN is de beste aanbieder voor premium streaming

VyprVPN met Netflix, Amazon, DAZN, Eurosport en Sky
VyprVPN met Netflix, Amazon, DAZN, Eurosport en Sky

VyprVPN is de enige provider die ook de Duitse versies van Netflix, Amazon Video, DAZN, Eurosport & Sky probleemloos kan weergeven. Dit betekent dat deze inhoud wereldwijd toegankelijk is tijdens het gebruik van de service.

Actuele aanbiedingen - VyprVPN

NordVPN

De provider heeft zijn hoofdkantoor in Panama, zelfs als de clearing door het bedrijf CloudVPN Inc. uit de VS. Over het algemeen heeft NordVPN Honderdduizenden nieuwe klanten kunnen het afgelopen jaar winnen, waardoor ze vandaag een van de grote namen zijn VPN Diensten wereldwijd. Met meer dan 1400 actieve servers kan het netwerk zich uitstrekken van NordVPN laat ook zien. NordVPN biedt ook servers met directe TOR-toegang en ook multi-hop VPN Server. Het nadeel is de ietwat zwak uitgeruste individuele servers. Daarom kan het werken op een router een frequente serverwisseling veroorzaken vanwege het gebrek aan betrouwbaarheid van de beschikbare bronnen. In dit verband moet men zich hiervan bewust zijn. Bij het gebruik van de software voor de terminals wordt er echter zeer snel een serverwisseling uitgevoerd en is er ook ondersteuning om snel een locatie met weinig lading te vinden.

NordVPN recensie

Actuele aanbiedingen - NordVPN

Opmerking: NordVPN Wissel kortingsbonnen in, correct:

NordVPN Kortingsbon inwisselen
NordVPN Kortingsbon inwisselen

SaferVPN

SaferVPN werd opgericht in Israël en heeft de afgelopen 10 jaar ook wereldwijd een zeer goede reputatie opgebouwd. Onze lezers beoordelen de service consequent erg goed en dat komt zeker niet alleen door de goede techniek, maar ook door de zeer eenvoudige bediening. Het feit dat de SaferVPN Servers zijn vrijwel storingsvrij en ook op het gebied van snelheden hebben al vele lezers al jaren daar. De provider zelf is zeer goed geschikt voor streaming, het delen van bestanden, maar ook voor gebruik op ASUS-routers.

SaferVPN recensie

Huidige aanbiedingen van SaferVPN

Surfshark

Surfshark is een nieuwe service van BV.Islands, die erop gericht is om punten te scoren met gebruiksgemak. de VPNProvider is goed voor tv-streaming via browsers en alle andere apparaten. De verscheidenheid aan toepassingen maakt het een volwaardige VPN-Service voor de meeste toepassingsgebieden.

Surfshark recensie

Huidige aanbiedingen van Surfshark

IvacyVPN

De provider IvacyVPN uit Singapore wordt door veel lezers gewaardeerd en biedt ook veel handige functies KODI-extensie en goede apps voor Windows, Mac, Android en iOS. Kortom, niets spreekt tegen IvacyVPN te gebruiken voor streaming en u bespaart ook veel geld.

IvacyVPN recensie

Huidige aanbiedingen van IvacyVPN

Perfect Privacy VPN

Al meer dan 10 wordt Perfect Privacy aangeboden, met bijzondere aandacht voor geheimhouding en het beschermen van de identiteit van gebruikers. Het stelt onvergelijkbaar hoge normen voor beveiliging en bescherming tegen vervolging, monitoring en exploratie.

Perfect Privacy VPN recensie

Huidige aanbiedingen van Perfect Privacy VPN

Trust.Zone VPN

De provider Trust.Zone wordt steeds populairder bij file sharers en streaming gebruikers. Kortom, u kunt de provider zelfs gratis testen voor 3 dagen en een goede service krijgen, zelfs voor een kleine prijs.

Trust.Zone VPN recensie

Huidige aanbiedingen van Trust.Zone VPN:

IPVanish VPN

IPVanish VPN is een leverancier uit de VS. De algemene oriëntatie van de dienst is ontworpen voor streaming of tv kijken, maar net als bij de meeste anderen is deze meer gericht op de Amerikaanse markt.

IPVanish VPN recensie

Huidige aanbiedingen van IPVanish VPN

PureVPN

PureVPN is een aanbieder van HongKong en beschikt ook over vele functies VPNLocaties in 141-landen! Dat is de grootste VPNNetwerk helemaal. Natuurlijk heeft de provider ook software voor alle gangbare apparaten en kan deze ook op routers worden gebruikt.

PureVPN recensie

Huidige aanbod - PureVPN

ExpressVPN

uitdrukkenVPN is erg populair bij veel lezers, hoewel de service ongetwijfeld tot de niet goedkope aanbiedingen behoort. Of je echt de hogere prijs wilt betalen, maar iedereen moet uiteindelijk beslissen. Over het geheel genomen expressVPN een degelijke service van goede snelheden, een goede selectie van serverlocaties en goede software inbegrepen. Goed voor streaming en ook voor de werking aan VPN-Heimrouter.

uitdrukkenVPN recensie

Speciale aanbieding ExpressVPN 12 3 +

VPN.ac

VPN.ac is een Roemeens VPN-Servicedat is echt een acceptabele prijs en VPNServer in grote landen belooft.

VPN.ac beoordeling

Huidige aanbiedingen vanVPN.ac:

TorGuard

TorGuard is een van de providers, die niet alleen VPN Services maar ook e-mail en proxy-services. Torguard kun je nog steeds met anderen VPN-Services ook vergelijken, maar dan valt de aanbieder niet echt op.

Torguard-testrapport

Shellfire VPN

De Duitse provider Shellfire VPN stond vooral bekend om een ​​crowdfunding-campagne waarin hij een eenvoudige kleine wifi-box ontwikkelde om verbinding te maken met de zijne VPNNetwerk was gefinancierd. Shellfire biedt VPN Toegang via 29 verschillende landen en ook een gratis tarief.

Shellfire-beoordeling

Huidige aanbiedingen van Shellfire VPN

FrootVPN

Het doel van FrootVPN is de anonimisering van de gebruikers, terwijl efficiëntie en snelheid worden gerespecteerd. Anders bij de 19 VPNLocaties werken betrouwbaar en ook met goede snelheid VPNServers die alle protocollen ondersteunen.

FrootVPN recensie

Huidige aanbiedingen 

CyberGhost VPN

De service CyberGhost VPN uit Roemenië (eigenaar van Israël) maakt indruk met een continue Duitse interface en klantenservice in het Duits. Er is ook ondersteuning voor FireTV (naast Windows, MacOS, Apple iOS, Android) in de nieuwe versie van de software. De service is minder geschikt voor gebruik op routers, maar biedt ook advertentieblokkering en gelijktijdig gebruik van maximaal 7-apparaten met slechts één gebruikersaccount.

CyberGhost VPN recensie

Huidig ​​aanbod van CyberGhost VPN:

ProtonVPN

ProtonVPN de VPN Service van de meer populaire ProtonMail-service uit Zwitserland. Veel aanbieders vertrouwen momenteel op vereenvoudigde tariefstructuren om het overzicht voor gebruikers te vereenvoudigen. protonVPN begint echter al met een niet helemaal transparant tariefmodel.

ProtonVPN

Huidige aanbiedingen:

Anonine VPN

ANONINE VPN is een dienst uit Zweden. De service biedt een hele reeks services die aan veel vereisten kunnen voldoen. Torrent is een specialisatie. 

Anonine beoordeling

Huidige aanbiedingen van Anonine

ActiVPN

ActiVPN is eenvoudiger en goedkoper VPN Provider met al 600.000-klanten wereldwijd. Snelle ping-tijden zijn ook ideaal voor pc-online spelers. Onder de aangeboden diensten is ook een ad blocker en een botnetbescherming (bescherming tegen hackers). 

ActiVPN recensie

Huidige aanbiedingen van ActiVPN

oVPN

oVPN is een zeer bekende leverancier in de industrie. Met de bedrijfslocatie (bedrijf: OVPN Integriertes AB) in Zweden, wordt deze provider gekenmerkt door technisch perfecte en geavanceerde gegevensbeveiliging. 

oVPN recensie

Huidige aanbiedingen:

RUSVPN

Het as RUSVPN bekende service heeft zijn hoofdkantoor op het Britse eiland Dominica. Hoewel de service blijkbaar ook Russisch sprekende operators heeft, omdat veel van de inhoud correct wordt weergegeven, vooral in deze taal, dus de naamgeving kan ook een teken zijn van de operator zelf. Veel gebruikers die daarom vermoeden dat er een Russische service achter zit, kunnen gelijk hebben .

RUSVPN recensie

Actuele aanbiedingen van RUSVPN:

HideMy.name VPN

HideMy.name VPN een VPN Product van een Rus VPN Operator gevestigd in Panama (offshore). HideMy.name VPN had enkele jaren "InCloak VPN) Told. De providers hebben namen gewijzigd om de merknaam duidelijker te maken.

HideMy.name review

Huidige aanbiedingen van HideMy.name

ZenVPN

zenVPN is een indiaan VPNProvider garandeert volledige anonimiteit bij eenvoudige bediening. Geen opslag van logbestanden, anonieme betaalmethoden en zelfs gratis VPN Aanbiedingen maken over het algemeen de goede indruk van de aanbieder compleet. Je kunt ook zien dat de operators van de VPN-Services zijn meestal technici en minder marketingprofessionals, alles is aanwezig wat je nodig hebt, maar zeker niet teveel marketingslogans.

ZenVPN recensie

Actuele aanbiedingen - ZenVPN

Avira Phantom

Avira Phantom wordt beheerd door de bekende fabrikant van "antivirussoftware" AVIRA VPN-Service. De dienst biedt toegang via OpenVPN naar verschillende locaties in meer dan 10 verschillende landen. De servers zijn echter "verhuurservers" en kunnen niet effectief worden beschermd tegen massatoezicht of gerichte spionage. 

Avira Phantom review

Huidige aanbiedingen van Avira Phantom

FastestVPN

SnelsteVPN is geregistreerd op het eiland Cayman en biedt voornamelijk een prijsverlagingsservice. We noemen dit in de eerste zin, omdat dit het snelst isVPN gewoon goedkoop. De provider heeft inderdaad veel heldere en luide argumenten op zijn website gemaakt, maar dat maakt de service geen goede provider.

SnelsteVPN recensie

Huidige aanbiedingen van SaferVPN

F-Secure FREEDOME

F-Secure FREEDOM is een product van de F-Secure-familie van het Finse bedrijf. Met het aanbod van één VPN-ServiceDit is wat de aanbieder, die daadwerkelijk antivirussoftware heeft ontwikkeld, in de trein zou willen nemen en zaken mee zou willen doen VPN-Services springen op. Institutionele beleggers dringen aan op de toepassing van Amerikaanse toezichts- en privacywetten.

F-Secure FREEDOME review

Huidige aanbiedingen van F-Secure FREEDOME

Hide.me VPN

Hide.me VPN een VPN Provider uit Maleisië (compleet in het Duits (software + klantenservice), die een gratis maar beperkte toegang biedt.

Hide.me VPN recensie

Actuele aanbiedingen van Hide.me VPN:

Kaspersky VPN

Kaspersky ™ staat bekend om tal van internetbeveiligings- en antivirusproducten. Helaas, zoals gebruikelijk in deze branche, is winstoptimalisatie vaak bepalend voor het bedrijfsbeleid. 

Kaspersky VPN recensie

Huidige aanbiedingen van Kaspersky VPN

Windscribe VPN

Windscribe VPN is een gratis beschikbaar VPN-Service uit Canada, dat adblockers en ook e-mailboxen aanbiedt. Het premiumtarief, dat met $ 49 / jaar goedkoop lijkt, biedt een verscheidenheid aan opties.

Windscribe VPN recensie

Actuele aanbiedingen - NordVPN

ibVPN

ibVPN is een Roemeens VPNAanbieder met uitgebreide apparatuur en een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zonder opslag van logbestanden en met over het algemeen zeer goede gemiddelde prestaties VPNLocaties in onze test. 

ibVPN recensie

Actuele aanbiedingen - ibVPN

ZorroVPN

ZorroVPN is een aanbieder met zeer goede technologie en veel functies voor maximale anonimiteit van de gebruiker. Het bedrijf is gevestigd op de Seychellen Het biedt ook uitstekende bescherming tegen toegang door autoriteiten of geheime diensten. 

ZorroVPN recensie

Huidige aanbiedingen van ZorroVPN

VPN Leveranciers en hun dringende en altijd kortlopende aanbiedingen!

veel VPN Gedurende deze tijd strijden aanbieders om aandacht en in veel gevallen bereiken “neprecensies” of “opinievorming” via sociale media hun hoogtepunt op voorhand. Het is daarom raadzaam om u niet te laten beïnvloeden door advertenties. De aanbiedingen van de VPN`s herhaalt zich vaak, zodat u geen eindtijdstemming hoeft op te wekken en in vrede een beslissing kunt nemen. We bieden nu op deze pagina een overzicht van de huidige kortingen en aanbiedingen voor 2017 en verder. U kunt dus zien hoe lang en in hoeverre de aanbieders aanbiedingen lanceren.

Het aftellen is tot het einde van het jaar en nog een paar dagen langer! ➔ Laat u dus niet onder druk zetten!

Opmerking: Laat u niet te snel verleiden, maar informeer voor u naar onze testrapporten en ook naar beslissingshulpmiddelen VPN beslissen. Haast is iets dat vaak een verkeerde perceptie met zich meebrengt, en we willen het met deze lijst tegengaan.

Zorg voor gelieerde links