VyprVPN Premiumaanbieding voor 1-jaar met 25% korting voor slechts € 48.75 (€ 4.06 per maand)

VyprVPN Premiumaanbieding voor 1-jaar met 25% korting

Het huidige aanbod van VyprVPN betekent dat u de service voor 1 hebt Jaar voor de prijs van € 48.75 kan betrekking hebben. Dit komt overeen met een maandelijkse inspanning van slechts € 4.06, Nadat de tijd is verstreken, kunt u de service blijven ontvangen voor dezelfde voorwaarden. Elk extra jaar moet u € 65 betalen.

The VyprVPN PREMIUM-tarief bevat maximaal 5 gelijktijdige verbindingen en onbeperkte bandbreedte en datasets voor elke gebruiker. Bovendien, de kameleon VPN- protocol om probleemloos verbinding te maken, zelfs in beperkende staten zoals China of Turkije.

voorwaarden

Anbieter:

duur:

Vooruitbetaling:

Maandelijkse inspanning:

VyprVPN PREMIUM

12 maanden (1 jaar)

€48.75

€4.06

De service wordt niet automatisch verlengd, dus u kunt niet vergeten dit te annuleren en hoeft ook niet te annuleren.

Natuurlijk wordt de 30 dagen geld-terug-garantie niet beïnvloed door de voorwaarden van het aanbod. Om de service te leren kennen, neemt u geen enkel risico. We hebben ook alleen maar positieve feedback ontvangen van veel lezers over het gebruik van de geld-terug-garantie.

Geen kortingsbonnen gevonden.

De VprVPN testresultaat

Hieronder vindt u de samenvatting van de huidige beoordeling en het resultaat van onze test. De beoordeling wordt beïnvloed door de lezers die de service al gebruiken. Dit betekent dat u hier een echte en eerlijke beoordeling kunt afleiden op basis van gebruikerservaring.Meer artikelen over VyprVPN

Fout: weergave 6ce463cpha bestaat misschien niet

Geplaatst op:02 / 02 / 2018