VyprVPN Premiumaanbieding voor 2 jaar voor slechts € 80 (€ 3.33 per maand)

VyprVPN Aanbieding voor 2 jaar voor slechts € 80

Het huidige aanbod van VyprVPN betekent dat u de premium service voor heeft 2 jaar voor € 80 kan betrekking hebben. Dit komt overeen met een maandelijkse inspanning van slechts € 3.33, Nadat de tijd is verstreken, kunt u de service blijven ontvangen voor dezelfde voorwaarden.

The VyprVPN PREMIUM-tarief bevat maximaal 5 gelijktijdige verbindingen en onbeperkte bandbreedte en datasets voor elke gebruiker. Bovendien, de kameleon VPN- protocol om probleemloos verbinding te maken, zelfs in beperkende staten zoals China of Turkije.

voorwaarden

Anbieter:

duur:

Vooruitbetaling:

Maandelijkse inspanning:

VyprVPN Premium

24 maanden (1 jaar)

€80

€3.33

De service wordt niet automatisch verlengd, dus u kunt niet vergeten dit te annuleren en hoeft ook niet te annuleren.

Natuurlijk wordt de 30 dagen geld-terug-garantie niet beïnvloed door de voorwaarden van het aanbod. Om de service te leren kennen, neemt u geen enkel risico. We hebben ook alleen maar positieve feedback ontvangen van veel lezers over het gebruik van de geld-terug-garantie.

De VyprVPN testresultaat

Hieronder vindt u de samenvatting van de huidige beoordeling en het resultaat van onze test. De beoordeling wordt beïnvloed door de lezers die de service al gebruiken. Dit betekent dat u hier een echte en eerlijke beoordeling kunt afleiden op basis van gebruikerservaring.

Geen kortingsbonnen gevonden.


Meer artikelen over VyprVPN

Fout: weergave 6ce463cpha bestaat misschien niet

Geplaatst op:02 / 28 / 2018