CyberGhost Windows-software Download

Versie: 7.0 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

CyberGhost VPN Beknopt

CyberGhost VPN is een bekende VPNProvider uit het Duitstalige gebied en bevindt zich in Roemenië. Met deze provider surft u anoniem en veilig op internet. Bovendien wordt u beschermd tegen malware, tracking en diefstal van persoonlijke informatie. Door bijvoorbeeld uw IP-adres in te wisselen voor een anoniem IP-adres, kunt u YouTube-vergrendelingen omzeilen of Downloads anonieme download. Dankzij AES-256-bitcodering weet u zeker dat derden geen toegang hebben tot uw surfgedrag, toegang hebben tot persoonlijke informatie of chatgesprekken lezen.

CyberGhost biedt in meer dan 60 landen 3.000-servers VPN voor de anonimisering van uw gegevens. De servers doen alsof de websites zich in een ander land bevinden. Dit kan een voordeel zijn als u bijvoorbeeld naar het buitenland wilt streamen met uw account beperkt tot Duitsland.

CyberGhost VPN heeft geen volumelimiet en werkt op verschillende platforms. Gratis apps zijn beschikbaar voor Mac-, Android- en iOS-apparaten.

Review van CyberGhost VPN

Voordelen
  • Compleet in het Duits
  • Eenvoudige applicatie
  • Interessante extra functies
Nadelen
  • Snelheid verlaagd door proxy te gebruiken
  • Gegevensoverdracht aan particuliere bedrijven en autoriteiten volgens de AV
  • Misleidende anonimiteit, hier is duidelijk overdreven in reclame
Top 5-alternatieven in deze categorie
nordvpn aanbod
1.
NordVPN - gratis Download voor Mac

NordVPN - Provider gevestigd in Panama NordVPN is een aanbieder beheerd door Tefinkom co SA in Panama ...

Download

purevpn logo min
2.
PureVPN Download - Gratis app voor Android!

Over 180 VPN-Locaties - PureVPN Android Wanneer Download van PureVPN Android is meer dan 140 landen met in totaal 2.000 servers ...

Download

verberg me logo
3.
Hide.me VPN kostenloser Download voor Mac OS

Als het gezegde "Snelste VPN de wereld " Hide.me macOS ook? Het eerste waar je hier natuurlijk aan denkt ...

Download

protonvpn teken groen
4.
ProtonVPN - gratis Download voor Android

ProtonVPN - Gratis service van Proton uit ZwitserlandVPN met zijn verschillende toepassingen zoals protonVPN Android komt uit Zwitserland ...

Download

purevpn logo min
5.
PureVPN Download voor Mac

PureVPN Mac-informatie PureVPN Mac is een geweldige manier om je MacOS te beschermen tegen internetbedreigingen die ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

CyberGhost VPN software

CyberGhost VPN software

Spezifikationen

bijgewerkt22 / 10 / 2018
Compatibele besturingssystemen Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP
Program Type Proefversie (probeer 7 dagen gratis)
aankoopprijs 2 EUR
Taal Deutsch , Engels
Aantal Downloads261.920 (sinds 18.02.2008)
bestandsgrootte115,71 kB
fabrikant CyberGhost
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem
uninstall

Hier is hoe het CyberGhost-programma te verwijderen VPN

Cyberghost WindowsInformatie over CyberGhost Windows

Met CyberGhost Met Windows kunt u anoniem over het net navigeren. Derden kunnen uw locatie en uw browsegeschiedenis niet langer volgen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook tijdens uw vakantie toegang blijven houden tot uw gebruikelijke websites. Vaak worden sites als Youtube, Facebook, Spotify, WordPress, Twitter, Euronews of Booking.com voor u geblokkeerd in het buitenland. De service biedt ook een filter voor torrent- en streamingdiensten, die het zoeken naar de perfecte server voor jou optimaliseert.

Privacybescherming

Als u een account hebt bij Cyberghost VPN u krijgt toegang tot een van de servers die over de hele wereld zijn verspreid. Uw IP-adres is onzichtbaar voor derden. Daarnaast let deze provider op het "no logs policy", wat inhoudt dat de server niets van jouw informatie opslaat en geen logs aanmaakt. Er is ook de mogelijkheid om de software te beschermen tegen malware door automatische HTTPS-doorsturing te activeren. Bovendien deactiveert de "kill switch" -functie onmiddellijk alle internetverbindingen zodra CyberGhost verdachte acties detecteert.

Onbeperkt datavolume op pc, iPad en Co.

U kunt met uw account anoniem op maximaal zeven apparaten surfen, en zelfs tegelijkertijd. Terwijl u bijvoorbeeld op de pc surft, hebben uw kinderen toegang tot internet via een iPad. Er zijn gratis apps voor macOS, iOS en Android. CyberGhost Windows wordt ondersteund door OpenVPN, L2TP, IPSec en IKEv2, waarbij gebruik wordt gemaakt van VPN op routers en andere apparaten. Zorgeloos streamen, zonder vervelende onderbrekingen, is mogelijk dankzij de onbeperkte hoeveelheid gegevens.

Probeer Cyberghost Windows eens uit!

CyberGhost VPN is een zeer populaire VPNProvider in Duitstalige landen. Het maakt veilig surfen en streamen mogelijk zonder onderbrekingen op maximaal zeven apparaten tegelijkertijd. U kunt de service zonder aarzeling testen, omdat u niet tevreden moet zijn, de aanbieder biedt een 30 dagen geld-terug-garantie!

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

7.2 / 10

Privatsphäre

7.5 / 10

Ausstattung

9.1 / 10

Service

9.2 / 10

prijs

8.6 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!

Zorg voor gelieerde links