CyberGhost Windows-software Download

Versie: 7.0 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

CyberGhost VPN Beknopt

CyberGhost VPN is een bekende VPNProvider uit het Duitstalige gebied en bevindt zich in Roemenië. Met deze provider surft u anoniem en veilig op internet. Bovendien wordt u beschermd tegen malware, tracking en diefstal van persoonlijke informatie. Door bijvoorbeeld uw IP-adres in te wisselen voor een anoniem IP-adres, kunt u YouTube-vergrendelingen omzeilen of Downloads anonieme download. Dankzij AES-256-bitcodering weet u zeker dat derden geen toegang hebben tot uw surfgedrag, toegang hebben tot persoonlijke informatie of chatgesprekken lezen.

CyberGhost biedt in meer dan 60 landen 3.000-servers VPN voor de anonimisering van uw gegevens. De servers doen alsof de websites zich in een ander land bevinden. Dit kan een voordeel zijn als u bijvoorbeeld naar het buitenland wilt streamen met uw account beperkt tot Duitsland.

CyberGhost VPN heeft geen volumelimiet en werkt op verschillende platforms. Gratis apps zijn beschikbaar voor Mac-, Android- en iOS-apparaten.

Review van CyberGhost VPN

Voordelen
  • Compleet in het Duits
  • Eenvoudige applicatie
  • Interessante extra functies
Nadelen
  • Snelheid verlaagd door proxy te gebruiken
  • Gegevensoverdracht aan particuliere bedrijven en autoriteiten volgens de AV
  • Misleidende anonimiteit, hier is duidelijk overdreven in reclame
Top 5-alternatieven in deze categorie
HideMy.name VPN
1.
HideMy.name Windows: gratis Download

HideMy.name Windows - een service uit Rusland / Panama HideMy.name VPN is een Russische provider, voorheen bekend als InCloak ....

Download

GooseVPN Test logo
2.
GooseVPN Android Download de software

GooseVPN Android is een simpele en handige service GooseVPN is een provider uit Nederland. Goose VPN biedt een ...

Download

purevpn logo min
3.
gratis Download van PureVPN voor Linux

Over 2.000 VPNServer: puurVPN Linux PureVPN heeft zijn verkoopvestiging in Hong Kong en behoort eigenlijk tot een Pakistaanse groep. De ...

Download

VyprVPN logo
4.
VyprVPN Windows Download

The VyprVPN Windows Download: Uitgevoerd door Goldenfrog GmbH. Het bedrijf heeft te maken met ...

Download

nordvpn aanbod
5.
Download het vrije noordenVPN App voor Android

noordenVPN Android is een service uit Panama + Noord-CyprusVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers ongehinderd en ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

CyberGhost VPN software

CyberGhost VPN software

Spezifikationen

bijgewerkt22 / 10 / 2018
Compatibele besturingssystemen Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP
Program Type Proefversie (probeer 7 dagen gratis)
aankoopprijs 2.75 EUR
Taal Deutsch , Engels
Aantal Downloads261.920 (sinds 18.02.2008)
bestandsgrootte115,71 kB
fabrikant CyberGhost
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem
uninstall

Hier is hoe het CyberGhost-programma te verwijderen VPN

Cyberghost WindowsInformatie over CyberGhost Windows

Met CyberGhost U kunt Windows anoniem op het net verplaatsen. Derden kunnen uw locatie en uw browsegeschiedenis niet meer volgen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld tijdens uw vakantie toegang blijven houden tot uw gebruikelijke websites. Pagina's zoals Youtube, Facebook, Spotify, WordPress, Twitter, Euronews of Booking.com worden in het buitenland vaak voor je geblokkeerd. De dienst biedt ook een filter voor torrent- en streamingdiensten, die het zoeken naar de perfecte server voor jou optimaliseert.

Privacybescherming

Als u een account hebt bij CyberGhost VPN u krijgt toegang tot een van de wereldwijd gedistribueerde servers. Uw IP-adres is onzichtbaar voor derden. Bovendien besteedt deze provider aandacht aan het "no-logs-beleid", wat betekent dat de server geen informatie van u opslaat en geen logs aanmaakt. Het is ook mogelijk om de software tegen malware te beschermen door automatische HTTPS-forwarding in te schakelen. Bovendien schakelt de "kill switch" -functie onmiddellijk alle internetverbindingen uit zodra CyberGhost verdachte activiteit detecteert.

Onbeperkt datavolume op pc, iPad en Co.

U kunt met uw account anoniem op maximaal zeven apparaten surfen, en zelfs tegelijkertijd. Terwijl u bijvoorbeeld op de pc surft, hebben uw kinderen toegang tot internet via een iPad. Er zijn gratis apps voor macOS, iOS en Android. CyberGhost Windows wordt ondersteund door OpenVPN, L2TP, IPSec en IKEv2, waarbij gebruik wordt gemaakt van VPN op routers en andere apparaten. Zorgeloos streamen, zonder vervelende onderbrekingen, is mogelijk dankzij de onbeperkte hoeveelheid gegevens.

Probeer Cyberghost Windows eens uit!

CyberGhost VPN is een zeer populaire VPNProvider in Duitstalige landen. Het maakt veilig surfen en streamen mogelijk zonder onderbrekingen op maximaal zeven apparaten tegelijkertijd. U kunt de service zonder aarzeling testen, omdat u niet tevreden moet zijn, de aanbieder biedt een 30 dagen geld-terug-garantie!

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

7.2 / 10

Privatsphäre

7.5 / 10

Ausstattung

9.1 / 10

Service

9.2 / 10

prijs

8.6 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!