Hide.me VPN Gratis voor Android downloaden

Versie: 2.5.3 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

Hide.me VPN voor Android!

De app van Hide.me VPN Je kunt het gewoon downloaden voor je Android-smartphone. Met slechts één tik bent u onmiddellijk verbonden met de snelste server. U hoeft niets in te huren, want alles zal werken Download van de geconfigureerde software. Je kunt ook kiezen uit 19 verschillende talen. Deze provider uit Maleisië hecht veel belang aan de anonimiteit van haar gebruikers en biedt haar service zelfs gratis aan! Natuurlijk is de gratis versie van Hide.me VPN een beetje beperkter dan een premium abonnement, maar is een leuke manier om de service te testen.

Gratis versie

Wenn man Hide.me VPN gebruikt 500 MB als limiet voor gegevensoverdracht. Maar dit kan elke 2-weken worden vernieuwd. De service is dus gratis beschikbaar, die veel mensen gebruiken. Trouwens, je hebt op 5 VPNLocaties toegang. Helaas kunnen alleen 1-apparaten worden verbonden met een gebruikersaccount.

Pluspunten van Hide.me VPN voor Android

 • gratis beschikbaar
 • goede snelheden
 • Beschikbaar in 19-talen
 • Kill Switch
 • Auto Connect
 • en meer ..

Snel overzicht Hide.me VPN

Voordelen
 • Top Customer
 • Zeer goede snelheden
 • Ideaal voor het delen van bestanden, torrent en streaming
 • Hoofdkantoor Maleisië - geen toegang tot gegevens door Europese autoriteiten
 • Heel veel betaalmogelijkheden
Nadelen
 • Hogere prijs
 • Hide.me VPN slaat logbestanden op (hoewel geen details)
 • Niet extreem veel beschikbare landen
Top 5-alternatieven in deze categorie
nordvpn aanbod
1.
noordenVPN - gratis software Download"Voor Windows

noordenVPN Windows: een service uit Panama + Noord-CyprusVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers een ongehinderde en beschermde ...

Download

safervpn logo
2.
gratis Download hoe veiligerVPN App voor Android

veiligerVPN Android-provider uit Tel Aviv Der Download hoe veiligerVPN Android-app biedt toegang tot meer dan ...

Download

purevpn logo min
3.
gratis Download van PureVPN voor Linux

Over 2.000 VPNServer: puurVPN Linux PureVPN heeft zijn verkoopvestiging in Hong Kong en behoort eigenlijk tot een Pakistaanse groep. De ...

Download

nordvpn aanbod
4.
noordenVPN Software voor Linux - gratis Download

Download vanuit het noordenVPN Linux - meer dan 5.600 servers in 59 verschillende Noord-landenVPN is opgericht in Scandinavië in 2010. Vandaag ...

Download

nordvpn aanbod
5.
Download het vrije noordenVPN App voor Android

noordenVPN Android is een service uit Panama + Noord-CyprusVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers ongehinderd en ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

Hide.me Standorte

Hide.me Standorte

Spezifikationen

bijgewerkt24 / 09 / 2019
Compatibele besturingssystemen Android
Program Type Freeware
aankoopprijs 5 EUR
Taal Deutsch , Engels
Aantal Downloads18.598
bestandsgrootte18,53 MB
fabrikant Eventure
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

Hide.me Android - gratis versie

Hide.me Android biedt een gratis Download met veel functies. U kunt de service volledig gratis gebruiken. Deze versie van de provider geeft u toegang tot vijf verschillende versies VPNLocaties en kunnen hun gebruikersaccount verbinden met slechts één apparaat. Bovendien hebt u alleen 500 MB-bandbreedte beschikbaar.

Hide.me AndroidDe app van Hide.me Android heeft alle belangrijke functies, zoals split tunnel, stealth guard, auto connect en een kill switch. Ook gebruikt Hide.me VPN de bekendste en veiligste VPNProtocollen, zoals OpenVPN, IEKv2, SSTP en SoftEtherVPN. Het bedrijf werkt voortdurend aan de ontwikkeling van zijn software en innoveert voortdurend om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Maar wat zijn "Stealth Guard" en "Split Tunnel"?

 • "Stealth Guard" = Dit is een firewall die, als u er geen bent, aanwezig is VPN zou de internetverbinding voor verschillende apps moeten kunnen beperken.
 • "Split Tunnel" = Dit is een functie die bepaalt welke apps er een hebben VPNVerbinding moet gebruiken.

Abonnementen van Hide.me Android

In de betaalde versie van de provider kunt u op 57 anders VPNToegang tot locaties. Bovendien kunt u 5-apparaten tegelijkertijd verbinden met slechts één gebruikersaccount. U kunt dus al uw apparaten beschermen tegen misbruik van gegevens.

Kosten van de betaalde versie

Hide.me Android is daar niet de goedkoopste dienst voor VPNProviders, hoewel het veel te bieden heeft. Men kan de aanbieder echter eenvoudig gratis testen en een mening formuleren. Met de Premium-versie heeft u altijd de optie van een 30 geld-terug-garantie als u niet tevreden bent met de service.

Veilige bedrijfslocatie: Maleisië

Het bedrijf is gevestigd in Maleisië. Er zijn geen wettelijke vereisten voor het opslaan van gebruikerslogboeken. Dientengevolge, winkels Hide.me VPN geen persoonlijke informatie. ("Geen logboekrichtlijn") U kunt veilig internet verkennen zonder u zorgen te hoeven maken over vragen van de overheid. Het eigen IP-adres is hier verborgen met een 256-bitcodering. Deze vorm van codering wordt ook door banken gebruikt!

Slogan uit Hide.me VPN"Snelste VPN de wereld "- is dat waar?

We weten natuurlijk dat dergelijke slogans worden gebruikt voor marketingdoeleinden en meestal overdreven zijn. Maar dat kan Hide.me Android meet blijkbaar zijn snelheid met zijn beste concurrenten. De verbinding is stabiel en streamen over een lange periode is ook zonder problemen mogelijk. Daarnaast kan de service ook worden gebruikt voor torrent-doeleinden.

Naar het testrapport

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.0 / 10

Privatsphäre

8.4 / 10

Ausstattung

8.6 / 10

Service

8.6 / 10

prijs

3.0 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!