Hide.me VPN Gratis voor Android downloaden

Versie: 2.5.3 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

Hide.me VPN voor Android!

De app van Hide.me VPN Je kunt het gewoon downloaden voor je Android-smartphone. Met slechts één tik bent u onmiddellijk verbonden met de snelste server. U hoeft niets in te huren, want alles zal werken Download van de geconfigureerde software. Je kunt ook kiezen uit 19 verschillende talen. Deze provider uit Maleisië hecht veel belang aan de anonimiteit van haar gebruikers en biedt haar service zelfs gratis aan! Natuurlijk is de gratis versie van Hide.me VPN een beetje beperkter dan een premium abonnement, maar is een leuke manier om de service te testen.

Gratis versie

Wenn man Hide.me VPN gebruikt 500 MB als limiet voor gegevensoverdracht. Maar dit kan elke 2-weken worden vernieuwd. De service is dus gratis beschikbaar, die veel mensen gebruiken. Trouwens, je hebt op 5 VPNLocaties toegang. Helaas kunnen alleen 1-apparaten worden verbonden met een gebruikersaccount.

Pluspunten van Hide.me VPN voor Android

 • gratis beschikbaar
 • goede snelheden
 • Beschikbaar in 19-talen
 • Kill Switch
 • Auto Connect
 • en meer ..

Snel overzicht Hide.me VPN

Voordelen
 • Top Customer
 • Zeer goede snelheden
 • Ideaal voor het delen van bestanden, torrent en streaming
 • Hoofdkantoor Maleisië - geen toegang tot gegevens door Europese autoriteiten
 • Heel veel betaalmogelijkheden
Nadelen
 • Hogere prijs
 • Hide.me VPN slaat logbestanden op (hoewel geen details)
 • Niet extreem veel beschikbare landen
Top 5-alternatieven in deze categorie
purevpn logo min
1.
PureVPN voor Windows - gratis Download de software

PureVPN Windows - Gebruiksvriendelijke app met een enorm netwerk van meer dan 2.000 VPNServers in 140-landen zijn op Download van ...

Download

GooseVPN Test logo
2.
GooseVPN Android Download de software

GooseVPN Android is een simpele en handige service GooseVPN is een provider uit Nederland. Goose VPN biedt een ...

Download

Logo van Surfshark
3.
Surfshark vrij - Download voor Android

Surfshark Android de nieuwkomer VPN van het jaar 2018 en 2019! De service van Surfshark VPN is een van de meest innovatieve ...

Download

VyprVPN-logo
4.
VyprVPN Android: de gratis Download

VyprVPN Android is een Goldenfrog-product met 73 serverlocaties in 64 landen. De service biedt maximale snelheid. Hij ...

Download

Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
5.
gratis Download van Perfect Privacy MacOS

26 verschillende locaties beschikbaar De Download van Perfect Privacy macOS heeft een bandbreedte van 1.000 MB, wat ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

Hide.me-locaties

Hide.me-locaties

Spezifikationen

bijgewerkt24 / 09 / 2019
Compatibele besturingssystemen Android
Program Type Freeware
aankoopprijs 5 EUR
Taal Deutsch , Engels
Aantal Downloads18.598
bestandsgrootte18,53 MB
fabrikant Eventure
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

Hide.me Android - gratis versie

Hide.me Android biedt een gratis Download met veel functies. U kunt de service volledig gratis gebruiken. Deze versie van de provider geeft u toegang tot vijf verschillende versies VPNLocaties en kunnen hun gebruikersaccount verbinden met slechts één apparaat. Bovendien hebt u alleen 500 MB-bandbreedte beschikbaar.

Hide.me AndroidDe app van Hide.me Android heeft alle belangrijke functies, zoals split tunnel, stealth guard, auto connect en een kill switch. Ook gebruikt Hide.me VPN de bekendste en veiligste VPNProtocollen, zoals OpenVPN, IEKv2, SSTP en SoftEtherVPN. Het bedrijf werkt voortdurend aan de ontwikkeling van zijn software en innoveert voortdurend om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Maar wat zijn "Stealth Guard" en "Split-Tunnel"?

 • "Stealth Guard" = Dit is een firewall die, voor het geval u er geen gebruikt VPN zou de internetverbinding voor verschillende apps moeten kunnen beperken.
 • "Split-Tunnel" = Dit is een functie die bepaalt welke apps er zijn VPNVerbinding moet gebruiken.

Abonnementen van Hide.me Android

In de betaalde versie van de provider kunt u op 57 anders VPNToegang tot locaties. Bovendien kunt u 5-apparaten tegelijkertijd verbinden met slechts één gebruikersaccount. U kunt dus al uw apparaten beschermen tegen misbruik van gegevens.

Kosten van de betaalde versie

Hide.me Android is daar niet de goedkoopste dienst voor VPN-Verkopers, hoewel het veel te bieden heeft. U kunt de provider echter eenvoudig gratis testen en uw eigen mening vormen. Met de premium-versie heeft u altijd de mogelijkheid van een 30 dagen geld-terug-garantie als u niet tevreden bent over de service.

Veilige bedrijfslocatie: Maleisië

Het bedrijf is gevestigd in Maleisië. Er zijn geen wettelijke vereisten voor het opslaan van gebruikerslogboeken. Dientengevolge, winkels Hide.me VPN geen persoonlijke gegevens. ("Beleid zonder logboeken") U kunt veilig het internet verkennen en u hoeft zich geen zorgen te maken over overheidsonderzoeken. Uw eigen IP-adres wordt verborgen met 256-bit-codering. Deze vorm van versleuteling wordt ook door banken gebruikt!

Slogan uit Hide.me VPN: ”Snelst VPN de wereld ”- is dat waar?

We weten natuurlijk dat dergelijke slogans worden gebruikt voor marketingdoeleinden en meestal overdreven zijn. Hide.me Android kan echter qua snelheid duidelijk concurreren met zijn topconcurrenten. De verbinding is stabiel en streamen over een lange periode is ook zonder problemen mogelijk. Daarnaast kan de service ook worden gebruikt voor torrent-doeleinden.

Naar het testrapport

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.0 / 10

Privatsphäre

8.4 / 10

Ausstattung

8.6 / 10

Service

8.6 / 10

prijs

3.0 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!

Zorg voor gelieerde links