HideMy.name macOS - gratis Download

Versie: 1.2 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

HideMy.name VPN voor MacBook & iMac

HideMy.name VPN macOS biedt u volledige bescherming voor uw gegevens wanneer u onderweg bent met uw MacBook of iMac. HideMy.name VPN macOS werkt met het gemeenschappelijke protocol IKEv2 en codeert alle gegevens die door u worden verzonden en ontvangen. Dit betekent dat u privacy geniet wanneer u surft, games speelt, streamt, bestanden deelt, enz. Bovendien zijn uw wachtwoorden, betalingsgegevens, e-mails ... beschermd tegen hackers omdat ze niet kunnen worden onderschept.

Hoe het werkt:

  • Download de HideMy.name hier VPN Download voor macOS.
  • Nadat u het bestand hebt gedownload en uitgevoerd of geïnstalleerd, is HideMy.name dat VPN al klaar voor gebruik.
  • Kies een van de aangeboden servers in het gewenste land (bijna 100-servers in meer dan 40-landen zijn beschikbaar) en maak verbinding. Met slechts één klik bent u beschermd op internet, hoeft u geen verdere instellingen te maken.
De status van de server wordt automatisch bijgewerkt, de IP-adressen worden gewijzigd in de server. Je kunt ze ook zelf snel en gemakkelijk wijzigen.

Als u van gedachten verandert, geen onderwerp: HideMy.name VPN Biedt een 30 geld-terug-garantie. Dus je kunt het proberen en uiteindelijk beslissen.

Snel overzicht HideMy.name VPN

Voordelen
  • Geen logbestanden, geen gegevensquery - absolute anonimiteit
  • Hoofdkantoor in Rusland / Panama
  • Great value for money
  • Zeer goede snelheden
  • Heel gemakkelijk om te handelen
Nadelen
  • Niet beschikbaar in het Duits
Top 5-alternatieven in deze categorie
safervpn logo
1.
veiligerVPN Windows-software - gratis Download

veiligerVPN Windows Download - Meer dan 700 servers in 34 verschillende landen VeiligerVPN is gevestigd in Israël en heeft ...

Download

HideMy.name VPN
2.
HideMyname Android Download gratis

HideMy.name Android-provider uit Panama met hoge anonimiteit Als uw privacy veel waard is, bent u met ...

Download

nordvpn aanbod
3.
noordenVPN - gratis software Download"Voor Windows

noordenVPN Windows: een service uit Panama + Noord-CyprusVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers een ongehinderde en beschermde ...

Download

purevpn logo min
4.
gratis Download van PureVPN voor Linux

Over 2.000 VPNServer: puurVPN Linux PureVPN heeft zijn verkoopvestiging in Hong Kong en behoort eigenlijk tot een Pakistaanse groep. De ...

Download

Logo van Surfshark
5.
Surfshark gratis - Download voor Android

Surfshark Android de nieuwkomer VPN van het jaar 2018 en 2019! De service van Surfshark VPN is een van de meest innovatieve ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

Bevestig HideMy.name - Code

Bevestig HideMy.name - Code

HideMy.name verbinden met één klik

HideMy.name verbinden met één klik

HideMy.name geassocieerd met Duitsland

HideMy.name geassocieerd met Duitsland

Spezifikationen

bijgewerkt03 / 10 / 2019
Compatibele besturingssystemen Mac OS X
Program Type Betaald
aankoopprijs 3 EUR
Taal Engels
Aantal Downloads16.780
bestandsgrootte2,49 MB
fabrikant HideMy.name VPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

HideMy.name macOS - Russische provider gevestigd in Panama

Al meer dan 9 jaar biedt HideMy.name VPN - voorheen InCloak VPN - voor meer privacy van internetgebruikers. De aanbieder uit Rusland in Panama is niet alleen een lege reclamebelofte: HideMy.name VPN In feite bieden macOS en alle andere applicaties het hoogste niveau van bescherming: de provider heeft absoluut geen gegevens van zijn klanten nodig. Zelfs geen e-mailadres om in te loggen op HideMy.name VPN Download!

HideMy.name macOS beschermt tegen de "14 ogen"

Logisch gevolg van deze houding: een VPN Providers die geen gegevens hebben, kunnen geen gegevens doorgeven. Vooral omdat Panama natuurlijk geen overeenkomstige overeenkomsten heeft met de EU en de Amerikaanse autoriteiten of zich aan de wetten moet houden. En Panama is ook niet opgenomen in het bewakingsnetwerk "14 Eyes". Je anonimiteit is dus met een HideMy.name macOS Download beveiligd. Er is geen verband tussen uw echte identiteit en uw gebruik.

Met de HideMy.name macOS Download Zorg je voor veel prestaties voor weinig geld?

En ook een HideMy.name macOS overtuigt Download in gebruik: de snelheden zijn uitstekend en bieden goede mogelijkheden voor streaming en gegevensoverdracht. Zeker omdat anonimiteit ook op deze twee toepassingsgebieden een belangrijke rol speelt. Omdat je met HideMy.name macOS bent veilig voor waarschuwingen, omdat de provider uw gegevens niet kan doorgeven (en dat ook niet hoeft te zijn). De provider is ook erg goed geprijsd. Voor echt weinig geld krijg je een zeer goede service met HideMy.name macOS.

Goedkope aanbieder met eenvoudige bediening

Over service gesproken: het bedrijf maakt ook reclame voor de klantenservice, die de verwachtingen van gebruikers moet overtreffen. Over het algemeen wordt HideMy.name bijgehouden VPN naar eigen zeggen een kwaliteitsfilosofie. Omdat we tijdens onze tests de provider en zijn applicaties zoals HideMy.name macOS leerden kennen, geldt dit zeker voor de ideale combinatie van privacy, snelheid en gebruiksgemak.

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

6.7 / 10

Privatsphäre

8.0 / 10

Ausstattung

6.7 / 10

Service

6.9 / 10

prijs

7.8 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!