HideMy.name Windows: gratis Download

Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

HideMy.name VPN voor Windows

HideMy.name VPN voor Windows biedt u een goede (maar geen Duitse taal) oplossing om uw gegevens en uw anonimiteit op internet te beschermen. De app is heel gemakkelijk te gebruiken, met slechts één klik ben je bij de VPN aangesloten. U hebt de keuze tussen 99-servers in 47-landen wereldwijd. Er is iets voor elke behoefte. Bovendien kunt u de IP-adressen binnen de geselecteerde server wijzigen, wat een extra bescherming is. De Windows-app HideMy.name kiest automatisch de Open protocollenVPN TCP & UDP, L2TP, PPTP is ideaal voor uw huidige doeleinden.

Het beste van alles is dat u de kat niet in een zak hoeft te kopen, maar u kunt HideMy.name voor uw geld retourneren voor Windows 30 dagen als u niet al te gelukkig bent.

U kunt dus meteen beginnen:
  • Installeer de HideMy.name Windows-app en start de VPN
  • Kies de gewenste server en maak verbinding met slechts een enkele klik.
  • U profiteert al van anoniem en veilig internet.

Snel overzicht hideMy.name VPN

Voordelen
  • Geen logbestanden, geen gegevensquery - absolute anonimiteit
  • Hoofdkantoor in Rusland / Panama
  • Great value for money
  • Zeer goede snelheden
  • Heel gemakkelijk om te handelen
Nadelen
  • Niet beschikbaar in het Duits
Top 5-alternatieven in deze categorie
Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
1.
Perfect Privacy Android - gratis Download de app voor Android

Perfect Privacy Android - Zwitserland en Panama Met de Download van Perfect Privacy Android biedt u een scala aan ...

Download

Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
2.
gratis Download van Perfect Privacy Windows

Perfect Privacy Windows - Zwitserse provider met facturering via Panama The Download voor de software van Perfect Privacy Ramen ...

Download

safervpn logo
3.
veiligerVPN Windows-software - gratis Download

veiligerVPN Windows Download - Meer dan 700 servers in 34 verschillende landen VeiligerVPN is gevestigd in Israël en heeft ...

Download

nordvpn aanbod
4.
noordenVPN Software voor Linux - gratis Download

Download vanuit het noordenVPN Linux - meer dan 5.600 servers in 59 verschillende Noord-landenVPN is opgericht in Scandinavië in 2010. Vandaag ...

Download

purevpn logo min
5.
ZuiverVPN voor Windows - gratis Download de software

ZuiverVPN Windows - Gebruiksvriendelijke app met een enorm netwerk Meer dan 2.000 VPNServers in 140-landen zijn op Download van ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

HideMy.name verbinden met één klik

HideMy.name verbinden met één klik

Bevestig HideMy.name - Code

Bevestig HideMy.name - Code PC

Spezifikationen

Compatibele besturingssystemen Windows 10 , Windows 8 , Windows 7
Program Type Proefversie (probeer 30 dagen gratis)
aankoopprijs 3 EUR
Taal Engels
Aantal Downloads12.469
bestandsgrootte6,96 MB
fabrikant HideMy.name VPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

Hidemy.Name WindowsHideMy.name Windows - een service uit Rusland / Panama

HideMy.name VPN is een Russische provider die voorheen bekend stond als InCloak. De in Panama gevestigde service hecht veel belang aan de privacy van haar gebruikers en doet ook haar HideMy.name Windows Downloadis er wat voor. U hoeft dus HideMy.name niet eens te kopen VPN Geef persoonlijke informatie op in Windows en over het algemeen worden er helemaal geen gegevens opgeslagen.

Geen administratie in Panama

Het hoofdkantoor van het bedrijf in Panama heeft het voordeel dat er geen registratieverplichtingen zijn voor gebruikersactiviteiten en dat bij vragen, enz. Niets kan worden doorgegeven. Dit is bijvoorbeeld heel anders in EU-landen omdat de wetten veel strenger zijn.

Absolute anonimiteit met HideMy.name Windows

In het geval van HideMy.name Windows kun je echt spreken van de hoogste anonimiteit en bescherming voor monitoring, maar ook tegen waarschuwingen voor het delen en streamen van bestanden. Wat je ook doet - bekijk video's, Downloadgamen, surfen, etc. - uw identiteit blijft verborgen. Uw privacy gaat niet ten koste van snelheid, wat ook erg goed is.

HideMy.name Windows eenmaal downloadnl - Bescherming voor alle apparaten

De HideMy.name Windows Download biedt gebruikers met één account toegang tot alle apparaten, inclusief Smart TV of gameconsoles (maar tegelijkertijd maximale 5-connectiviteit). Je kunt je huis of je gezin dus compleet met een beveiligde verbinding, Om dit te doen, gebruikt de provider sterke coderingsmethoden voor al uw gegevens die u verzendt en ontvangt. Tegelijkertijd biedt encryptie ook bescherming tegen het onderscheppen van wachtwoorden, e-mails, betalingsinformatie enz.

Vrijheid waar je ook bent

Vanwege geografische beperkingen en beperkingen van sommige regeringen zoals die in China, is niet alle internetinhoud overal beschikbaar. Met HideMy.name Windows kun je deze sloten verwijderen en vrij online bewegen waar je ook bent. Omdat je er gewoon een kunt hebben VPNSelecteer servers die zich in het juiste / toegestane land bevinden. Dus, zelfs als u op vakantie bent op Mallorca, kunt u Duitse tv kijken als u een Duitse server kiest. Zonder de juiste HideMy.name Download Windows kan dit niet doen!

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

6.7 / 10

Privatsphäre

8.0 / 10

Ausstattung

6.7 / 10

Service

6.9 / 10

prijs

7.8 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!