ProtonVPN - gratis Download voor Android

Versie: 1.4.51 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

Beveiliging en privacy zijn niet alleen een probleem thuis in uw eigen huis. Ook onderweg moet u goed op uw gegevens letten. Als u een Android-apparaat gebruikt, ProtonVPN voor Android aanzienlijk helpen.

Hoge anonimiteit, gratis versie beschikbaar

De betrouwbare en betrouwbare provider uit Zwitserland biedt u een hoge mate van anonimiteit en is ook beschikbaar als een onbeperkte gratis versie (uiteraard met enkele beperkingen). Met een enkele tik kun je verbinding maken met honderden VPNMaak verbinding met servers over de hele wereld, krijg toegang tot vergrendelde pagina's en open geblokkeerde inhoud terwijl u uw IP-adres verborgen houdt.

ProtonVPN Android is beschikbaar als app, deze is van ProtonVPN Ook aanbevolen omdat het het snellere en betrouwbaardere IKEv2-protocol ondersteunt. Je kunt protesterenVPN voor Android maar ook bij elke OpenVPN Gebruik client.

En dus kom je bij je protonVPN Android-app:

 1. Download de app hier
 2. Nadat de installatie is voltooid, opent u de app
 3. Opent nu het hoofdmenu van de app. Als u al een account hebt, voert u nu uw gegevens in. Anders moet u er een maken, klik gewoon op "Nieuw account maken". "Nieuw account aanmaken".
 4. Nadat u bent ingelogd, ziet u de lijst met beschikbare servers - deze variëren per tarief.
 5. De eenvoudigste manier is om "Quick Connect" te gebruiken. Deze knop verbindt u met de momenteel snelst beschikbare server. Je kunt natuurlijk ook handmatig een server kiezen.
 6. En dan kun je veilig beginnen met surfen!

Snel overzicht ProtonVPN voor Android

Voordelen
 • Gratis, data-onbegrensd permanent tarief
 • Uitstekende transparantie
 • TOR (Onion) -verbinding beschikbaar
 • Dood schakelaar beschikbaar
Nadelen
 • Alleen openVPN en IKEv2-protocol in gebruik
 • Complexer tariefmodel
 • Topfuncties alleen beschikbaar tegen hogere prijzen
Top 5-alternatieven in deze categorie
HideMy.name VPN
1.
HideMy.name macOS - gratis Download

HideMy.name macOS - Russische provider gevestigd in Panama HideMy.name levert al meer dan 9 jaar VPN - voorheen ...

Download

nordvpn aanbod
2.
NordVPN Software voor Linux - gratis Download

Download van NordVPN Linux - meer dan 5.600 servers in 59 verschillende landen NordVPN is opgericht in Scandinavië in 2010. Vandaag ...

Download

Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
3.
gratis Download van Perfect Privacy MacOS

26 verschillende locaties beschikbaar De Download van Perfect Privacy macOS heeft een bandbreedte van 1.000 MB, wat ...

Download

verberg me logo
4.
Hide.me VPN Gratis voor Android downloaden

Hide.me Android - gratis versie Hide.me Android biedt een gratis Download met veel functies. De service kan volledig ...

Download

purevpn logo min
5.
gratis Download van PureVPN voor Linux

Over 2.000 VPN-Server: PureVPN Linux PureVPN heeft zijn verkoopvestiging in Hong Kong en behoort eigenlijk tot een Pakistaanse groep. De ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

ProtonVPN Software Login

ProtonVPN Software registratie

ProtonVPN menu

ProtonVPN menu

ProtonVPN verbinding

ProtonVPN Verbinding - informatie

Kaart van ProtonVPN voor Android

Kaart van ProtonVPN voor Android

ProtonVPN Secure Core

ProtonVPN Secure Core

Niet verbonden

Niet verbonden

verbinding

Verbinding maken met een VPN server

Spezifikationen

bijgewerkt17 / 10 / 2019
Compatibele besturingssystemen Android
Program Type Freeware
aankoopprijs 4 USD
Taal Engels
bestandsgrootte28,82 MB
fabrikant ProtonVPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

ProtonVPN - Gratis service vanuit Zwitserland

ProtonVPN met zijn verschillende toepassingen zoals protonVPN Android komt uit Zwitserland en was daar door een wetenschappelijk team van Cern ontwikkelde. Eerder maakte het bedrijf naam met zijn versleutelde e-mailservice ProtonMail, die nu wereldwijd veel wordt gebruikt. Hier, net als bij VPN, zet ProtonVPN hoge beveiliging en privacy van zijn gebruikers. Bovendien zorgt de provider voor maximale transparantie en produceert het geen logbestanden. Dus je weet het als een gebruiker van ProtonVPN Android precies waar je bij betrokken raakt.

Je kunt protesterenVPN Android ook gratis gebruiken

Met een protonVPN Download voor uw Android-apparaat (of anderen) krijgt u privacy voor uw internetactiviteiten en tegelijkertijd onbeperkt internet. Het beste deel: ProtonVPN is een van de weinige providers die protesterenVPN Bied Android & Co ook als gratis versie aan. Dit kan permanent worden gebruikt en is zeker een van de meest aanbevolen gratisVPNs die momenteel bestaan. Ook de gratis versie van ProtonVPN Android ondersteunt OpenVPNwat een zeer veilige standaard is.

Gratis protonVPN Download met beperkingen

Het gratis protonVPN Natuurlijk geeft de Android-versie je alleen een uittreksel van de algemeen beschikbare opties. Dat is hoe je met je proton komtVPN Download Toegang tot 5-server en beperkte gegevensoverdracht tot 5 GB en snelheid. Voor stabiele streaming niet noodzakelijkerwijs optimaal. Als dat niet genoeg voor u is, kunt u rekenen op de betalingstarieven van ProtonVPN wijzigen.

Functies voor betalingstarieven

Als u op zoek bent naar een betalende versie van ProtonVPN Android besluit, u krijgt een aantal zeer interessante extra's, evenals onbeperkte gegevensoverdracht en apparaatgebruik. protonVPN is vrij dynamisch op weg met zijn functies en heeft veel bedacht: waaronder een directe verbinding met het gate (Onion) -netwerk, extra bescherming met ProtonVPN Secure Core, waar ook het verkeer tussen elk VPNServers over hun eigen VPNVerbindingen actief en een dodingschakelaar die stopt wanneer de VPNDe verbinding stopt ook onmiddellijk de gegevensoverdracht. Met deze en andere add-ons loopt u ook voor op bewaking en ongewenst verkeer waarschuwingen absoluut veilig!

 

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.7 / 10

Ausstattung

7.9 / 10

Service

7.5 / 10

prijs

7.5 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!

Zorg voor gelieerde links