ProtonVPN macOS - gratis Download

Versie: 9.1.2 | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

ProtonVPN voor macOS

Bij protonVPN Voor macOS heeft u de keuze: u test de provider als freeware, die zelfs voor onbepaalde tijd kan worden gebruikt. Of kies voor de Pro-versie met extra voordelen, zoals toegang tot alle landen / servers, gelijktijdig gebruik van maximaal vijf apparaten, 30 geld-terug-garantie en alle beveiligingsfuncties.

Veel veiligheidsvoorzieningen bij ProtonVPN Mac OS Download

ProtonVPN voor macOS was uitgerust met een extra dosis beveiliging: zodra je het proton hebtVPN Download hebben uitgevoerd, kunt u snel en eenvoudig met een VPNVerbind servers van uw keuze. Als u nu op internet surft, zijn al uw gegevens gecodeerd. Door protonVPN Als uw internetverbinding wordt overgedragen via gecodeerde tunnels, zorgen de vele beveiligingsfuncties ervoor dat geen enkele aanvaller uw verbinding kan onderscheppen of toegang heeft tot gegevens.

Onbeperkt internet en bescherming tegen bewaking voor iedereen

Trouwens, het is met ProtonVPN Natuurlijk kan macOS geblokkeerde pagina's ophalen. Als je bijvoorbeeld ook je favoriete programma's in het buitenland wilt streamen of, in beperkende landen zoals Arabië, zoals gewoonlijk sociale media wilt gebruiken.

Snel overzicht ProtonVPN MacOS

Voordelen
  • Gratis, data-onbegrensd permanent tarief
  • Uitstekende transparantie
  • TOR (Onion) -verbinding beschikbaar
  • Dood schakelaar beschikbaar
Nadelen
  • Alleen openVPN en IKEv2-protocol in gebruik
  • Complexer tariefmodel
  • Topfuncties alleen beschikbaar tegen hogere prijzen
Top 5-alternatieven in deze categorie
safervpn logo
1.
SaferVPN Windows-software - gratis Download

SaferVPN Windows Download - meer dan 700 servers in 34 verschillende landen SaferVPN is gevestigd in Israël en heeft ...

Download

Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
2.
Perfect Privacy Android - gratis Download de app voor Android

Perfect Privacy Android - Zwitserland en Panama Met de Download van Perfect Privacy Android biedt u een scala aan ...

Download

protonvpn teken groen
3.
ProtonVPN Windows: gratis Download de software

ProtonVPN Windows - een service van Proton uit ZwitserlandVPN heeft zichzelf gevestigd als een uitstekende locatie voor privacy ...

Download

nordvpn aanbod
4.
NordVPN Software voor Linux - gratis Download

Download van NordVPN Linux - meer dan 5.600 servers in 59 verschillende landen NordVPN is opgericht in Scandinavië in 2010. Vandaag ...

Download

verberg me logo
5.
Hide.me VPN Gratis voor Android downloaden

Hide.me Android - gratis versie Hide.me Android biedt een gratis Download met veel functies. De service kan volledig ...

Download

Afbeeldingen van de applicatie

Software-instellingen - kill-schakelaar

Software-instellingen - kill-schakelaar

ProtonVPN Profiel instellingen

ProtonVPN Profiel instellingen

ProtonVPN Software voor Mac

ProtonVPN Software voor Mac

Spezifikationen

bijgewerkt01 / 10 / 2019
Compatibele besturingssystemen Mac OS X
Program Type Freeware
aankoopprijs 4 USD
Taal Engels
Aantal Downloads18.900
bestandsgrootte17,64 MB
fabrikant ProtonVPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

ProtonVPN macOS - een service uit Zwitserland

ProtonVPN is een van de weinige providers die hun gebruikers een gratis, onbeperkt en toch aan te bevelen tarief aanbieden. Zodat je je proton kunt krijgenVPN Download zeer eenvoudig te testen zonder binding en kosten - maar natuurlijk met enkele beperkingen. Op zijn loon tarieven voor protonVPN macOS en Co hebben de Zwitserse provider veel te bieden. Zowel qua functies als privacy.

ProtonVPN macOS & Co moet bescherming bieden tegen bewaking

ProtonVPN was door wetenschappers van de Zwitserse CERN ontwikkelde. (Dan Brown-fans zullen deze faciliteit goed kennen - trefwoord Illuminati ...). Het team rond ProtonVPN macOS en alle andere applicaties wilden journalisten en activisten een manier bieden om zichzelf te beschermen tegen surveillance en spionage. En natuurlijk om eventuele beperkingen te overwinnen die beperkende staten hebben geïntroduceerd met betrekking tot internet (denk maar aan de Staat van toezicht in China). De Zwitser had ProtonMail al geïmplementeerd - 's werelds toonaangevende gecodeerde e-mailservice. Dit is ook gratis en erg handig, zoals ons ProtonMail-testrapport u vertelt.

ProtonVPN MacOS Download overtuigt met uitstekende privacy

Hoe dan ook, elk proton stoptVPN Download in feite de belofte van hoge privacy van zijn gebruikers: aan de ene kant heeft de locatie van Zwitserland het voordeel dat ze niet onderworpen is aan de EU- en VS-wetgeving en daarom niet hoeft te werken met de lokale autoriteiten. Aan de andere kant leidt protonVPN hoe dan ook geen gegevens van de activiteiten van zijn gebruikers. Stel, zelfs als het bedrijf gegevens moet vrijgeven, heeft het er gewoon geen. U neemt dus geen enkel risico wat betreft waarschuwingen, enz.

Veiligheid heeft bij ProtonVPN macOS prioriteit

Om zelfs journalisten en activisten tegen vijandig afluisteren te beschermen, legt Proton vastVPN macOS hecht bijzonder belang aan de veiligheid van zijn gebruikers. Er zijn enkele speciale extra functies - waaronder de SecureCore, KillSwitch of een directe Tor-verbinding. Dat laatste komt niet vaak voor op VPN Markt, hoewel het een geweldig hulpmiddel is. Het protonVPN Download Er zijn dus enkele verrassingen in petto.

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.7 / 10

Ausstattung

7.9 / 10

Service

7.5 / 10

prijs

7.5 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!

Zorg voor gelieerde links