ProtonVPN Windows: gratis Download de software

Versie: V1.10.1. Windows | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

ProtonVPN voor Windows

ProtonVPN Windows moet de gebruikers speciale bescherming bieden. De Zwitserse provider heeft een aantal functies ontwikkeld die zijn ontworpen om dit doel zo volledig mogelijk te bereiken. Eerst en vooral, de locatie: Zwitserland heeft een van de strengste privacywetten voor zijn burgers en is niet in overeenstemming met de EU- en VS-wetgeving, die voorzien in het vrijgeven van gegevens in onderzoeken van de overheid, enz. Bovendien is Zwitserland ook geen lid van het "14 Eyes" -bewakingsnetwerk en houdt het zich aan een no-log-beleid.

Houd controle over uw gegevens

Dat betekent jou als protonVPN voor Windows-gebruikers om controle over uw gegevens te houden. Nadat de provider geen gegevens heeft opgeslagen, kan hij deze niet meer publiceren. Hij hoeft dit niet te doen, omdat hij niet wettelijk verplicht kan worden gesteld. Zelfs grote Amerikaanse bedrijven hebben, althans tot nu toe, gefaald in pogingen om auteursrechtelijke rechtszaken tegen burgers in Zwitserland ten uitvoer te leggen. Filesharing, Torrent en Streaming zijn met ProtonVPN voor Windows dus zonder risico mogelijk.

Kenmerken: veilige kern, kill-schakelaar, directe toegang tot de poort en meer

Proton biedt ookVPN Windows enkele extra beveiligingsfuncties: de provider gebruikt alleen sterke coderingsalgoritmen (AES-256) en protocollen (IKEv2 / IPSec en OpenVPN - een zeer veilige en betrouwbare standaard). Andere functies zijn onder meer DNS-lekbescherming, kill-schakelaar, altijd aanVPN en de speciale beveiligde kern beschermt uw gegevens en uw internetactiviteiten tegen toegang en manipulatie. Boven: ProtonVPN voor Windows biedt directe toegang tot het Tor / Onion-netwerk - deze functie is erg handig, maar wordt zelden bij providers gevonden.

Snel overzicht ProtonVPN

Voordelen
  • Gratis, data-onbegrensd permanent tarief
  • Uitstekende transparantie
  • TOR (Onion) -verbinding beschikbaar
  • Dood schakelaar beschikbaar
Nadelen
  • Alleen openVPN en IKEv2-protocol in gebruik
  • Complexer tariefmodel
  • Topfuncties alleen beschikbaar tegen hogere prijzen
Top 5-alternatieven in deze categorie
safervpn logo
1.
veiligerVPN macOS-software: gratis Download voor Mac-apparaten

Wat kan Safer doen?VPN MacOS? Op Download hoe veiligerVPN macOS-software biedt toegang tot 700 servers in 34 verschillende ...

Download

Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
2.
gratis Download van Perfect Privacy Windows

Perfect Privacy Windows - Zwitserse provider met facturering via Panama The Download voor de software van Perfect Privacy Ramen ...

Download

Logo van Surfshark
3.
Surfshark gratis - Download voor Android

Surfshark Android de nieuwkomer VPN van het jaar 2018 en 2019! De service van Surfshark VPN is een van de meest innovatieve ...

Download

nordvpn aanbod
4.
noordenVPN - gratis Download voor Mac

noordenVPN - Provider gevestigd in Noord-PanamaVPN is een aanbieder beheerd door Tefinkom co SA in Panama ...

Download

HideMy.name VPN
5.
HideMy.name Windows: gratis Download

HideMy.name Windows - een service uit Rusland / Panama HideMy.name VPN is een Russische provider, voorheen bekend als InCloak ....

Download

Afbeeldingen van de applicatie

ProtonVPN Secure Core

ProtonVPN Secure Core

ProtonVPN Kill Switch

Kill Switch-instellingen van ProtonVPN

ProtonVPN Profiel instellingen

ProtonVPN Profiel instellingen

Spezifikationen

bijgewerkt29 / 09 / 2019
Compatibele besturingssystemen Windows 10 , Windows 8 , Windows 7
Program Type Freeware
aankoopprijs 4 Amerikaanse Dollar
Taal Engels
Aantal Downloads14.566
bestandsgrootte11,85 MB
fabrikant ProtonVPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

ProtonVPN Windows - een service uit Zwitserland

ProtonVPN heeft gekozen voor een locatie die is gekozen vanwege privacy: Zwitserland staat bekend om zijn strikte wetten om de privacy van zijn burgers te beschermen. Het werkt niet samen met Amerikaanse en EU-autoriteiten wanneer zij aandringen op de openbaarmaking van civiele gegevens. Bijvoorbeeld tijdens een (vermeende) inbreuk op het auteursrecht. Voor een VPNProvider is dat een zeer goede houding en biedt je dus ProtonVPN Windows beste voorwaarden in termen van anonimiteit.

ProtonVPN Windows: ontwikkeld door CERN-wetenschappers tegen bewaking

ProtonVPN Windows leidt al zijn applicaties, inclusief ProtonVPN Windows, ook geen records van gebruikersactiviteiten. Trouw aan het motto: als we de gegevens niet verzamelen, kunnen we ze niet eens afdrukken. Deze veiligheids- en privacyfilosofen zijn de beroemde Zwitserse CERN binnengevallen. Je echte doel in de ontwikkeling van ProtonVPN Windows moest onder andere journalisten en activisten beschermen tegen bewaking en spionage.

ProtonVPN Windows Download: Gratis versie op lange termijn beschikbaar

ProtonVPN is het kleine broertje van ProtonMail, een versleutelde e-mailservice die wereldwijd wordt gebruikt. De VPN met zijn toepassingen zoals protonVPN Windows vult dit aanbod natuurlijk perfect aan door internetcensuur af te breken en zijn gebruikers overal de vrijheid van onbeperkt internet te bieden. Het bedrijf is van mening dat iedereen toegang heeft tot dit gratis internet. Daarom is er een protonVPN als gratis servicedie u onbeperkt in de tijd kunt gebruiken. Je kunt het proton doenVPN Download Dus doe het zonder na te denken en protonVPN Test Windows correct.

25%
ProtonVPN ➠ 1 jaar voor slechts $ 96 (slechts $ 8 per maand)
jährlich
ProtonVPN ➠ 1 jaar voor slechts $ 96 (slechts $ 8 per maand)
ProtonVPN biedt momenteel 25%, wat ook betekent dat u de service voor slechts $ 8 per maand kunt gebruiken.
ProtonVPN biedt momenteel 25%, wat ook betekent dat u de service voor slechts $ 8 per maand kunt gebruiken. Zie minder

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.7 / 10

Ausstattung

7.9 / 10

Service

7.5 / 10

prijs

7.5 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!