ProtonVPN Windows: gratis Download de software

Versie: V1.10.1. Windows | Hoofdcategorie: Beveiliging | Subcategorieën: Surf anoniem

ProtonVPN voor Windows

ProtonVPN Windows moet de gebruikers speciale bescherming bieden. De Zwitserse provider heeft een aantal functies ontwikkeld die zijn ontworpen om dit doel zo volledig mogelijk te bereiken. Eerst en vooral, de locatie: Zwitserland heeft een van de strengste privacywetten voor zijn burgers en is niet in overeenstemming met de EU- en VS-wetgeving, die voorzien in het vrijgeven van gegevens in onderzoeken van de overheid, enz. Bovendien is Zwitserland ook geen lid van het "14 Eyes" -bewakingsnetwerk en houdt het zich aan een no-log-beleid.

Houd controle over uw gegevens

Dat betekent jou als protonVPN voor Windows-gebruikers om controle over uw gegevens te houden. Nadat de provider geen gegevens heeft opgeslagen, kan hij deze niet meer publiceren. Hij hoeft dit niet te doen, omdat hij niet wettelijk verplicht kan worden gesteld. Zelfs grote Amerikaanse bedrijven hebben, althans tot nu toe, gefaald in pogingen om auteursrechtelijke rechtszaken tegen burgers in Zwitserland ten uitvoer te leggen. Filesharing, Torrent en Streaming zijn met ProtonVPN voor Windows dus zonder risico mogelijk.

Kenmerken: veilige kern, kill-schakelaar, directe toegang tot de poort en meer

Proton biedt ookVPN Windows enkele extra beveiligingsfuncties: de provider gebruikt alleen sterke coderingsalgoritmen (AES-256) en protocollen (IKEv2 / IPSec en OpenVPN - een zeer veilige en betrouwbare standaard). Andere functies zijn onder meer DNS-lekbescherming, kill-schakelaar, altijd aanVPN en de speciale beveiligde kern beschermt uw gegevens en uw internetactiviteiten tegen toegang en manipulatie. Boven: ProtonVPN voor Windows biedt directe toegang tot het Tor / Onion-netwerk - deze functie is erg handig, maar wordt zelden bij providers gevonden.

Snel overzicht ProtonVPN

Voordelen
  • Gratis, data-onbegrensd permanent tarief
  • Uitstekende transparantie
  • TOR (Onion) -verbinding beschikbaar
  • Dood schakelaar beschikbaar
Nadelen
  • Alleen openVPN en IKEv2-protocol in gebruik
  • Complexer tariefmodel
  • Topfuncties alleen beschikbaar tegen hogere prijzen
Top 5-alternatieven in deze categorie
nordvpn aanbod
1.
NordVPN - gratis software Download"Voor ramen

NordVPN Windows: een service uit Panama + Cyprus NordVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers een ongehinderde en beschermde ...

Download

Logo Zenmate
2.
ZenMate Windows: gratis softwareDownload

Over ZenMate Windows Download   ZenMate VPN komt uit het hart van Duitsland en biedt u anoniem surfen op ...

Download

nordvpn aanbod
3.
Download de gratis NordVPN App voor Android

NordVPN Android is een service uit Panama + Cyprus NordVPN is opgericht om zoveel mogelijk gebruikers ongehinderd en ...

Download

VyprVPN-logo
4.
VyprVPN Windows Download

de VyprVPN Windows Download: Uitgevoerd door Goldenfrog GmbH. Het bedrijf is betrokken geweest bij ...

Download

Perfect PrivacyVPNLogoNeumitGratistesten
5.
Software van Perfect Privacy VPN voor Linux - gratis Download

Perfect Privacy Linux Download - 26 VPNSites met 1.000 MB-bandbreedte Het bedrijf werd opgericht 2008 in Zwitserland ....

Download

Afbeeldingen van de applicatie

ProtonVPN Secure Core

ProtonVPN Secure Core

ProtonVPN Kill Switch

Kill Switch-instellingen van ProtonVPN

ProtonVPN Profiel instellingen

ProtonVPN Profiel instellingen

Spezifikationen

bijgewerkt29 / 09 / 2019
Compatibele besturingssystemen Windows 10 , Windows 8 , Windows 7
Program Type Freeware
aankoopprijs 4 USD
Taal Engels
Aantal Downloads14.566
bestandsgrootte11,85 MB
fabrikant ProtonVPN
Naar de startpagina van de fabrikant
categorieveiligheid | Surf anoniem

ProtonVPN Windows - een service uit Zwitserland

ProtonVPN heeft gekozen voor een locatie die is gekozen vanwege privacy: Zwitserland staat bekend om zijn strikte wetten om de privacy van zijn burgers te beschermen. Het werkt niet samen met Amerikaanse en EU-autoriteiten wanneer zij aandringen op de openbaarmaking van civiele gegevens. Bijvoorbeeld tijdens een (vermeende) inbreuk op het auteursrecht. Voor een VPNProvider is dat een zeer goede houding en biedt je dus ProtonVPN Windows beste voorwaarden in termen van anonimiteit.

ProtonVPN Windows: ontwikkeld door CERN-wetenschappers tegen bewaking

ProtonVPN Windows leidt al zijn applicaties, inclusief ProtonVPN Windows, ook geen records van gebruikersactiviteiten. Trouw aan het motto: als we de gegevens niet verzamelen, kunnen we ze niet eens afdrukken. Deze veiligheids- en privacyfilosofen zijn de beroemde Zwitserse CERN binnengevallen. Je echte doel in de ontwikkeling van ProtonVPN Windows moest onder andere journalisten en activisten beschermen tegen bewaking en spionage.

ProtonVPN Windows Download: Gratis versie op lange termijn beschikbaar

ProtonVPN is het kleine broertje van ProtonMail, een versleutelde e-mailservice die wereldwijd wordt gebruikt. De VPN met zijn toepassingen zoals protonVPN Windows vult dit aanbod natuurlijk perfect aan door internetcensuur af te breken en zijn gebruikers overal de vrijheid van onbeperkt internet te bieden. Het bedrijf is van mening dat iedereen toegang heeft tot dit gratis internet. Daarom is er een protonVPN als gratis servicedie u onbeperkt in de tijd kunt gebruiken. Je kunt het proton doenVPN Download Dus doe het zonder na te denken en protonVPN Test Windows correct.

Geen kortingsbonnen gevonden.

Resultaten van het testrapport

Geschwindigkeit

9.5 / 10

Privatsphäre

9.7 / 10

Ausstattung

7.9 / 10

Service

7.5 / 10

prijs

7.5 / 10


Activeer nu het update-alarm

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijke programma-updates? Activeer dan eenvoudig het update-alarm en u mist geen update!

Zorg voor gelieerde links